2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Çapraz hattı yetersiz kesinlikle katılırım bu konu da çok haklısın. Ama diğer her bölge de yeterliyiz bence. İlk 6 farkı da var Bongaerts as değil artık Naz büyük tehlike ona. Lukasik ilkin as diyemeyiz gerisi çok sağlam. Ve şampiyonluk olarak bakmayalım. Bir anda bu kulübe yıldızlar gelmez başarı olmadan. Ryk Carol da bu yüzden red etti. Yavaş yavaş biraz o başarıyı gösterecez ki yıldızlar da bizi tercih etsin. Zerrenle gs benzer çizgi de ilerliyor şuan.Hedef 4-5 yanlış hedef ilk 3.

Çapraz hattı yetersiz kesinlikle katılırım bu konu da çok haklısın. Ama diğer her bölge de yeterliyiz bence. İlk 6 farkı da var Bongaerts as değil artık Naz büyük tehlike ona. Lukasik ilkin as diyemeyiz gerisi çok sağlam. Ve şampiyonluk olarak bakmayalım. Bir anda bu kulübe yıldızlar gelmez başarı olmadan. Ryk Carol da bu yüzden red etti. Yavaş yavaş biraz o başarıyı gösterecez ki yıldızlar da bizi tercih etsin. Zerrenle gs benzer çizgi de ilerliyor şuan.Hedef 4-5 yanlış hedef ilk 3.
zeren suan bizden cok daha guclu bence zeren alabiliyosa lazarevayi bizde alabilirdik ya ikna etme konusunda iyi deyiliz yada herseye gec kaliyoruz

Zeren bizden ne anlamda daha güçlü seneye ilk altısı şu olur muhtemelen
Pasör:Malinov
Pç:Lazareva
Smaçör:Uzelac,Gatina
Orta:Kübra,Beyza
Libero:Özlem
Köşe hattı çok güçlü ama orta hattı Kübra Beyza ikisi de hücumu olmayan ortalar Özlem kaliteli bir libero değil kötü değil ama Eylül’ün yanından geçemez Malinov bence çok doğru oynayamıyor takımı. Güçlüler ama biz bir adım öndeyiz kadro olarak. Asıl rakip Eczacı bence ilk üç istiyorsak Eczacı da bizim bir adım önümüz de.

Lazareva konusun da bende katılıyorum daha önce de dedim alamamız lazım. Ama başarı gelirse yönetim para aktarır da dedim. Başarı geldi para verildi ama biz para verene kadar çoktan Lazareva gitti. Biz Lazareva ile ilgilenirken 500 bin Euro istedi çok para diye vazgeçmiştik şuan olsa o para verilir. Keşke alınsaydı ama mallesef o dönem o paraları Dursun bu şubeye layık görmedi.

Köşe hattı çok güçlü ama orta hattı Kübra Beyza ikisi de hücumu olmayan ortalar Özlem kaliteli bir libero değil kötü değil ama Eylül’ün yanından geçemez Malinov bence çok doğru oynayamıyor takımı. Güçlüler ama biz bir adım öndeyiz kadro olarak. Asıl rakip Eczacı bence ilk üç istiyorsak Eczacı da bizim bir adım önümüz de.
bana gore turkiye ligi icin 3 iyi kose oyuncunun olmasi onemli zor toplari oldurebilmek icin alexia ile bunlari yapamayacagimizi gorduk

Kübra Akman Vakıfbank ile anlaştı diye okumuştum ne derece doğru bilmiyorum? Belki de söylentiden ibarettir.

butce artmis olabilir ama parayida dogru kullanabildigilizi dusunmuyorum
Bence çapraz harici doğru kullanıldı. Çapraz da sadece Lazareva ya da Ryk hamlesi şartı o da olmadı . Zaten üst düzey starları şuan çekemeyiz buraya çapraz harici bence çekebileceğimiz oyuncular çekildi. Sadece Groblena da hatta görüyorum. 2026-2027 sezonu da onun yerine başkası alınır orası da değişir zaten diye düşünüyorum.

300 milyon tl 7 milyon Euro civarı bir para ediyor voleybol için gayet iyi. Fener Vakıf ve Eczacı yine 10 milyon Euro civarı ayırdı gibi duruyor seneye ama aradaki makas kapanıyor yavaş yavaş. Bu sene 1 milyondu seneye 7 milyona çıkıyor büyük bir artış var.
Kadın voleybol bütçesi değil o tüm branşın bütçesi içinde erkek voleybol ve antrenör maaşları ve diğer masraflarda var.

Li Yingying transferi gerçekleşmediği an takım bu yıl ile aynı olacaktır. Pasör çaprazı Alexia, Grobelna olan smaçörleri ortaları aynı olan takımın nasıl bu yıldan daha iyi olacak. Futbolda Oshimen'i erkek voleybolda Patry olan izleyen takım bu iki pasör çaprazı ile oynarsa Li Yingying'in olmadığı bir smaçör hattı ile herhangi bir kupa kazanamaz, bütçenin artmış olduğu ortamda bu kadronun kurulması bütçenin yatırımın arttığı anlamına değil paranın yanlış kullandığı anlamına gelir.