• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Hedefimiz şampiyonluk demeye ne gerek var mesela? Sayın Cibara için söylüyorum bunu. Gerçekçi olmak çok mu zor? Gelecek sene için CEV Cup şampiyonluğu ve olursa 3.lüğü hedefliyoruz deyip bir sonraki sene şampiyonluk düşünüyoruz demek varken hayal satmak da hoş olmuyor.

Mehmet Cibara İlk kez bugün hedef konusunda mantıklı bir şeyler söyledi.
Katıldığımız organizasyonlardan Türkiye ligi, Türkiye kupası ya da Cev cup da en azından bir 1 kupa getirmek hedefimiz.

En doğrusu bu. Gerek yok hayal satmaya bu şekilde mantıklı açıklamalarla devam etseler taraftarlar da ekstrem bir tepki göstermez zaten. Beklenti ve hedefi yükseltip sonra altında kaldığında doğal olarak hayal kırıklığı yaşanıyor.

CEV Cup harici bir turnuvada kupa almamız mümkün görünmüyor lig ne kadar hayalse Türkiye Kupası da aynı şekilde hayal. Sürpriz olmalı Vakıfbank ve Fener'i aşırı formsuz yakalamalıyız ki kazanabilelim bu ihtimal çok uzakta. Sadece CEV Cup gerçekçi duruyor ki Novara'nın Şampiyonlar Ligi bileti almasına bağlı.

Transfer konusunda da 1 transfer daha yapılacağı 1 tane de Ocak ayında yapılacağı söylendi. İlk eklemenin orta oyuncu olması gerekiyor. Ocak ayında da duruma göre ligde olur da ilk 4 ten geride kalırsak smaçör transferi yapacaklarını düşünüyorum.

Katıldığımız organizasyonlardan Türkiye ligi, Türkiye kupası ya da Cev cup da en azından bir 1 kupa getirmek hedefimiz.

En doğrusu bu. Gerek yok hayal satmaya bu şekilde mantıklı açıklamalarla devam etseler taraftarlar da ekstrem bir tepki göstermez zaten. Beklenti ve hedefi yükseltip sonra altında kaldığında doğal olarak hayal kırıklığı yaşanıyor.
Çünkü adam lyy aldığımızda şampiyon olacağımızı düşündüğü için hedefimiz zirve diyordu. Lyy transferi muhtemelen olmadığı için şuan ligde hedefimiz final falan diyemedi bugün.

3 kupadan birinde bir kupa olması gereken bir hedef zaten.Açıklamaları dinlemedim ama eğer Lig şampiyonu olucaz diyorsa saçmalamış.Ama üç kupadan birinde kupa dediyse zaten hedef Cev şampiyonluğu olmalı bu sezon.

Ama önceki sezon hedef ilk 4 ilk 4 hatta bir ara ilk 5 girsekte Cev Cup gidicez dedi.O yüzden sezon hedeflerini gerçekçi bir şekilde söyler diye düşünüyorum.

3 kupadan birinde bir kupa olması gereken bir hedef zaten.Açıklamaları dinlemedim ama eğer Lig şampiyonu olucaz diyorsa saçmalamış.Ama üç kupadan birinde kupa dediyse zaten hedef Cev şampiyonluğu olmalı bu sezon.

Şampiyon olacağız demedi. En azından 1 kupa getirmek istiyoruz. Ne yapıp edip getireceğiz dedi.

Burada en alınabilir Cev cup. Ben ekstrem bir durum yaşanmazsa kazanacağımızı da düşünüyorum.

Çünkü adam lyy aldığımızda şampiyon olacağımızı düşündüğü için hedefimiz zirve diyordu. Lyy transferi muhtemelen olmadığı için şuan ligde hedefimiz final falan diyemedi bugün.

Olabilir. Beklenecek hareket :)
Bu arada ben Lyy transferinde de bir şeylerin olumlu/olumsuz henüz sonuçlandığını düşünmüyorum.

Şampiyon olacağız demedi. En azından 1 kupa getirmek istiyoruz. Ne yapıp edip getireceğiz dedi.

Burada en alınabilir Cev cup. Ben ekstrem bir durum yaşanmazsa kazanacağımızı da düşünüyorum.

Ligde olursa final hatta şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz gibi bir cümle etti. Bu cümle hiç mantıklı değil. Yine aynı yere çıkıyor. Şampiyonluk hedefini net söyleyemese de hala ima ediyor. Şart kipiyle söylemesi o cümlenin hayal olmadığı anlamına gelmiyor. Biz 3.lüğe bile tereddütlü bakıyorken kendisinin şu kadronun final oynayacağını düşünmesini geçtim, şampiyonluktan bahsetmesi komedi. Buna sebep olan da muhabirler. Can Bedel adlı muhabir hariç hiçbir muhabir katılmıyor, katılsalar da düzgün soru sormuyorlar. Mesela şampiyon olduk sezon bitti o imza töreninde doğru dürüst muhabir göremedim. Tabi futbolla alakalı en sakin dönem ya kimse gitmiyor.

Novara eğer zor bi gruba düşerse 3.bitirip cev kupasına düşebilir

3 tane güçlü takımın aynı gruba gelmesi çok zor. Toplamda 8 tane İtalyan ve Türk takımın bulunduğu Şampiyonlar Ligi'nde 5 grup varken 3 tanesi bir gruba denk gelmez diye düşünüyorum. Tabi burada Avrupa'da topladıkları puan da önemli gidip futboldaki gibi saçma bir kura sistemi yaparlarsa o zaman olabilir ama sanmıyorum.

Ozaman mantıklı konuşmuş hedef bu olmalı zaten.

Novara katılırsa eğer bence. Lodz Rzewsow gibi Polonya takımları düşer Cl den en güçlüler olarak Cev Cup da onları da yeneriz.

Şuan izleyebildim bence gerçekçi olması gereken hedefler koymuş.Ve Cev'in adaletsiz sistemini eleştirme cesareti bulması da güzel olmuş kimse dile getirmiyor yada getiremiyor.Oyuncu bütçesi de 2-3 milyon euro kadın takımı için bu sezon anladığım kadarıyla.Kadro 2-3 milyon euro'ya kuruldu Cev Cup şampiyonu olsak çok az kazanıcaz tarzı bir cümle kurdu.

Önceki sezon 1.5 milyon euro toplam maliyeti.Bu sezon da 2.7 civarı bir maliyet var muhtemelen oyuncuların.

Timmerman hamlesini düşündükçe sinirim bozuluyor. Rzeszow bile gidip Heyrman çekti. En azından kariyeri var belirli seviyenin üstünde bir oyuncu. Timmerman tamamen boş bir hamle. Çok iyi bir orta oyuncu almalılar ya da hala resmi imza atmayan bir orta oyuncunun sözleşmesi kırdırılmalı.

Schölzel diyenler var ama sanki Cekulaev daha iyi gibi. Sezon içinde de daha çok adından bahsettirdi İtalya Ligi'nde

Bence Heyrman bitti artık ben hiç beğenmedim geçen sene.Schölzel iyi olur Cekulaev'i isim olarak biliyorum ama hiçbir maçını izlediğimi hatırlamıyorum onun hakkında yorum yapamam.

Novara wild card başvurusu yaptığını açıklamış. Bu kadar rakipsizken Cev Cup gelmezse yazık olur.Şuan açık ara favoriyiz.

Rzewsow Lodz en güçlü düşen takımlar olur gibi düşünüyorum.Nantes Stutgard Rzewsow Lodz Cev için rakiplerimiz olacak bence hepsini eleyebilmemiz gerekiyor.

Bizde başvuru yapmışız Cl için.

Geri