Ali Frantti iyi hamle oldu gerçekten bir de daha bir isim daha alinacak sonucta geçen seneye kıyasla kadro genişliği daha iyi oldu ama kalite için son hamle cok önemli...
Beşiktaş ile anlaştığını duyduğum zamanlarda biz neden almadık ? diye içimden geçirmiştim.Frantti beni mutlu etti çünkü yeteneği olan ama Vakıfta kendini bulamamış oynadığı zamanlarda bence iyi katkı vermiş bir oyuncu.Ben mutlu oldum bu transfere tabi bizi alıp uçurup kaçırmaz Li katkısı vermez ama tutarsa bence çok iş yapar. Vakıf da kumaşı var yıllardır patlasın diye bekliyor o patlamayı Vakıfta yapamadı umarım bizde yapar.Geldiği gibi katkı alamayabiliriz ama kulübü ve rolünü benimserse iş yapacak atlatik bir oyuncu.
bir şeyler yapılmaya çalışılıyor . isimler güzel ama performansları soru işareti bence.
özellikle pasör çaprazı ve ortaya dev bir orta oyuncu konusu biraz zayıf kalıyor.
Luıkasik transferi üçüncü smaçör için gayet mantıklı bir hamle.
Dediğim gibi sezon yorumu yeni sezona kadar yapmıyacağım sadece Frantti için yazayım. Bana da şuan Frantti Lukasik keser gibi geliyor. Ama Frantti ile taraftar kulüp güzel hava yakalarsa oda bence asıl potansiyelini gösterir. Asla bizi tek başına taşır uçurur kaçırır demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama ben İlkin Frantti ikilisinden ümitliyim. Lukasikte onlarla güzel yedek olacaktır.Tabi Frantti den çok daha iyi oyuncular var ama şuanki şartlarda en tatmin edecek transferlerden Li gelmiyorsa.Frantti transferi şu dönemde iyi denebilir ama neden bu zamana kadar bekliyoruz? Neden Kasım-Aralık-Ocak aylarında transferleri tamamlamaya girişmiyoruz? O yüzden de asla sonucu değiştirebilecek bir hamle görmüyorum. Bir de nedense bizim takımda hep bir takımın yedek smaçörü öteki takımın yedek çaprazı veya daha alt liglerde forma giymiş oyuncuları alıyoruz.
Lukasik asla iyi bir hamle değil. Frantti'yi keseceğinden şüpheliyim. Muhtemelen Frantti as olur o zaman ne demek istediğim anlaşılır. Yine de çok daha iyi hamleler bekliyordum. Bu hamlelerle Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir miyiz? Eczacıbaşı'nın orta rotasyonu aşırı güçlü olmuşken harika bir orta oyuncu transferiyle favori olmasak da en azından onlara yaklaşmamız lazım. Şampiyonlar Ligi olmasa da en azından CEV Cup alıp Şampiyonlar Ligi'ni hedeflemeliyiz ki oradaki rakibimiz belli. Yerli oyuncu kaliteleri minimal olarak düşmüşken Novara'yı geçmek için bence 1 değil 2 transfere daha ihtiyacımız var. Hep 1 oyuncu eksik olduğundan yıllardır kupalara yaklaşıp alamıyoruz.
Şunu da ekleyim. Umarım gidip 4. smaçörü yabancı almazlar. Orta oyuncu ihtiyacımız var. Yöneticilerin fark ettiğini düşünüyorum, öyle umuyorum. Şu anda 2. yabancı orta oyuncu hamlesi 4. yerli orta oyuncu hamlesinden daha önemli. Bu 2 transfer arasında dağlar kadar fark olur.
Lukasik Frantti sürekli rotasyona girer biri düşünce biri girer bence. O yarışta bize yarar Lukasik’te Frantti de potansiyeli olan oyuncular bu rekabet onlara yarar.Sizce Lukasik 3. smaçör olarak mı düşünülüyor yoksa 2. smaçör mü? İmoco'da yedek beklemeyi kabul edebilir fakat bize imza atarken 3. smaçör olarak geldiğini düşünmüyorum. Elbette sezon içinde Frantti'den daha iyi performans gösteremezse ona kesilme ihtimali yüksek ama Lukasik'in as oyuncu olarak alındığı kanaatindeyim.
Smaçör değil de çok iyi bir yabancı orta oyuncu alınmalı Berk bey.Ali Frantti iyi hamle oldu gerçekten bir de daha bir isim daha alinacak sonucta geçen seneye kıyasla kadro genişliği daha iyi oldu ama kalite için son hamle cok önemli...
Dediğim gibi sezon yorumu yeni sezona kadar yapmıyacağım sadece Frantti için yazayım. Bana da şuan Frantti Lukasik keser gibi geliyor. Ama Frantti ile taraftar kulüp güzel hava yakalarsa oda bence asıl potansiyelini gösterir. Asla bizi tek başına taşır uçurur kaçırır demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama ben İlkin Frantti ikilisinden ümitliyim. Lukasikte onlarla güzel yedek olacaktır.Tabi Frantti den çok daha iyi oyuncular var ama şuanki şartlarda en tatmin edecek transferlerden Li gelmiyorsa.