Yasemin Ayçin gibi oyuncular varken neden tek orta olsun ki.DŞ de bu denli bir turnuva da tek orta olmak herkese tecrübe katar burda neyi konuşuyoruz ki az çok sonuçta artısı olacak eksi yazmaz.
Oha ama artık bunu az buz voleybol izleyen bilir Lohuis Buijs Timmerman Hollandanın üç ortasıdır. 4. orta genelde esamesi okunmaz iyide değildir. Lohuis ve Timmerman VNL de olmadığı için Stuut süre alabildi bu oyuncular olsa süre alma şansı yoktu. Şu üç oyuncuyla Timmermanı nasıl kıyasladın cidden anlayamadım. Timmerman Dannesiden iyi demekle aynı mantık şu üç oyuncuyla Timmermanı kıyaslamak.DŞ nin başlamasına çok az kaldı görürüz zaten Timmerman aylardır oynamamış olmasına rağmen yine rahatlıkla kesecektir bu oyuncuları. Ha Buijs Louhis gelse bunca zamandır oynmamış Timmerman kesilirdi ama saydığın üç isim de Timmerman’ın kötü gününden daha kötüdür.
Stuut 3 sene sonra iyi seviyelerde olabilir ama şuan Hollandanın as 3 ortasından 2 si olmadığı için DŞ de zorunlu Timmermanın orta da partneri olacak.Timmerman'ı bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok zaten 6 gün sonra Hollanda'nın maçı var Timmerman aylardır maça çıkmamasına rağmen orada yerini rahatlıkla alacaktır seviyesi sayesinde.Grupta İsveç ve Tayland maçında kesinlikle oynayacaktır.Ha bir ihtimal oynamaz hazırlık maçlarında as oynattılar hazırlık maçların da ne yaptı bilmiyorum oralarda formsuz hazır değil görünüyorsa oynatmaz belki diyicem oda düşük ihtimal.Ben kesinlikle oynayacağı düşüncesindeyim.
Sizde beni tam anlamamışsını bende diyorum ki Felix tercih etmek zorunda kalıyor şuan kimi oynatsın. Hollanda da 3 orta kimdir bilindik herkes bilir geri kalan süre almaz bu 3 orta oynar birbirini rotasyona sokar.VNL de 2 orta gitmedi sadece Buijens gitti Stuut bu yoklukta süre aldı ve almak zorundaydı da bunlardan sonra en iyi isim o.DŞ ye de Buijens gelmiyorum dedi Timmerman dönüyorum dedi Louihes zaten yaz boyu gelmiycem demişti. Yine sadece bu 3 ortadan Timmerman kaldı. Yine Stuut zaten DŞ zorunlu oynayacak. Ama hani Timmerman anca bir maç oynar Stuut daha iyi falan bu sözler saçma bence Dannesi Timmerman kıyası gibi bişey benim gözümde bu kıyas.Timmerman Nisandan beri oynamamasına rağmen oynayacak bunu tartışmak bile garip tartırşmayı kapayalım haftaya oynar yada oynamaz yine buraya yazarız.Ama oynamama ihtimali yok benim gözümde eğer sakatlıktan ekstra ekstra formsuz çıkmadıysa.Eğer sadece 1 maç oynarsa siz haklı 2 maç oynarsa ben haklı çıkarım diyip konuyu kapıyorum haftaya maçlar başlıyor zaten.
Stuut Timmerma’nın önünde mi oynuyo ciddi misin şaka mı yapıyon.Ben geçen yaz Stuut’ın 1 maç dahi oynadığını hatırlamıyorum olimpiyatlarda Vnl de falan as başladığı 1 maç var mı. Bu sezon zorunluluktan kız as oynuyor ne abartın. Louhis Buijens olsa Timmerman sakat olmasa Stuut’ı bu sezonda izlemek imkansız olurdu.Aslı Kalaç VNL de en çok süre alan ortamız ozaman bu mantığa göre Aslı bizim milli takımın en iyi ortası olmalı. Aslı neden oynadı Eda yok Snead sadece son hafta ve Japon maçında geldi.Zorunluluktan as oynayan kızı ne abartın Timmerman kötülücen diye. Bu turnuvaya Louhis Buijens ikilisinden sadece biri gelse Timmerman tam formda olsa Stuut yine ortalıkta olmayacaktı zaten.Kariyerinde ne gibi bir başarı sağlamışta bu kadar övdün.Timmerman yok Louhis yok Buijens 2 hafta geldi gitti hiçbir ortası yokken VNL de Stuut as oynadı ama demek saçma oluyor oynayacak başka biri yoktu çünkü.Neyse önceki mesajda da dediğim gibi forumu doldurmaya gerek yok 5 gün sonra başlıyor DŞ sen 1 maçtan fazla oynamaz diyorsun ben oynar diyorum haftaya yazarız kim haklı ozaman görürüz.Ben de şu kısma katılmıyorum. Danesi ile Timmerman'ın yetenek farkıyla Stuut ile Timmerman'ı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz ki bırakın o kadar ileri gitmeyi Stuut oyuncu olarak Timmerman'dan iyi. Blok, hücum vs bu kısımda çok farkları olmasa da servis olarak Stuut önde. Yoksa ikisi de çok hantal oyuncular, tek ayağa çıkarken zorlanıyorlar, keskin smaçları yok ama serviste ve hafif de blokta Stuut ağır basıyor.
Üstelik bu kıyasta genç olan Timmerman değil Stuut. Buna rağmen Timmerman'ın önünde as oynuyor. Sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu?
Stuut Timmerma’nın önünde mi oynuyo ciddi misin şaka mı yapıyon.Ben geçen yaz Stuut’ın 1 maç dahi oynadığını hatırlamıyorum olimpiyatlarda Vnl de falan as başladığı 1 maç var mı. Bu sezon zorunluluktan kız as oynuyor ne abartın. Louhis Buijens olsa Timmerman sakat olmasa Stuut’ı bu sezonda izlemek imkansız olurdu.Aslı Kalaç VNL de en çok süre alan ortamız ozaman bu mantığa göre Aslı bizim milli takımın en iyi ortası olmalı. Aslı neden oynadı Eda yok Snead sadece son hafta ve Japon maçında geldi.Zorunluluktan as oynayan kızı ne abartın Timmerman kötülücen diye. Bu turnuvaya Louhis Buijens ikilisinden sadece biri gelse Timmerman tam formda olsa Stuut yine ortalıkta olmayacaktı zaten.Kariyerinde ne gibi bir başarı sağlamışta bu kadar övdün.Timmerman yok Louhis yok Buijens 2 hafta geldi gitti hiçbir ortası yokken VNL de Stuut as oynadı ama demek saçma oluyor oynayacak başka biri yoktu çünkü.Neyse önceki mesajda da dediğim gibi forumu doldurmaya gerek yok 5 gün sonra başlıyor DŞ sen 1 maçtan fazla oynamaz diyorsun ben oynar diyorum haftaya yazarız kim haklı ozaman görürüz.