Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)
Bir voleybol uzmanı vardı burada timmermans Hollanda milli takımında oynayamaz diye iddialasiyordu nerede o ya? Engin(!) bilgilerini yazsin da yararlanalim ne derse tersini düşünelim.
Üçüncü maçları değerlendirmek gerekirse
Eline Timmerman
Tek kelimeyle grup etabını kusursuz kapadı ve takımıyla son 16 turuna kaldılar.Bu maçta 14 sayı ile takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu.Servis ve hücumda müthişti.Blokta diğer maçlara nazaran biraz daha düşüktü.
İlkin Aydın
2. setin ortalarında girip bir daha oyundan çıkmadı.Smaçör ikilimiz İlkin Hande olmalı bunu uzun zamandır söylüyorum onlar girip manşet kaliteli gelmeye başlayınca takımda açıldı.Hem manşet hem blok hem servis hem defans her konuda komple bir katkı verdi bence İlkin.Milli takımımız ile son 16 turunda olacak oda.
Britt Bongaerts
Turnuva başından beri çok net Hollanda as pasörü benim diye bağırıyor olmalı gereken de o.Ama koçları iki kaliteli pasörü olduğu için 2 senedir onları sık sık değiştirerek oynatmayı tercih ediyor.Bongaerts 3 maçtır çok daha kaliteli oynatıyor bence takımı o full as oynasa daha iyi olur gibi ama Hollanda da kaliteli işini bilen bir koç var bir bildiği vardır diye düşünüyorum.Oda takımı ile son 16 turunda yer alacak.
Eylül Akarçeşme
2-3 seneye milli takımımızın as liberosu olup uzun seneler o formayı bırakmayacak bu çok net.Hani şuan bile as libero olur bence öyle bir oynadı ki bu maç hem manşet hem defans kusursuzdu bence.Pasör'ün eline çok temiz manşetler verip geride çok iyi defansta yer tutu helal olsun.Oda milli takımımız ile son 16 turunda yer alacak.
Alexandra Frantti
Söyleyecek söz bulamıyorum halla Franklin yerine Frantti as formayı hak ediyor bunu söylüyorum bütün Amerika farkında ama çok çok kötü koçları çok kötü yönetiyor takımı.Frantti hem VNL de hem DŞ de koç gazabına uğradı.Koca turnuva boyu toplasan 8 sayı sahada anca kalmıştır ona rağmen 2 sayı çıkardı onun harici oynamadı zaten üzülüyorum kız adına.Oda takımıyla son 16 turunda olacak.
Martyna Lukasik
Bu kız bu sene manşet canavarı oldu üç maçtır süper manşet getiriyor üç maçtır çok skorer 3 maçtır blok servis defansta çok etkili çok çok temiz bir grup aşaması geçirdi.Tartışmasız belki de en iyi oyuncusu oydu grup aşamasında Polonya'nın bu maçta komple süper bir maç çıkardı.Oda takımıyla son 16 turunda olacak.
Wang YuanYuan
Şaka gibi 3 maç oynadı 3 maçta 10 sayı ile çıktı her maç aynı sayıdan hiç çıkmadı.Oda çok çok etkili çok iyi bir 3 maç geçirdi.Takımıyla son 16 turunda olacak oda.
Miriam Sylla
Turnuvanın başından beri manşet defans servis konusunda belki de en iyi smaçör çok iyi bu konularda yanında blokta da çok iyi yer tutuyor.Ama bir türlü hücum da isteneni veremiyor hücumda kendi halini yakalayamadı.Ama ona rağmen oda 3 maçta başarılıydı.Oda takımıyla son 16 turunda yer alacak.
Bu turnuvada da şunu yeniden çok iyi gördüm hızlı oyun istiyoruz ve bu oyun stiline göre iskelet kurmamız bu oyun stiline göre gittiğimiz oyuncular çok doğru hızlı oynayan takımlar her zaman bir adım öndedir.Hızlı oyunun birinci kuralı iyi manşet ikinci kuralı eleri çabuk pasör.Bongaerts ne kadar çabuk bir pasör zaten biliyoruz daha da iyi görmüş olduk.Manşete Eylül süper manşet aldı bugün.İlkin Sylla Lukasik şu üçü manşete libero gibi.Frantti izleme fırsatı çok olmadı ama kulüp sezonlarından onunda manşete çok sağlam olduğunu biliyoruz.Defansta da çok iyi bu saydığım isimler bu sene bir çok takımı bıktırıcaz bu çok net.Zaten ben takımdan iskeletinden baştan aşağı çok memnunum.Tek sorun pç de Alexia zaten kalmalı ama Groblena biraz şampiyonluk hedefi koymamızı engelliyor keşke o bölge de Antropova Egonu seviyelerine çıkabilseydik.Cibara seneye Antropova Egonu Ryk üçlüsünden birisin bizde kesin olarak izleyeceksiniz dedi.Geri kalan herkesle de uzatır 26-27 sezonunda şampiyonluk hedefi koyabiliriz umarım.Bu sene beklenti 2-3 arası bitirmek olmalı bence Vakıf varken şampiyonluk zor.Eczacı dan iyi takımız Fenerinde sistemi bozuk Fenere bağlı ya 2 ya 3 bitiririz diye düşünüyorum.Cev Cup ve Kupa Volley de direkt şampiyonluk hedefi koyulamlı bence.Çeyrek de Vakıf geliyor eğer Vakıf maçını alabilirsek Kupa Volley gelebilir.Cev Cup da Thy Chieri ikilisi harici çok bir rakip görmüyor bu iki takımdan da kalite olarak iyiyiz.Geçen sene Chieri ile kadro kalitemiz berabere daha form da gelen kazanır demiştim ucu ucuna Chieri kazandı.Bu sezon Chieri de kadro olarak gelişti ama biz daha çok gelişip Chieri den bu sene net olarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.
Dipnot olarak şunu da geçeyim Groblena kötü tepkisi geldiği için oyuncuya şimdiden çöp amblemi yapışmış.Kötü demem bize şampiyonluk getirmez Vakıf maçında tek başına maçı getirmez.Ama Groblena aslında çok iyi Thy seviylerinde çok iş yapacak mesela ilk 4 hedeflesek kesinlikle iş yapacak iyi bir pç.Sadece artık hedeflerimiz çok üst seviyelere geldiği için yetmez diyorum yoksa hedef ilk 3-4 yeter olsa Groblena da yeterli niye eleşitiriyoruz derdim.Çok disiplinli gelince görücez çok iş yapacak Olesia Ryhbiuk ile oyun tarzlarını çok benzetiyorum disiplerinlerini de Olesia Ryhbiuk da bizi bir ara taşıyordu çok seviyorduk ama ozaman hedef ilk 4 yeterliydi oyüzden seviyorduk.Groblena da o kıvam hedeflerimiz artığı için bence de bu takımın yanında yetersiz kaldı seneye Cibarının verdiği söz gibi Egonu Antropova şart ama asla kötü alt seviye bir isim değil çok iş yapacak ama finale çıkmak gibi bir başarı gösterirsek o seviyede mallesef seviye olarak bizi düşürecek bir isim.