• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Kaptanı İlkin Aydın’ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün gerçekleştirilen hazırlık maçında sağ ayak bileğinde burkulma meydana gelmiştir.

Sponsor hastanemiz Acıbadem'de yapılan doktor kontrolünün ardından oyuncumuzun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmiştir.

Kaptanımız İlkin Aydın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

UYBA ile Galatasaray 30 Eylül Salı TSİ 18.00'de hazırlık maçında karşılaşacak

🏐 Karşılaşma UYBA'nın Facebook hesabından canlı yayınlanacak

📺 facebook.com/uybavolley

Via : gibbybaris

Geçen sezon lig bitince sıralama tahmini yapmıştım nerdeyse benim yaptığım sıralamanın aynısı olacak bir sıralama olmuştu bu sene de sıralama tahmini yapayım lig öncesi
1.Vakıfbank
2.Fenerbahçe
3.Galatasaray
4.Eczacıbaşı
5.Zeren
6.Thy
7.Kuzeyboru
8.Araskargo
9.Göztepe
10.Nilüfer
11.Beşiktaş
12.Aydın
13.İlbank
14.Bahçelievler

UYBA ile Galatasaray 30 Eylül Salı TSİ 18.00'de hazırlık maçında karşılaşacak

🏐 Karşılaşma UYBA'nın Facebook hesabından canlı yayınlanacak

📺 facebook.com/uybavolley

Via : gibbybaris
UYBA İtalyan ekolünü doğru oynayan yıllardır İtalya liginde olan kültürü olan bir takım bu maç takımımızın form durumunu görmemiz adına önemli umarım kazanırız.

Hazırlık maçı : maç sonucu : 3-0
UYBA - Galatasaray daikin 🟡🔴

1.set : 25-15
2.set : 25-22
3.set : 25-22

Son düzenleme:
Hazırlık maçı : maç sonucu : 3-0
UYBA - Galatasaray daikin 🟡🔴

1.set : 25-15
2.set : 25-22
3.set : 25-22
Umarım hazırlık maçı olduğu için takmamışlardır çok çok kötü bir maç izledik.İlkin ve Yuan yoktu.Açık ve net Frantti Lukasik ikilisi olmasa 3-0 biz alabilirdik ikisi maçı mahvetti okadar kötü manşet aldılarki.Bongaerts Alexia ilk 2 set fena değildi ama son set çok kötüydü onlarda.Eylül ve Yasemin bence maç boyu iyi olan tek oyuncularımızdı.Sylla ve Ayçin de son set girdi onlarda iyiydi.Umarım hazırlık maçı diye böyledir ligi sonuncu bitirir diye beklediğim Bahçelievler çıksa bizimle hemen hemen aynı seviye oynarlar o kadar kötüydük.Ama maçın özeti bence Frantti ve Lukasik'in manşete katletmesi biz hızlı oyun sistemi üzerinden kurulu bir takımız Frantti ve Lukasik o kadar batırdı ki yüksek top oynamak zorunda kaldık o bitirdi.Bu sonucun sebebi Frantti ve Lukasik bugün.

⛓️💥 Galatasaray Daikin, İtalya’da ikinci hazırlık maçına çıkıyor.

📌 Novara ⚔️ Galatasaray Daikin
🕰️ TSİ 21:00
📍 Pala Igor Gorgonzola
📹 Yayın yok

2.Hazırlık maçı :

M.S : ⛓️💥 Galatasaray Daikin 0 - 3 İgor Novara

Setler 25-9 / 25-18 / 27-25

Hazırlık bile olsa iki maçta set bile alamamak biraz kafa karıştırıcı.

İyi takımlara karşı endişe verici sonuçlar almaya devam ediyoruz inşallah resmi maçlar böyle olmaz.

Galatasaray Daikin bu sezon ilk maçını Aydın Belediye Spor ile 12 Ekim 18.30’da oynayacak.

1-) 12 Ekim 18.30 Aydın Belediye Spor
2-) 19 Ekim 14.00 Kuzeyboru (Deplasman)
3-) 22 Ekim 20.00 İlbank
4-) 26 Ekim 18.00 Vakıfbank (Deplasman)

2.Hazırlık maçı :

M.S : ⛓️💥 Galatasaray Daikin 0 - 3 İgor Novara

Setler 25-9 / 25-18 / 27-25
Şunu anlıyorum rahat çıkmış olabilirler hazırlık maçları çok önemli değil çok takmam.Ama sorun şu çok kötü manşet alıyor şuan Frantti.Hani Frantti kadro dışı kalan yabancı olacak gibi normalde Frantti manşetini biliriz şuan her topu dağa taşa gönderiyo.Diğer oyuncuları hadi hazırlık maçı olduğu için çok eleştirmiyorum ama hazırlık maçı bile olsa Frantti şuan normal değil ekstra kötü.Bu rahatlıkta takımdaki normal değil ben rahatlığa yoruyorum bu kadar kötü oynamayız normal sezon ama sonuç olarak İtalya da konaklama ulaşım o bu bir para dökülmüş gezmeğe değil form tutmaya gittiler umarım ligin ilk maçı olan Aydın maçında çok farklı bir takım izleriz.

Hazırlık maçında as Vakıfbank'ı 3-1 yenmişiz sanırım.Maç yayını olmadı daha haberlere düşmedi ama 3-1 aldığımız konuşuluyor.Hazırlık maçlarını çok takmaya gerek duymam normalde ama iki mağlubiyet aldıktan sonra hazırlık maçlarında bu maç rahatlattı.

Hazırlık maçlarındaki mağlubiyetler eksiklikleri görmek için iyi diye düşünüyorum
takımımız yeni, yavaş yavaş ivme kazanacağız

Hazırlık maçında as Vakıfbank'ı 3-1 yenmişiz sanırım.Maç yayını olmadı daha haberlere düşmedi ama 3-1 aldığımız konuşuluyor.Hazırlık maçlarını çok takmaya gerek duymam normalde ama iki mağlubiyet aldıktan sonra hazırlık maçlarında bu maç rahatlattı.
As takım demek doğru olmaz hazırlık maçlarında set set rotasyon yapılır. Vakıfbank da böyle oynamış.

GALATASARAY 3 - 1 VAKIFBANK

🇵🇱Martyna Łukasik (2 set)
11 pts, %62 10/16 1 ace, + 10 WL
%69 pos %38 perf

🇮🇹Miriam Sylla (3 set)
12 pts, %37 11/30 1 blok, +9WL
%50 pos %27 perf

🇷🇸Tijana Bošković (2 set)
12 pts, %44 11/25, 1 blok +11 WL

🇷🇺Marina Markova (3 set)
21 pts, %53 17/32, 4 blok +12 WL
%36 pos %21 perf
Manşet defans cidden belirleyici özelliğimiz.Ligin net en iyi manşet hattına sahip takımıyız zaten manşet iyi aldığımız maçlarda her takımı yenebiliriz kötü manşet alırsak da her takım bizi yenebilir. İtalya da o kadar kötü manşet aldık ki özellikle Frantti darma duman ettiler.Manşet gelince toparlanmış gibiyiz ama dediğim gibi hazırlık maçı alsak da versek de çok bir göstergesi yok kimse maç ciddiyeti ile çıkmıyor sonuçta.

İyi takımlara karşı endişe verici sonuçlar almaya devam ediyoruz inşallah resmi maçlar böyle olmaz.
Renkdaş,genelde Hazırlık maçlarını ölçü almamak lazım denilir .ancak tesbitin doğru novarra maçı ve diğer büyük maçlar özelinde bakıldığında takım bazen böyle hayati önem arz eden maçları kazanamıyor. hele hele geçmişte kaybedilen finallerdeki maçlar hatırlandığında, ve son yarı finalde chieriye kaybedilen dramatik yarı final maçı hatırlanır ise bu tesbitinin doğruluğu hiç te yabana atılmaz.bu fobiyi atlatmış olsak geçen sene suyun karşıki tarafını eler ve finale doğru yürürdük.barbolini hocaya güveniyorum.ancak güçlü bir Vakıfbank ve şansımız tutmayan feneri düşününce tereddüt ediyorum ancak bazı zorlukları ve şeytanın bacağını kırmayı başarırsak başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Renkdaş,genelde Hazırlık maçlarını ölçü almamak lazım denilir .ancak tesbitin doğru novarra maçı ve diğer büyük maçlar özelinde bakıldığında takım bazen böyle hayati önem arz eden maçları kazanamıyor. hele hele geçmişte kaybedilen finallerdeki maçlar hatırlandığında, ve son yarı finalde chieriye kaybedilen dramatik yarı final maçı hatırlanır ise bu tesbitinin doğruluğu hiç te yabana atılmaz.bu fobiyi atlatmış olsak geçen sene suyun karşıki tarafını eler ve finale doğru yürürdük.barbolini hocaya güveniyorum.ancak güçlü bir Vakıfbank ve şansımız tutmayan feneri düşününce tereddüt ediyorum ancak bazı zorlukları ve şeytanın bacağını kırmayı başarırsak başarılı olacağımızı düşünüyorum.
Geçen seneyi 3 set kırdı zaten başarılı bir sezon geçirdik o 3 set alınsa rüya sezonu olacaktı.Genç deneyimsiz bir takım olduğumuz için gitti yüksek ölçüde o setlerde. Vakıfa Kupavolley çeyrek finalinde 3-2 yenildik.Fenere 3-2 final serisi maçında yine son sette yenilerek çıkamadık. Chieri’ye altın sette yenilerek yine elendik. o 3 set belirleyici oldu ama beklenenin çok üstünde başarılı bir ivmemiz vardı. Bu sene ki Sylla Naz gibi hamleler rotasyon genişlemesi bu yüzden önemli bu isimler takıma tecrübe katacak son kırılma setlerinde takımı rahatlatacaktır buraları oynamayı bilen isimler var elde bu sezon.

Geçen seneyi 3 set kırdı zaten başarılı bir sezon geçirdik o 3 set alınsa rüya sezonu olacaktı.Genç deneyimsiz bir takım olduğumuz için gitti yüksek ölçüde o setlerde. Vakıfa Kupavolley çeyrek finalinde 3-2 yenildik.Fenere 3-2 final serisi maçında yine son sette yenilerek çıkamadık. Chieri’ye altın sette yenilerek yine elendik. o 3 set belirleyici oldu ama beklenenin çok üstünde başarılı bir ivmemiz vardı. Bu sene ki Sylla Naz gibi hamleler rotasyon genişlemesi bu yüzden önemli bu isimler takıma tecrübe katacak son kırılma setlerinde takımı rahatlatacaktır buraları oynamayı bilen isimler var elde bu sezon.
Bu sezon Umutluyum☺️💛❤️

Geri