• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Medicana'nın verdiği para Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın tüm giderlerini karşılamaya yetmiyor. Yetse formalarını Unkapanı çarşısı gibi baştan aşağı sponsorla kaplatmazlardı. Önemli olan cebinden para verecek başkanın ve yönetimin başta bulunmasıydı. Şimdi öyle bir başkan ve yönetim yok. Yarın öbür gün "Ederson'un 1 aylık maaşı için Kadın Voleybol Takımı'nın 4 aylık sponsor parası alındı.", " Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica bonservis taksidi için Kadın Basketbol takımının 3 aylık sponsor parası kullanıldı.", "Vargas'a yatırılması gereken para Skriniar'a yatırıldı" gibi haberler çıkabilir. Çünkü Fenerbahçe'nin önceliği futbol takımı haline geldi. Ve futbol takımının devasa maaşlarını ve bonservis ödemelerini karşılayabilecek lig ve Avrupa geliri de bulunmamakta. Bulunsaydı Ali Koç yönetiminden birisi Yusuf Akçiçek'in Suudi Arabistan'a satışı için cebinden bonservis eklemesi yapmaz (8 Milyon Euro) ve Kerem Aktürkoğlu yasa dışı bir şekilde kulüpten asgari ücretten maaş alıyor görünürken Birleşik Arap Emirlikeri'nde kurulan bir şirket üstünden asıl maaşını ( 5,5 Milyon Euro) almazdı. Bu hilekarlıkları yapıyorsa bu kulüp yakında Futbol takımı hariç her branştan maddi büyük sorunların çıktığını görebiliriz. Eli kulağındadır.
Bu yorumu yer işaretlerine ekledim sezon ortasında ya da gelecek yaz tekrar lazım olacak :)

Bu yorumu yer işaretlerine ekledim sezon ortasında ya da gelecek yaz tekrar lazım olacak :)
Bu yorumdan rahatsız olman bazı şeyleri anlatıyor da neyse.Bu yorumu gelecek sezon değil 2027-2028 için işaretle Fener bütün oyuncularıyla Koç dönemi 2 yıllık imzaladığı için seneye bir düşüş olamaz yazdım zaten 27-28sezonu o işareti konuşuruz senin de bir çok işaretlenen saçma yorumların aklımda halla.27-28sezonu hep beraber görücez ne olacağını zaten çinli üç oyuncunun da transferi iptal edilerek mesajı verdi adam.

Son düzenleme:
Sylla'yı dışarda tutarsak Galatasaray kaç yıldır İlkin'den daha iyi ne çapraz ne smaçör alabildi. Yapmayın etmeyin allah aşkına Galatasaray Voleybol'u kupalara gidiyor da tek sorun İlkin gibi. Galatasaray Voleybolu'nun ne başarısı varmış da gelmiş İlkin'in başarısını sorguluyoruz burda.
İlkin bu şubeyi ayakta tutan sembol oyunculardan şuan rahatsız olanların farklı hasımsızlıkları vardır.

İlkin bu şubeyi ayakta tutan sembol oyunculardan şuan rahatsız olanların farklı hasımsızlıkları vardır.

Ben de anlamıyorum yani diyorlar ki GS arması şampiyonlar liginde final oynar falan. Yahu allah aşkına İlkin olmasa ne insanlar şubeyi takip ederdi ne varlığından haberdarlardı yani yıllardır görüyoruz bunu. Her şeyi hallettik de bi de İlkin kaldı yani.

Ben de anlamıyorum yani diyorlar ki GS arması şampiyonlar liginde final oynar falan. Yahu allah aşkına İlkin olmasa ne insanlar şubeyi takip ederdi ne varlığından haberdarlardı yani yıllardır görüyoruz bunu. Her şeyi hallettik de bi de İlkin kaldı yani.
Kaleminize sağlık.

Son düzenleme:
Aslolan Galatasaray diyorsak, kimse Galatasaray'dan büyük değildir diyorsak, Galatasaray kadın voleybol şubesi kupalara gitsin istiyorsak bugüne kadar İlkin kadar hatta ondan iyi smaçör ya da pasör çaprazı almadığımız içindir. Gizem hanım da yazmış yerli smaçörün oynadığı bir rotasyonda herhangi bir başarı elde etmek mümkün değil, elde eden de Gözde Kırdar'ın Vakıfbank'ından başka takım olmadı. 1.80-185 aralığındaki her oyuncudan Gabi çıkmaz çıkmayacağı için de Markova'lara hatta pasör çaprazından devşirme Ebrar'lar alınıyor.

Alexia Vakıfbank'ın yana yakıla pasör çaprazı aradığı zaman bile as olarak düşünülmemiş yetenekleri belli Vargas'ın arkasında oynamak istiyorsa gidebilir. Galatasaray büyük hedeflere gitmek istiyorsa zaten kendisinden daha iyi bir Pasör çaprazı almak durumunda Galatasaray büyük hedeflere gitmek istiyorsa büyük oyuncular almak zorunda aslında bu kadar yazmaya da gerek yok herhangi bir büyük maçta hücumda ve çıkan ya da bloktan seken bir topta top öldürürken ne kadar tıkandığı ortada izlemek kâfi.

Alexia giderse seneye yerli çapraz yedeği kim alınabilir.İlkin bir maç kötü oynadı diye geçmiş maçlar ne çabuk unutuldu derler adama ama birşey diyip uzatmaya gerek yok 3 hafta maç yok gündem sakin çok bir konu yok zaten.

Gs arması final oynamaz. Final oynamak istiyorsa yedeğe çekilmesi gerekir. İlkinin şube için öneminin farkındayım ama kulübün böyle bi hedefi olacaksa ilkin şubeye bunları kazandırdı diye yatırımlar çöp olsun istemem. Her şeyi halledip bi bakalım denecek bir konu olduğunu da düşünmüyorum direkt kadro planlaması konusu bu. Gözde de semboldü neslihan da semboldü ama yedek beklediklerini çok gördüm.
Yani benim bu konudaki tavrım çok net. Bu konuda göreceğim tepkiler linç vs hiç umrumda değil. Zaman zaten her şeyi gösterir. Sporcular nasıl profesyonel olabiliyorsa kulüpler de profesyonel kararlar alabilir. He ilkin gönderilsin de istemiyorum sadece 7.adam rolünde olmalı diyorum özellikle cl oynadığımız tabloda.
Vakıfbank Markova cazaute
Fb arina Ana
İmoco Zhu Gabi
Bu üç takımla sylla ilkin ikilisi ile yarışabileceğimizi düşünüyorsanız zaten konuşacak bi şey yok yani

Yahu bana kadroyu kurun İlkin'i yedek bırakırız derdiniz buysa. Zhu Gabi Arina aldın da illa İlkin oynayacak diyen mi oldu? Gittin çapraz/smaçör diye Frantti ve Grobelna aldın yani bunlar İlkin yüzünden mi oynamıyor yani? Kurun iyi kadroyu isterseniz İlkin 7 olsun isterseniz 17 olsun. Gidip saçma sapan yabancılar alıyor olmanın sorumlusu İlkin değil ki.

Aslolan Galatasaray diyorsak, kimse Galatasaray'dan büyük değildir diyorsak, Galatasaray kadın voleybol şubesi kupalara gitsin istiyorsak bugüne kadar İlkin kadar hatta ondan iyi smaçör ya da pasör çaprazı almadığımız içindir. Gizem hanım da yazmış yerli smaçörün oynadığı bir rotasyonda herhangi bir başarı elde etmek mümkün değil, elde eden de Gözde Kırdar'ın Vakıfbank'ından başka takım olmadı. 1.80-185 aralığındaki her oyuncudan Gabi çıkmaz çıkmayacağı için de Markova'lara hatta pasör çaprazından devşirme Ebrar'lar alınıyor.

Alexia Vakıfbank'ın yana yakıla pasör çaprazı aradığı zaman bile as olarak düşünülmemiş yetenekleri belli Vargas'ın arkasında oynamak istiyorsa gidebilir. Galatasaray büyük hedeflere gitmek istiyorsa zaten kendisinden daha iyi bir Pasör çaprazı almak durumunda Galatasaray büyük hedeflere gitmek istiyorsa büyük oyuncular almak zorunda aslında bu kadar yazmaya da gerek yok herhangi bir büyük maçta hücumda ve çıkan ya da bloktan seken bir topta top öldürürken ne kadar tıkandığı ortada izlemek kâfi.

Almadığımız için değil, alamadığımız için.

Bakın mesele zaten bu oyuncuları alabilecek maddi ve manevi noktada olmamakta yani kimse ilkin yüzünden olan bir şey var demiyor, voleybolda öyle seneler içinde yükselme diye bir şey zaten yok bugün İtalya’nın baş takımlarına bakın tarihlerini görün Koçumuzun CV’sinde önemli bir yer kaplayan Perugia'nın durumuna bakın İtalyan efsanesi Bergamo'nun durumuna bakın. Denklem basit iyi bir kadro mühendisliğiniz iyi bir antrenörünüz varsa başarı gelecek, ama bizim ne iyi bir antrenörümüz ne iyi bir kadro mühendisimiz var. Bunlar olmadığı için de yerli olmasının da avantajı ile şu anki smaçör rotasyonunda İlkin oynuyor. Bir gün doğru kadro kurulursa ilkin’in o kadroda iyi bir rotasyon oyuncusu olacağı görülecektir. Mevcut voleybol şubesi yöneticileri o maddi imkana sahip olsa doğru kadroyu kurabilir mi diyecek olursanız mümkün değil diyorum.

Voleybol da bu sene formun geldiği nokta üzüyor beni.Sadece o gitsin o gitsin o çöp bu çöp bir durun da maçları yorumlayın az bu kadro 3. bitirecek sezonu benim inancım tam ne oldu da karalar bağlandı anlamış değilim.Maç kazanırken çok güzel en ufak şeyde hiç yazmayan kişiler çok kötüyüz diye 100 tane mesaj atıyo yapmayın sezonu izleyin başarısızlık olursa kim çöp kim değil sezon sonu konuşuruz.

Hala ilkin olmasa şöyle ilkin olmasa böyle diyenler var. Arkadaşlar ilkinin en büyük şansı Gs dir. Gs den ayrılsın direk dikey düşüşe geçecektir. Vakıf eczacı fb de oynayacak düzeyde değil. Orta sıra takımlarda devam eder. Ne abartmayı seviyorsunuz vasat orta halli oyuncuları. Yok alexia gidecekmiş giderse gitsin sanki bulunmaz hint kumaşı. Görende bunlarla büyük başarılar yakaladık zanneder. Geçen senede lazo lazo deniyordu anca yedek oyuncu oluyor vakıfta. Herkes maşallah oyuncularımızı öve öve bitiremiyor elif süper elin süper yasemin süper ilkin süper alexia süper o süper bu süper. Vasatlığa o kadar alışmışızki herkes süper geliyor. Sonrada hocalara sarıyoruz amatör branşlarda don değiştirir gibi hoca değiştirip duruyoruz.

İlkin ile başarı olmaz diyen voleybol ulemaları(!) alternatifini yazsın da öğrenelim yerine kimi alacaksın fenerden vargas'ı mı ya da vakıfın kaptanı zehra mı ya da holigan bjkli galatasaray'a küfürler eden ebrar'ı mı? Bir tane fikir uyduruyor sonra tek doğru buymuş gibi yazmaya devam ediyor. Bu takımda ilkin'i kimse yiyemez bu takımın kaptanıdır ve lideridir nokta.

Hala ilkin olmasa şöyle ilkin olmasa böyle diyenler var. Arkadaşlar ilkinin en büyük şansı Gs dir. Gs den ayrılsın direk dikey düşüşe geçecektir. Vakıf eczacı fb de oynayacak düzeyde değil. Orta sıra takımlarda devam eder. Ne abartmayı seviyorsunuz vasat orta halli oyuncuları. Yok alexia gidecekmiş giderse gitsin sanki bulunmaz hint kumaşı. Görende bunlarla büyük başarılar yakaladık zanneder. Geçen senede lazo lazo deniyordu anca yedek oyuncu oluyor vakıfta. Herkes maşallah oyuncularımızı öve öve bitiremiyor elif süper elin süper yasemin süper ilkin süper alexia süper o süper bu süper. Vasatlığa o kadar alışmışızki herkes süper geliyor. Sonrada hocalara sarıyoruz amatör branşlarda don değiştirir gibi hoca değiştirip duruyoruz.
İlkin için zamanında Vakıf alabilmek için kendini yırtmıştı net bir şekilde en iyi yerli smaçör o şuan ne demek orta sıra takımlar.Alexia zaten gitmiyor uydurma haber üzerinden kızı linçlemeyin.Cidden sezon başından herkese çöp vasat demeyin yeter ya izleyin sezonu bu kızlar sezon sonu 3. olur Cev Cup alırsa alkışlarız başarısız bir sezon biterse o zaman dersiniz istediğinize vasat maçları gidişatı yorumlayın artık.Sadece oyuncu kötülemek için mesaj atmayın.Barbolini çıkıp açıklama yapmak zorunda kaldı bu linçler yüzünden ne kadar utanç verici kulüp adına güzel hava ile geçen sezon başarılı olduk yine çok güzel havayla başladık o havayı bozmaya çalışanları linçlememiz lazım takımı değil başarısız olurlarsa zaten sezon sonu takım en büyük eleştiriyi alacak ama şuan sezon içi desteklemek zorundayız.

İlkin'in rotasyon oyuncusu olmadığı ilk altı çıktığı takım ile başarı olmaz diyen biri olarak yazdık yine yazalım. Rakiplerin iki metrelik oyuncular ile oynadığı yerde 1.83'lük oyuncu ile oynayamazsınız oynasanız da mevcut yerinizde kalırsınız. Smaçör hattınız kaliteli manşet getiren, yüksek, top vurabilen öldürebilen iyi blok tutan bir oyuncu bulunmak durumunda üstelik elinizde dünyanın en iyi sıçramasına sahip en teknik oyuncularından biri de yok kısa da olsa sahada tutayım diyin. Tabii ki Türkiye'de bulunan yabancı sınırı nedeni ile İlkin'i kullanırsınız ama ana parça olmaz aynı nokta pasör çaprazı için de geçerli o yüzden hepimiz burada büyük ismi olan pasör çaprazı istemiyor muyuz? O zaman pasörü ortaları yerli yapacaksınız evet Zehra'ya da Cansu'ya da Dilay'a da gideceksiniz ve almaya çalışacaksınız ve almanız lazım ki o başarıları yakalayın.

Zhu ve Gabi ile oynayan Markova Cazute yapan Arina'nın yanına Ana Cristina bekleyenler voleybolu bilmiyor değil Voleybolun geldiği yer gittiği istikamet de ortada siz bunların üzerine Grobelna, yangından kaçırır gibi Franti alırsanız başlarına Barbolini koyarsanız düğmeyi baştan yanlış iliklemiş olursunuz. Netice de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bile müzesinde olan kupa bizde yok.

Transfer sezonu konuları bunlar şuan konuşmanın manası yok.

Geri