• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ulusal oyunları bitirdi Yuan’ın takımı Yuan takımımıza katılacak sonunda.Ama alışma süreci ve 1 hafta bir tatili olacaktır diye düşünüyorum.Fenerbahçe Nilüfer Aras Thy maçlarına Timmerman ile çıkar sonra Yuan’a döneriz gibi.Timmerman da bundan sonra sadece Cev Cup maçlarında kadroya alınacağı için yüksek ihtimal bu 4 maçta kendini biraz daha göstermek isteyecektir seneye ki transferini düşünerek.Yuan ilk devre çok etki sağlamayabilir ilk Avrupa deneyimi ilkez ülkesi dışına çıkıyor takımı tanımıyor takıma ülkeye oyun sistemine alışması biraz zaman alır.2.Devre asıl etkisini göreceğimizi düşünüyorum.Yani ilk maçlarında bu muydu Yuan yorumları olacak yüksek ihtimal 2. devre de kendine hayran bırakacak diye bir beklentim var.
Ben niyeyse fazla uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. İngilizce biliyormuş ve Tianjin'e gelen yabancılarla takılıyormuş genelde. Fetisova ve Vargas ile yakın sayılırdı.

Maça doğru :

Vodafone Sultanlar Ligi 6. Hafta maçı

fenerbahçe Medicana -

Galatasaray Daikin 🟡🔴🦁

📅 20 Kasım 2025
🕰️ 19.30
📺 Trt Spor

Şuan ki form durumlarına bakarsak 3-0 yada 3-1 Fener alır gibi duruyor.Bir umut 3-2 alıp süpriz yaparız diye bekliycem ama şuan form tutamadı takım zor duruyor.

Wang Yuanyuan:

Bu Ulusal Oyunlardan sonra yurt içindeki maçlarda daha az yer alacağım. 4 kez Ulusal Oyunlar'da oynadım. Benim de kendi hedeflerim ve hayallerim var.

Tianjin'i her zaman destekleyecek ve onlara en iyi dileklerimi sunacağım. Voleybol tutkum bitmeyecek, hâlâ tamamlanmamış hedeflerim var.

Sezona daha iyi bir yabancı ortayla girelim deme sebebim buydu işte. Taraftar baskı yapmasaydı ve iyi bir orta oyuncu alınmasaydı halimiz felaket olurdu. İnsanlar biraz orta oyuncu performansı görsün Wang'ın istatistikleriyle. Bir de taraftarı eleştirip yazın 1-2 tane zayıf rakibe karşı iyi oynadı diye malum Hollandalı oyuncuyu övüyordunuz. Acaba o Hollandalı oyuncu hayatında şöyle bir performansa sahip olmuş mudur? Bakın bu performansı iyi ortalar yapar. Nasya Dimitrova'nın da bu tarz performansını görebiliriz. Ya da prime dönemindeyken Eda'dan. Danesi'nin 3-4 sene önceki halinden. İyi orta oyuncu performansı gerektiğinde tek ayak ya da blokla bu kadar sayı alabilen performanstır. Üstelik servisi de bizim malum Hollandalıdan iyi.

Yuan gelse nolur Naz ortaları oynatmıyor diye Naz eleştiriliyor şuan.Evet haklı bir isyan bizim oynadığımız oyun yapsınıda topu her yere eşit dağıtmamız lazım rakip takımın blok defansta nasıl yerleşeceğini bilememesi lazım.Şuan köşelere yığılmış bir oyun oynuyoruz evet bu büyük yanlış.Ama bence bu Nazla ilgili değil Naz dünya tarihinin en iyi 10 pasörü arasına yazılacak bir isim evet eski Naz yok ama halla oyun stili oyun kafası aynı Naz bunları göremeyecek oyuncu değil bizden çok daha iyi biliyordur.Ama Barbolini isteği olduğunu düşünüyorum antrenör taktiği kaynaklı ortaları az oynatıyor bence ama kesinlikle hatalı bir pas dağılımı yapıyoruz Timmerman hücumda unutuldu şuan umarım Yuan gelince oynatırız.Elit bir hücumcu geliyor kullanmak zorundayız zaten.Servis atıyor hücum ediyor birazda blokta gelişse kusursuz bir isim haline gelecek Yuan umudum çok ondan.

Bu da hurafe. Naz orta oyuncuları oynatmıyor çünkü orta oyuncular 8 pas alsa bile maksimum 2-3 tanesini öldürüyorlar. Son maç bunun bir örneği. Şu konudan Naz'ı eleştirmek doğru değil. Ayrıca bu sene manşetlerimiz çok düştü özellikle pozitif manşette sıkıntı varken Naz'dan orta paslamasını beklemek komik. Ortayı genelde mükemmel manşetle paslarsın ki pozitif manşet bile gelmezken mükemmel manşet nasıl gelsin?

Sezona daha iyi bir yabancı ortayla girelim deme sebebim buydu işte. Taraftar baskı yapmasaydı ve iyi bir orta oyuncu alınmasaydı halimiz felaket olurdu. İnsanlar biraz orta oyuncu performansı görsün Wang'ın istatistikleriyle. Bir de taraftarı eleştirip yazın 1-2 tane zayıf rakibe karşı iyi oynadı diye malum Hollandalı oyuncuyu övüyordunuz. Acaba o Hollandalı oyuncu hayatında şöyle bir performansa sahip olmuş mudur? Bakın bu performansı iyi ortalar yapar. Nasya Dimitrova'nın da bu tarz performansını görebiliriz. Ya da prime dönemindeyken Eda'dan. Danesi'nin 3-4 sene önceki halinden. İyi orta oyuncu performansı gerektiğinde tek ayak ya da blokla bu kadar sayı alabilen performanstır. Üstelik servisi de bizim malum Hollandalıdan iyi.
Arkadaş olayı baya yanlış anlamış.0 voleybol bilgisiyle Timmerman en fazla bir maç oynar rezil olur adı sapı bilinmeyen oyuncular için daha iyi ben voleybolu çok iyi bilirim diyip rezil olmanın olayıydı o.Forum başına gidersen Timmerman yerine yabancı orta gelmeli diyip Yuan haberini veren kişiyim komikleşme.Ama gidip saçma sapan argümanlarla Timmerman ne demek dş de Hollanda as ortası izleyin görün en fazla bir maç geri kalanlar öyle formda böyle iyi dersen de sonunda böyle rezil olur susarsın.Acısı kalmış sende belli o reziliğinin unutamıyorsun.Ha daha da ilerisini söyliyim 2024-2025 formuna gidersen daha geçen sene de Dannesi gelmeli falan yazılınca bence alamayız maliyetli kaçar bize Yuan alınabilir yorumlarım duruyordur halla.

Son düzenleme:
Bu da hurafe. Naz orta oyuncuları oynatmıyor çünkü orta oyuncular 8 pas alsa bile maksimum 2-3 tanesini öldürüyorlar. Son maç bunun bir örneği. Şu konudan Naz'ı eleştirmek doğru değil. Ayrıca bu sene manşetlerimiz çok düştü özellikle pozitif manşette sıkıntı varken Naz'dan orta paslamasını beklemek komik. Ortayı genelde mükemmel manşetle paslarsın ki pozitif manşet bile gelmezken mükemmel manşet nasıl gelsin?
Oyunu köşelere yığarsak etkin bir çapraz yoken nasıl sayı alıcaz.Kurulmuş rakip bloğu sadece iyi smaçörlerle mi geçicez.Ne olursa olsun oyunu dağıtıp hızlı oynamak zorunda bu takım.Geçen sezon hızlı oyundan oyunun her yere eşit dağılmasından rakip blok defansı yerleşemeden hücum ediyorduk zaten.Bu kadro da bunu yapmak zorunda şuan.Timmerman kaç kere tek ayakta kullanıldı bu sezon Timmerman olayı tek ayaktır sezon başından beri tek ayakta kullanılmıyo kız bunlar net antrenör hataları yok o yok bu temizlenemez.Bu takım kötü
manşet alıyor diyen de senden başka çıkacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaş olayı baya yanlış anlamış.0 voleybol bilgisiyle Timmerman en fazla bir maç oynar rezil olur adı sapı bilinmeyen oyuncular için daha iyi ben voleybolu çok iyi bilirim diyip rezil olmanın olayıydı o.Forum başına gidersen Timmerman yerine yabancı orta gelmeli diyip Yuan haberini veren kişiyim komikleşme.Ama gidip saçma sapan argümanlarla Timmerman ne demek dş de Hollanda as ortası izleyin görün en fazla bir maç geri kalanlar öyle formda böyle iyi dersen de sonunda böyle rezil olur susarsın.Acısı kalmış sende belli o reziliğinin unutamıyorsun.Ha daha da ilerisini söyliyim 2024-2025 formuna gidersen daha geçen sene de Dannesi gelmeli falan yazılınca bence alamayız maliyetli kaçar bize Yuan alınabilir yorumlarım duruyordur halla.

Site güncellemedeyken cevap veremedim. Baya algı yapmışsın algı deyince sen Halil Şentürk. Forumda rezil olan tek kişi buraya yazmayacağım deyip de yazan sensin. Bir insan sözünde durabilmeli. Mete bey durdu ve yabancı foruma gitti sıra sizde. Stuut'un yedeği olan Timmerman tel tel dökülüyor geri adım mı attınız yoksa? @Halil Sentürk

Son düzenleme:
İyi oynamıyoruz. Çok fazla şansımız yok.

İyi oynasak da şansımız pek yok. O seviyelere gelmedikçe bu maçların kaderi bizim elimizde değil. Vakıfbank fb gibi takımların elinde onlar nasıl isterse öyle gidiyor maçlar

Geçen sene Eczacı Fener Vakıf hepsini yendik hızlı oynayan takımlar her zaman kendi bütçesinin kalitesinin üstünde oynar doğru oynarsa hızlı oynayan takımlar her zaman tehlikelidir.Ama bu sezon umutsuz olma nedenim bu kadar şuan anlamadığım bir şekilde hızlı oynamıyoruz hızlı oyun olmadan zaten yenemeyiz o zaman güç farkı ortaya çıkıyor Fener Vakıf ile.Şansımız olacaksa hızlı oynayıp topu eşit dağıtır iyi defans iyi manşet alır hızlı oyunun bütün gereksinimlerini karşılarsak olur.Ama yüksek ihtimal diğer maçlarla aynı olucak oyun yapımız.

Daha maç bitmedi ama Eczacı Nilüfer'e maç verebilir.Eczacı durumu bizden kötü şuan çok üst düzey bir blok hatları var ama manşet defansları çok sıkıntılı o yüzden Eczacı iyi bir komple yabancı smaçör bulamadığı sürece ilk 3 gelecek yüksek ihtimal bize.

Daha maç bitmedi ama Eczacı Nilüfer'e maç verebilir.Eczacı durumu bizden kötü şuan çok üst düzey bir blok hatları var ama manşet defansları çok sıkıntılı o yüzden Eczacı iyi bir komple yabancı smaçör bulamadığı sürece ilk 3 gelecek yüksek ihtimal bize.
Tabi sürpriz mağlubiyetler almazsak.

3-1 Nilüfer Eczacı maçını aldı bize avantaj verdiler süpriz maç vermemek avantajı korumak lazım.

Maça bakınca neden sylla ilkin ikilisi ile olmaz dediğimi anlarsınız herhalde gerçi sanmıyorum mutlaka başka bahaneler sunulur :) üç köşemiz doğru ve yüksek profilde olsa skor tersti ve çok daha rahattık. Atıyorsun alamıyorlar sayıyı işte fb vakıf gibi takımlar için bu hücumcular oldukça az tehdit barındırıyor. Dolayısıyla savunmada çıkarıp hemen hücuma geçiyorlar ki zaten fb çok bariz bir hücum takımı

Valla takım aslanlar gibi savasıyor

Takımın başında takıntılı biri olduğu sürece izlenmez.

Bu takıma bir pç almayan yönetime yazıklar olsun kızlar herşeyini veriyor topu öldürecek pç yok takımda.Bir pç olsa net bizde olacak maçın ibresi bu takıma 1 pç oyuncu alamıyorlar halla.Elimizde ki set gitti Groblena yüzünden.

Geri