• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin ve Alexia ile şampiyonluğa oynanamaz mantığını anlayamıyorum. Onlardan daha genç ya da onlarla hemen hemen aynı yaşta olan ve onlardan net şekilde daha kaliteli olan bir yerli oyuncu yok ki ortada. İlkin'i dışarı koyduğunda onun yerini alabilecek yerli smaçör yok. Alexia'yı dışarı koyduğunda onun verdiği katkıyı verebilecek yerli pasör çaprazı yok.

Grobelna için bu yoruma katılıyorum. Onun yerine Haak ya da Boskovic olsa bu maçı 3-0 kazanır ve Vakıfbank maçını da kazanırdık. Ama takımımız diğer pozisyonlar için zaten en üst seviyede . (Yuan Yuan'ı da işin içine katarak söylüyorum)

İşin tekniği taktiği bir tarafa İlkin'in 2023 Kasım'ında Dursun Özbek'e ve yönetime gösterdiği tepki olmasa, onun Galatasaraylıların tamamını ateşleyen ve taraftarı takıma bağlayan ruhu olmasa bu takım buralara gelmezdi. İlkin 2024 yazında takımdan ayrılsa (ki böyle bir şey olsa kimsenin edebileceği tek bir kelime olamazdı) biz geçen sezon 7-8 olurduk. Bu yılda muhtemelen 7-8 olmaya uğraşırdık. Bu takım belli bir seviyenin üstündeyse ve hem ligde hem de Avrupa'da en tepeyi hedefliyorsa bu öncelikle Kaptan olarak başlattığı isyanın yüzü suyu hürmetinedir. Kötü oynadığında çıkar ve yerine Lukasik'e bırakır. Ama başaracağımız her başarıda onun ruhu ve takımı sahiplenmesinin büyük payı vardır. Ondan "İlkin'le bir yere varılmaz" ezberine ben katılmıyorum. Ne saha içinde ne de saha dışında.
Arkadaş sporda dün yoktur. Bizim taraftar tuhaf. Yok ilkin ağlamasa şöyleymiş böyleymiş. Futboldada artık maçta yürüyen, koşacak mecali olmayan icardi olmasa 3 sene önce şampiyon olamazmışıZ vs icardiye bu haliyle bir 3 sene daha kontrat imzalamalıymışız vs. Basketbolda desen ne bitik adamlara yıllarca sözleşme verdik.
İlkin sana şampiyonluk getirecek bir oyuncu değil, öyle bir hava yaratılıyorki ilkin olmasa ölecez bitecez geberecez. Birde ilkin haddinden fazla süre alıyor kötü olmasına rağmen ne arkada top karşılayabiliyor, nede maç sonunda bitirici smaç vurabiliyor. Düşünün haak, egonu, gabi,orro, eskilerden gamova vs ile bir takım kursak nostaljikler burda ilkin neden oynamıyor ağlamıştı diyecek.

Arkadaş sporda dün yoktur. Bizim taraftar tuhaf. Yok ilkin ağlamasa şöyleymiş böyleymiş. Futboldada artık maçta yürüyen, koşacak mecali olmayan icardi olmasa 3 sene önce şampiyon olamazmışıZ vs icardiye bu haliyle bir 3 sene daha kontrat imzalamalıymışız vs. Basketbolda desen ne bitik adamlara yıllarca sözleşme verdik.
İlkin sana şampiyonluk getirecek bir oyuncu değil, öyle bir hava yaratılıyorki ilkin olmasa ölecez bitecez geberecez. Birde ilkin haddinden fazla süre alıyor kötü olmasına rağmen ne arkada top karşılayabiliyor, nede maç sonunda bitirici smaç vurabiliyor. Düşünün haak, egonu, gabi,orro, eskilerden gamova vs ile bir takım kursak nostaljikler burda ilkin neden oynamıyor ağlamıştı diyecek.
Pasör orro pç gamova pç haak pç egonuya kesilirse evet neden ilkin oynamıyor denilir saydığın oyunculardan sadece Gabi smaçör haberin olsun.Oda zaten en iyisi Gabi kesebilecek bir isim yok o mevki de.

Galatasaray camiasında voleybola yatırım artsın diye hatta voleybola yatırım yapılsın diye bir oyuncunun gayreti gerekiyor ise zaten şubede bir şeyler yanlış yapılıyor ya da hiç yapılmıyor demektir, evet bugün İlkin ile Lukasik rotasyonlu oynasa belki kazanabilirdik. İlkin'in hücum istatistiği ortada. Alexia için ise yazıldı hâlâ yedek pasör çaprazı arayan Vakıfbank'ın üstelik yerli bir oyuncuyu düşünmeyip Galatasaray'a vermesi kendisinin bir zamanlar potansiyeli olsa dahi şu an o seviyelerde olmadığını gösteriyor.

Bunlar konuşuldu hangi oyuncuların yerli hangi mevkilerin mutlaka yabancı olması gerektiği nasıl rotasyon yapılması gerektiği detaylıca yazıldı. Ha İlkin böyle iken Hande ondan aşağı kalmayı başardı. Ki Fenerbahçe'nin beklediği bir Ana var, sözün özü yerli smaçörün rotasyon değil ana oyuncu olarak oynadığı hiçbir takım günümüzde kupa kazanmaz kazanamıyor da zaten. O kadar yerli smaçörümüz yok ki kariyerinin başından beri pasör çaprazı oynamak için yanıp tutuşan kız smaçör oynuyor. Üstelik Eczacıbaşı gibi bir takımda.

Yine başlandı maç konuşmak yerine yine o çöp bu çöp.Bu bu sene bu konu cidden çok dağıldı helal olsun kızlara diyip yine tebrik edeyim mücadelelerini.

Burada bazı insanlar hande fbyi toparladı diyordu yani şu hayatımda voleybola dair bundan daha saçma bir yorum görmedim. Ana cristinayı adapte edemezse fb hiçbir şey kazanamayacak.

Bu arada İlkin zaten handeden daha iyi smaçör. Ama Handeyi baz almak yanlış. Hande voleybolla bağını koparmış fan kitlesi ile sporculuk yapmaya çalışan biri.
Daha önce de fb Meliha ile hiçbir şey başaramadı ki Meliha handeden daha etkili biriydi arkada. Ne zaman ana arina formunda oynadı o zaman büyüdüler. Biraz voleybol bilen biri zaten bunları görüyordur.

Galatasaray camiasında voleybola yatırım artsın diye hatta voleybola yatırım yapılsın diye bir oyuncunun gayreti gerekiyor ise zaten şubede bir şeyler yanlış yapılıyor ya da hiç yapılmıyor demektir, evet bugün İlkin ile Lukasik rotasyonlu oynasa belki kazanabilirdik. İlkin'in hücum istatistiği ortada. Alexia için ise yazıldı hâlâ yedek pasör çaprazı arayan Vakıfbank'ın üstelik yerli bir oyuncuyu düşünmeyip Galatasaray'a vermesi kendisinin bir zamanlar potansiyeli olsa dahi şu an o seviyelerde olmadığını gösteriyor.

Bunlar konuşuldu hangi oyuncuların yerli hangi mevkilerin mutlaka yabancı olması gerektiği nasıl rotasyon yapılması gerektiği detaylıca yazıldı. Ha İlkin böyle iken Hande ondan aşağı kalmayı başardı. Ki Fenerbahçe'nin beklediği bir Ana var, sözün özü yerli smaçörün rotasyon değil ana oyuncu olarak oynadığı hiçbir takım günümüzde kupa kazanmaz kazanamıyor da zaten. O kadar yerli smaçörümüz yok ki kariyerinin başından beri pasör çaprazı oynamak için yanıp tutuşan kız smaçör oynuyor. Üstelik Eczacıbaşı gibi bir takımda.

Galatasaray camiasında voleybola yatırım artsın diye bir oyuncunun gayreti gerekiyor çünkü 2011'den beri başkanlarımız ne kadın ne de erkek voleybol takımlarımızı zerre önemsemediler. Sadece 2017-2018 sezonunda Kadın Voleybol Takımımıza belli bir yatırım yapıldı ama o da takım Şampiyonlar Ligi'ne gideceği için yapıldı. Zaten o sezonda takımımız ligin en büyük ilk 2 bütçesi arasında değildi.

Adnan Polat sonrasında tüm başkanların en birliğiyle devam ettirdikleri "yan branş vurdum duymazlığı" ortadayken bu takımın İlkin Aydın'ın kaptanlığında geldiği yeri önemsiyorum. Ve bunun kötü oynadı diye göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki kadromuz geniş. İlkin su kaynattığı anda Polonya Milli Takımının ilk 6 smaçörünü alırsın. Aynısını Sylla su kaynattığında da yaparsın. İlkin kötü oynadığında da uzun süre sahada kaldığı için bir suçlu aranacaksa bu Barbolini olmalı.

Pasör orro pç gamova pç haak pç egonuya kesilirse evet neden ilkin oynamıyor denilir saydığın oyunculardan sadece Gabi smaçör haberin olsun.Oda zaten en iyisi Gabi kesebilecek bir isim yok o mevki de.
Ya ne ilkinmiş arkadaş, ben egonuyla haakla gamova ile boşkoviçler vargasla antropova ile oynarım, yinede ilkinle as takımla oynamam. Yedek oynuyacak, yedeklik yapacak oyunculara süper yıldız muamelesi çekmeye yada o olmasa demogojilerine devam ettikçe sultanlar liginde vs başarı gelmezzz. Hala ilkin yasemin alexia ile başarı bekleyenler var. Birde alexia yok fenerle anlaşmış yok eczacı ile anlaşmış yok x takımla anlaşırsa anlaşsın orda yedek oyuncu olacak. Barbolini bile ilkini yedeğe alırsam, beni taraftar yer korkusunda, bıraksan iki gün sonra gider Kerem a. Vs gibi fenere imza atar. Artık duygusal düşünmeyi bırakmalıyız, kim ne fayda sağlıyorsa alacaksın geçeceksin. Misal geçmiştede bayan baskette nevriye yılmaz, yok olmaz bize küfretti bağırdı alamayız vs dendi. Aldık eurolig kupasına kadar aldık geldik. Herşeye duygusal bakıyoruz, ilkin yarın gitse fenere imza atsa en olgun bakanlar yine benim gibi düşünenler olur, profesyonel oyuncu parasını kazanıyor sözleşmesi hayırlı olsun der önümüze bakarız. Ancak burda ağladı, o olmasa vs ile (sanki şampiyonluklar kazanmışız gibi) cümle kuranlar ona ençok tepki gösterip ona gıybet okuyanlar olacaktır.

Wang Yuan gelince bence cok etki yapacak ama hep bir eksik diye düşünüyorum takim o eksikte tamamlanmalı yoksa bugün gördük yapabiliriz...

İlkin bugün gitsin kulüpten kulüp tarihinden adı silinsin diyen yok üstüne üstlük İlkin voleyboldan sorumlu yönetici mi, genel menajer mi eski şampiyon takımın oyuncularından biri mi İlkin bu takımın smaçörü yetenekleri belli yapabilecekleri belli onun ile takımın aldığı sonuçlar da ortada bu kadar.

İlkin asla büyük maç oyuncusu olamaz. Neden böyle konuştuğumuz anlaşıldı mı? Naz gereksiz yere eleştiriliyor. Aynı toplarla Sylla %49 la çıkarken İlkin %29 la çıktı. Sylla'nın yanına mutlaka power smaçör şart. Frantti neden yedek bırakılıyor yani tribüne gidiyor gerçekten anlam veremiyor. Timmerman'ın hiçbir artısı yok ki. Tamam anlıyorum Timmerman olmayınca da ondan çok daha kötüsü Ayçin var. İyi de o zaman yönetim olarak yerli kalitesinden patlıyorsunuz bir kere. Ayçin avantaj toplarını sayı bile yapamadı. Ayçin gerçekten bitik durumda. Timmerman yetersiz. Hal böyle olunca Frantti tribüne gidiyor. Smaçörlerden birinden katkı alamıyoruz. Lukasik desen oyuna giremiyor. İlkin çok geç kenara alınıyor. O konuda Barbolini hatalı.

Alexia'nın bu kulüple bağı bitmiş. Grobelna da Alexia da üst seviye çaprazlar değiller ancak Grobelna'da hırs var, mücadele var. Oyuncu kazanamasa da arma için savaşıyor. Alexia ne yapıyor? Umrunda değil kazanıp kazanmamamız. Devre arasında alabiliyorsak yarım sezonluğuna Grobelna ayarında birini alıp gelecek sene için mutlaka yıldız çapraz getirmeliyiz.

Alexia'yı süre alamıyor, ısınamıyor diye savunmayın sakın. Antropova da Milli Takımda Egonu'nun yedeği. Ondan daha formdayken yedek bekliyor ancak oyuna girdiğinde hiç üfleyip püflemeden katkısını veriyor hatta Egonu'dan fazla katkı veriyor. Allah oyuncunun da karakterlisini nasip etsin. Alexia'ya karaktersiz demiyorum ancak sen kısıtlı sürede dahi kendini gösteremiyorsan, oyuna girdiğinde hocayı çileden çıkarıyorsan, 2. topta sayı yapmak yerine saçma plase deniyorsan o zaman kusura bakma bu kulüpte oynayamazsın.

İlkin bench oyuncusu olmalı iyi bir smaçör almalıyız Markova gibi bulmak zorundayız. En kötü Cazaute gibi birini getirmeliyiz. Wang geliyor Allahtan o konuda sevindirici haber var. Yıldız çapraz, iyi bir yabancı power smaçör, iyi bir yerli orta bu takımın en acil ihtiyaç duyduğu transferler.

Son düzenleme:
Bu takıma bir pç almayan yönetime yazıklar olsun kızlar herşeyini veriyor topu öldürecek pç yok takımda.Bir pç olsa net bizde olacak maçın ibresi bu takıma 1 pç oyuncu alamıyorlar halla.Elimizde ki set gitti Groblena yüzünden.

Maçın günah keçisi Grobelna mı oldu? Timmerman, Alexia, Ayçin, İlkin varken Grobelna mı suçluyorsunuz? Halil bey voleybol bilginizi geliştirin. Grobelna yetersiz olsa bile maçta Sylla'dan sonra en iyi 2. oyuncumuzdu. Onlara yakın da Yasemin ve Naz vardı. Günün en kötüleri İlkin ve Timmerman iken onları eleştirdiğiniz yorum görecek miyiz acaba?

Son düzenleme:
Bunu diyen biri seti izlemedi bence İlkin Sylla Eylül defans hattı sırtladı zaten.Fener kazanınca keyfin yerine gelmeye başladı yine.

3. ve 5. seti hangi oyuncu kaybettirdi? Kritik yerde 22-21 de gidip de plase deneyip Fener'in sayı almasını sağlayıp seti 25-23 kaybettiren İlkin değil miydi? 3. seti açın ve izleyin. Son sette de 1 farkla giderken yine aynı plaseyi deneyip farkın 2 ye çıkmasını sağladı ve o seti de 4 sayı farkla kaybettik. Böyle taraflı yorumlarınız siteye zarar veriyor. Günün en kötülerini eleştirmeyi bilin. +9 WL yapmış kızı eleştirip +4 WL yapmış kıza tek kelime edemiyor hatta övüyorsunuz. Bırakın bağnazlığı

Başkan salon projesine Nisanda başlanacak demiş e hani voleybol salonu Avrupa şampiyonasına yetişecekti?

Grobelna yerine karar setini Alexia ile oynasak kazanırdık. Bu takım Alexia'yla ve onun kazandıracağı bir takım esnekliklerle (2 smaçörü yabancı yapmak ya da 2 orta oyuncuyu yabancı yapmak gibi) ligde ve Avrupa'da şampiyon olabilir ama Grobelna ile bir yere varmamız mümkün değil.

Es geçmeyeyim, Yasemin çok iyi maç çıkardı. İlkin, Eylül, Alexia'dan sonra sözleşme yenilenmesi gereken ilk oyuncu Yasemin olmalı.

Alexia ile oynasak kazanır mıydık? Oyuna girdiği bölümde 4 veya 5 olan fark 2 ye inmişti 2. sette. Üstüne üstlük birçok kez tekli bloğu geçemeyip rakip savunmayı da aşamadı. Farklı bir evrende mi maç izliyorsunuz? 10 topun 2 tanesini sayı yapabilmiş attığı tek servisi kaçıran 2 sayısına rağmen -1 lik katkı veren Alexia'dan ne bekliyorsunuz? Alexia Galatasaray'ı kafasında bitirmiş. Siz hala Alexia'yla çıksak kazanırdık diyorsunuz. Alexia'yla çıktığımız hangi büyük maçı kazandık geçen sene İlkin'in Fener maçında mucize yaratıp 3-2 kazandırdığı maç harici?

Grobelna oyuncu olarak Alexia'dan daha iyi. Kabul etseniz de etmeseniz de durum budur. Kritik anlarda da bugün en çok sayıyı alan 2 isimden biridir Sylla ile. Alexia ile sözleşme yenilenmeli demişsiniz bir de. Şaka yapıyorsunuz galiba. Kulübü düşünmeyen, hocasını trip atan, devamlı somurtan ve mutsuz olan, önemli herhangi bir maçta karşısındaki hiçbir çapraza üstünlük kuramayan Alexia ile sözleşme uzatıp şubenin geleceğini mi yakalım?

Maç mallesef onun yüzünden gitti.3. ve 4. setlerde bende tebrik ettim cidden iyiydi o iki set pasör çaprazı katkısı oldukça aldık.Ama 1. set elimizdeydi groblena yüzünden gitti.2. set kötüydü.Son set öndeyken yine Groblena hatalarıyla Fener yakaladı öne geçti.3 set çok kötü 2 set de gayet iyiydi.Pç kötü olunca herkes etkileniyo.Pç zaten hücum edemiyor diye bütün blok smaçörler karşısında kuruluyor zaten.Acil bir katkı şart.

Bütün yorumlarınız gibi bu da taraflı. %10-20 gibi hücum yüzdeleriyle oynayan oyuncuları eleştirmeyip %30 ile oynayanı eleştirmek de size yakışır. Utanmayın da Sylla yüzünden de gitti deyin bekliyorum. Oraya doğru gidiyorsunuz. 10 top alıp 2 tanesini sayı yapan bir oyuncu için eleştirilerinizi de bekliyoruz. 10 topun 4 tanesini sayı yapsa belki önde olduğumuz ve kaybettiğimiz 2 setten bir tanesini alacaktık. 2. set kötü olan Grobelna değil Alexia'ydı. Girdiği bölümde fark kapandı ve Barbolini tekrar Grobelna'yı aldı. Maçları izlemediğinize kanaat getirdim.

Zaten benzer şeyleri herkes yazıyor topa vuran oyuncun olmadan kazanamazsın ve kazanamadık. Plase düşünen pasör çaprazı ile kazanamazsın ve kazanamadık. Defans çok önde değilse geriye atılan yumuşak topla kazanamazsın ve kazanamadık. Efendim hızlı oynuyormuşuz öyle bir şey yok. Ne bizim köşe oyuncuları o kadar teknik ne de o kadar üst düzey bir sıçrama kabiliyetleri var.
Hızlı oynuyorum demek benim smaçörlerim kısa yerleşmiş bloğa, düzen dışı ya da çıkan topa top geçemiyorlar blok yerleşmeden yakalarsam belki top öldürürüm demektir.

Takımın canı sağ olsun 25-0 üç sette kaybetse idiler de canları sağ olsun ama yanında galibiyet de olsun deniyor ise altı metreden gelen kötü pasa dahi vuracak ve sayı yapacak oyuncular şart. Bunlar İlkin, Alexia ve Grobelna değil.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ancak benim bu konuda bu kadar spam yapma sebebim taraflı çok arkadaşın olması. Grobelna yerden yere vurulurken sezon başından beri günah keçisi seçilirken şu maçların hiçbirinde iyi performans gösteremeyen İlkin'e eleştiri gelmeyip harika maç çıkarttı demek neyin nesi? Alexia'nın eleştirilerden kurtulup oynasa sanki 5. seti kazanacaktık gibi lanse edilmesi neyin nesi? Oyuna girdiği bölümlerle bu oyuncular ne yaptılar da izlenilenin aksini söyleme peşindesiniz? Buradaki bazı kişilerin evlatçılık yaptığını düşünüyorum. Grobelna yabancı diye vurun abalıya. Yerliler eleştiri kalkanıyla eleştirilerden korunduğu sürece bu kulüp 1 adım ileriye gidemez. Sizin gibi mantıklı yorum yapan arkadaşların artması dileğiyle.

İlkin bugün gitsin kulüpten kulüp tarihinden adı silinsin diyen yok üstüne üstlük İlkin voleyboldan sorumlu yönetici mi, genel menajer mi eski şampiyon takımın oyuncularından biri mi İlkin bu takımın smaçörü yetenekleri belli yapabilecekleri belli onun ile takımın aldığı sonuçlar da ortada bu kadar.
Aynen ben anlamıyorum, bizim taraftar iyice takıntılı oldu. Yandık bittik kül olduk. GS ülkeden bile eski camia. Korkmayın yanmaz kül olmaz bizler yok olur gideriz camia devam eder.
Sadete gelirsek ilkin konusu artık iyice bumerang oldu. Örneğin iç sahada maç oynanıyor, maç kazanıldı diyelim. Salonda genelde zaten futbol taraftar grublarından toplanmış pek voleybolla alakası olmayan, hoplayyıp zıplayıp futbol marşları söyleyen misal 'golleri attık şampiyon olduk şampiyonum cimbomum' şarkısı söyleyen grup. Her maç sonu ilkinde ilkin diye bağırıp üçlü vs çektiriyor. Yabancı oyuncular özellikle ne oluyoruz vs bakışlarıyla bakıyorlar. Öyle bir laçka ortam varki valla seyrederken utanıyorum. Sanki bergamo vs yendik, xxx belediyespor yenmişiz. Haliyle ilkini yedeğe çekme cesaretini ne teknik ekip, nede bu soft yönetim gösteremez. 10 süper yıldız al getir yine o oynayacak, yine o erkek futbol taraftarıyla stadda üçlü vs çekecek.

İlkin Lukasik'ten de Frantti'den de iyi oyuncu değil. Bu kanıya ne sürüklüyor sizi? Oynama sebebi yabancı kuralı farkında mısınız? Frantti süre alamıyor yerli orta oyuncuların yetersizliğinden dolayı. Yine kötünün iyisi Timmerman oynuyor.

Ayrıca Erdal beye de hiç katılmıyorum. Neymiş Alexia ve İlkinle şampiyonluğa oynanamaz mantığını anlamıyormuş. Daha nesini anlamıyorsunuz? Bir tanesi plase dışında sert smaç vuramayan, laubali, kaç yıldır oynayıp bir adım ileriye gidememiş bir pasör çaprazı, diğeri ise manşette iyi olsa da hücumda çok sıradan bir smaçör. İlkin'in bench oyuncusu olmasını kabullendik çünkü ülkede yerli smaçör yok. 4 yabancı olmadığı şartta bir yerli smaçöre ihtiyaç duyuyorsun ama Alexia'nın yedek bile kalması doğru değil. Guidetti bilmiyor yani o yüzden yedek bile tutmadı. Kız katkı veremiyor. Sınırlı oynadığı sürede yaptıkları ortada. Mental yok. Antropova yedek kaldığında girip neler yapıyor. Alexia'dan o ışığı gördük mü? Hayır. Demek ki yedek olsa da takımın seviyesini inanılmaz aşağı çeken bir pasör çaprazı. Bunun daha anlaşılmayacak nesi var?

İlkin as olmaz bench oyuncusu olur
Alexia'dan bench oyuncusu bile olmaz.

Basit ve net bir argüman.

Halil bey siz de şu gerçeği kabul edin. Alexia Vakıfbank'ta yedek bile tutulmadı yetersizliğinden dolayı. Guidetti yarım sezonda oyuncunun kapasitesinden anlayacak bir antrenör. Umarım denilenleri anlıyorsunuzdur. Şampiyonluğa oynayan takımın antrenörü yedek bile tutmuyor çünkü hedefinden saptırıyor ama seneye belki de şampiyonluğa oynaması beklenen Galatasaray'da taraftar çıkmış Alexia ile şampiyonluğa oynarız diyor. 2 sene geriden geliyorsunuz Guidetti'ye göre.

Alexia ile oynasak kazanır mıydık? Oyuna girdiği bölümde 4 veya 5 olan fark 2 ye inmişti 2. sette. Üstüne üstlük birçok kez tekli bloğu geçemeyip rakip savunmayı da aşamadı. Farklı bir evrende mi maç izliyorsunuz? 10 topun 2 tanesini sayı yapabilmiş attığı tek servisi kaçıran 2 sayısına rağmen -1 lik katkı veren Alexia'dan ne bekliyorsunuz? Alexia Galatasaray'ı kafasında bitirmiş. Siz hala Alexia'yla çıksak kazanırdık diyorsunuz. Alexia'yla çıktığımız hangi büyük maçı kazandık geçen sene İlkin'in Fener maçında mucize yaratıp 3-2 kazandırdığı maç harici?

Grobelna oyuncu olarak Alexia'dan daha iyi. Kabul etseniz de etmeseniz de durum budur. Kritik anlarda da bugün en çok sayıyı alan 2 isimden biridir Sylla ile. Alexia ile sözleşme yenilenmeli demişsiniz bir de. Şaka yapıyorsunuz galiba. Kulübü düşünmeyen, hocasını trip atan, devamlı somurtan ve mutsuz olan, önemli herhangi bir maçta karşısındaki hiçbir çapraza üstünlük kuramayan Alexia ile sözleşme uzatıp şubenin geleceğini mi yakalım?

Alexia'yla sözleşme yenilenmesini, yerine daha kaliteli bir yerli pasör çaprazı alamayacağımız kesin olduğu için istedim. Haak gelse ya da genç ve yetenekli bir pasör çaprazı alınsa bile Alexia bu takıma lazım. Takıma büyük esneklik kazandırıyor.

Geçen yıl Vakıfbank maçını da, Eczacıbaşı maçını da Alexia ile birlikte kazandık. Fenerbahçe serisinde de Alexia ile birlikte karar setinde kaybettik. O zamanlar Alexia bırak somurtmayı takımın en pozitif oyuncularından biriydi. 2 Aydır yedek kaldığı için morali bozuk.

Temcit pilavı gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Açıkcası, Seni okurken vücudumu kaşıntı basıyor. Neden buna devam ediyorsun bilmiyorum ama bu şekilde devam edip konuyu gereksiz mesaja boğmamanı rica ederim. En azından aklı başında yorumları gölge etmezsin.

Başkan salon projesine Nisanda başlanacak demiş e hani voleybol salonu Avrupa şampiyonasına yetişecekti?
Nisanda başlasa yine iyi, o iş biraz yaş. Koca futbol klubune kemerburgazda devasa tesis yapacaz diye maket tanıttılar. 10 sene sonunda kyk yurdu kıvamında bir 4 katlı bina birde yola bakan bir saha yaptılar. Bizim inşaat işlerimiz bir türlü başlamaz başlasada bitmez. Düşün zamanında mecidiyeköy Ali samiyen stadının arazisinin tapusu bizde iken stad yapılsın diye devlete devretmiş bir klubuz.

Geri