• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Barboliniye direk yol verilmeli. Hakkaniyet le oynatmıyor oyuncuları. Arasa bile diş geçirmekte zorlanıyoruz

İlkine klubun anahtarını verdik heralde, yazık o kadar harcanan paralara

Bişeyleri karıştırıyorsunuz ama neyse , İlkin-Alexia bağlantısını çözemedim , bu arada 3 sette 14 sayı fena değil heralde İlkin için

4 sette 8 blok Yuan muhteşem bir transfer.

Alexia nın kalması lazım. İlkin yasemin vs gidiyorsa gitsin

Yuan duvar oldu, alıştıkça daha iyi olacak; İlkin bu takimin yıldızı kupalar kaldıracak insallah...

Ataman Güneyligil'in çalıştırdığı Göztepe ligde 8 maçta 7 mağlubiyet almış. Biz böylesine düşük seviye bir koça nasıl 8 yıl sabretmişiz. 8 Yılda kazanabildiği tek bir kupa bile olmamış. 8 Yılda sadece 3 kez finale çıkmış ve o 3 finalin ikisinde de (2017 Lig ve 2021 Cev Cup) set bile alamadan kaybetmişiz. Üçüncüsünü de (2016 Cev Cup) 2. maçta ağır şekilde 3-0 yenilerek kaybetmişiz. 2018'de çıktığı Şampiyonlar Ligi yarı finalinde kendi bütçesinden ve kadro gücünden çok gerideki Romen takımı Alba Blaj'a da 3-1 yenilmiş.

Takımımızın bugün geldiği noktadan 2015-2023 arasında saçma sapan ve korkunç başarısız döneme bakınca insan küçük dilini yutuyor gerçekten.
Renkdaş, haklısın.biz yıllarca takımı başarılı yerlere getirecek diye ne vasat hocalara sabretmişiz ki akıl alır gibi değil dogrusu...

Wang yuan yuan başarılı olacak.bu transferde emeği geçenlerin ellerine sağlık...

Renkdaş, haklısın.biz yıllarca takımı başarılı yerlere getirecek diye ne vasat hocalara sabretmişiz ki akıl alır gibi değil dogrusu...
Bu konuda en büyük suç Mustafa Cengiz'in. 2018'den sonraki başarısızlığı ayan beyan ortadayken onla ilişkimizi 2018-2019 gibi kesmeliydik. Boşa çok zaman ve bütçe kaybettik Ataman Güneyligil'le.

Bu arada bana (ve diğer üyelere) adımla hitap etmeni tercih ederim Uğur Abi. "Renkdaş" muhabbetti geçeli 20 yıl oldu. Adımızı kullanarak yazmak daha uygun olur.

Bu arada kimse konuşmuyor ama Aras maçında toplam 21 blok ile bir maçta en çok blok yapan takım rekorunu kırdık.Ve bunu 4 sette yaptık helal olsun takıma Yuan en önemli etken bütün takım çok iyi blok yaptı Yuan dan kaçmaya çalışırken diğer oyuncuların bloklarına yakalandılar.Yuan zaten duvar örüyor ondan kaçayım dersen de diğer taraflarda blok hazır oluyor umarım bu şekil devam ederiz.

Antropova Eczacıbaşı ile anlaştı haberi çıktı umarım yalandır.Ama kaynak Voleybolun sesi genelde doğru haber yaparlar.Cidden Antropova kaptırır bir de gelecek sezon ilk 5 pç gelmez ise biz niye bu kadar sistem kurduk geliştirdik ettik tek eksik parça PÇ o olmadan zaten max 3. olucaz.Umarım yalandır yada başka bir isim alınacaktır yoksa skandal olur ekstra 1 milyon euro ayrılamıyor mu şu branşa.

Eczacı antropova ile anlaşmış haak gelmezse boş yere para harcayacağız demektir. Bi türlü o atılımı yapmıyoruz çok üzücü ve sinir bozucu

Açıkçası gelecek sene ilk 5 çaprazdan biri gelmezse bugüne kadar yaptığımız verdiğimiz emek boş olur.Takım her alanda gayet iyi oynuyor çok iyi bir sistem kurduk ama çok top çıkarıyoruz o topu öldürecek pç yoksa yine geride kalırız.Tek bir hamleye cidden kadro şahlanacak ve yapmamak için ısrar ediliyor.İlk 5 pç den biri seneye gelmiyorsa şu ana kadar yakalanan o güzel hava dolmaya başlayan trübün eski havasına dönmeye başlar.

Baştan beri asıl hedefin Isabelle Haak olması gerektiğini düşünüyordum zaten. Yazın almamız için şartlar oluştu. Genç ve bariz çıkış yakalayacak bir pasör çaprazı yoksa Haak'a gelecek 2 sezon için açık çeki verelim.

Gerçekten bıktım ben artık! Hep söylüyorum rakibine göre hareket edeceksin! Eczacıya antropova alma şansını verirsen nasıl geçeceksin eczacıyı? Bravo gerçekten gidip van ryk alacaklar kendisini o seviyede görüyorlar çünkü. Yapmayın yatırım falan boşverin cidden yoruldum artık bu şubeden

Baştan beri asıl hedefin Isabelle Haak olması gerektiğini düşünüyordum zaten. Yazın almamız için şartlar oluştu. Genç ve bariz çıkış yakalayacak bir pasör çaprazı yoksa Haak'a gelecek 2 sezon için açık çeki verelim.
Haak gelecekse zaten gelsin son 2 yıl olarak baksak en iyi pç şuan o dünya da.Ama işte gelecek mi Antropova istersek alırız ama Haak İmoco ile sözleşmesi var İmoco da ikna edilmeli.

Hangi şartlar oluştu? Antropovayı alamayan Haak nasıl alacak? Haak görücüye çıkacak imoco Scandicci zeren hepsi masada olacak. Haak falan gelmez Van ryk alacaklar bakın görürsünüz

Geri