• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Antropova Eczacı giderse seneye 4. oluruz Ryk ile max bu sezonun hedefi 3. olur muyuz zorlanır.Ryk ile bugünün hedefinden yukarı gidemeyiz Antropova hamlesi ile geri gideriz hatta.Ama yönetim gidiyoruz Antropova çalıyoruz Haak Egonu getiriyoruz derse ozaman helal olsun der şampiyonluk hesabı yaparız.Ama Ryk bize gelir Eczacı Antropova alırsa yine 4. sıraya atarlar bizi.

Haak gelecekse zaten gelsin son 2 yıl olarak baksak en iyi pç şuan o dünya da.Ama işte gelecek mi Antropova istersek alırız ama Haak İmoco ile sözleşmesi var İmoco da ikna edilmeli.
Sözleşmesi bitiyor sezon sonu

Sözleşmesi bitiyor sezon sonu
Ozaman hiç lafa gerek yok tek hedef o olmalı.Haak gelirse bu takım şampiyon olur Ryk gelirse 3. lük yarışı veririz yine bir ilerleme olmaz hatta 3. lük yarışında Antropova eklenmiş bir Eczacı’ya ezilme ihtimalimiz olur.Haak kesinlikle gelmeli.Ryk elimizdeki sırayı korumak için transfer olur ama tek transferle Vakıf ile rekabet edebileceken neden yerimizde sayalım ki.

Hedef falan olsa ne olur arkadaşlar antropova ikna edemeyen takım haak gibi kendini kanıtlamış birini nasıl ikna edebilir? Van ryk için milyonlar harcayacaklar kesin

Haak ikna edilip Antropova yanaşılmadıysa anlarım Haak şuan yapabileceğimiz en iyisi.Ama işin sonunda Ryk kalırsak şube kurulduğundan beri ilkez şampiyonluk getirebilecek bir kadroyu çöp etmiş oluruz 1 milyon euro hesabı yaptığımız için.

Ryk kötü olduğu için eleştirmiyorum bu arada bizim hızlı oyun sistemimize de uyardı bu sene gelecek olsa onla 2. olmayı ciddi anlamda zorlardık ama bu sene olsa.Seneye hedef benim için final Eczacı Antropova alır biz Ryk alırsak seneye final şampiyonluk hedefi hayal.Bu hayali gerçekleştirecek oyuncu Haak madem Antropova alınmıyor Haak alınmak zorunda.

Haak nasıl ikna edilecek? İmocoda devam eder zaten o yüzden antropova olur gözüyle bakıyordum kendi adıma. Bu saatten sonra bitmiştir her şey

Haak gelir bir umut diye bekliycem ben.Ryk ile 3-4 arası yarış verir CL de kalıcı olalım diye uğraşırız max Haak alıp artık her takımı yeneriz diye bakacağımız günleri hak ediyor bu takım.

Eczacı-Antropova olayı sinir bozucu ve daha da önemlisi geleceğimiz adına umut kırıcı bir transfer olmuş.

Haak gelir bir umut diye bekliycem ben.Ryk ile 3-4 arası yarış verir CL de kalıcı olalım diye uğraşırız max Haak alıp artık her takımı yeneriz diye bakacağımız günleri hak ediyor bu takım.
Bu yıl hedeflerimizi tutturmamız lazım aksini düşünmek istemiyorum.

Geri