• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Benim korkum o zaten benim Türkiye de en güvendiğim büyük haber kaynağı kendileri çok nadir tutmayan haberleri çıkar.Ama anlaşma olduğunu duymuş daha imza el sıkışma yoksa bir maaş üzerinden uzlaşmaya varılmışsa sadece çalınabilir ama bunu yapacak yönetim var mı bilemiyorum.Ama Antropova için 2.5 bandına çıktığı eczacının konuşuluyor eğer gerçekse bu paralara Haak alırız zaten onu tercih ederim.
Konuşuluyor eğer gerçekse gibi mesajlar duruyor zaten.Duyum ve duyum.Kesin olarak bu maaş yazmış olsam haklı olurdun ama saçma bir tartışmaya giriyorsun.

Ben ale haberini fbye çok yakın bir arkadaşımdan aldım twdan da değil ayrıca
Fener taraftar grubu konuşuyor diye yazmıştın mesajında diye hatırlıyorum.Jack ile ikinin adını verip.

Evet bunu taraftar mesajlarına dayanarak mı söyledin.Bende 2.5 milyon bandına çıktığı konuşuluyor yazmışım sende Alexia transferi konuşuluyor yazmışsın nasıl bir fark var arada anlatır mısın.İsim soyismimim çakma olduğunu da idda edecek kadar düşme
Bir daha yazayım öyleyse ne yazdığımı da iyi biliyorum fb aleyi İSTİYOR. Fbnin aleyi istemesi absürt değil. Bunu sadece ben de duymadım. Lakin 2,5 milyon maaş verilmiş demek çok akla mantığa uygun bi şey değil. Twdan gördüğünü yazma diyen mi var kardeşim sana? Saçma sapan şeyleri yazma diyorum. Her gördüğümüz şeyi ciddiye alırsak işin içinden çıkamayız!

Fener taraftar grubu konuşuyor diye yazmıştın mesajında diye hatırlıyorum.Jack ile ikinin adını verip.
ne yazdığımı iyi biliyorum ben. Fb taraftarları konuşuyor evet bu ben onlardan görüp yazdım mı demek? Ben başka birinden duydum fbliler de aralarında konuşuyor bi ben duymadım dedim çarpıtma

O kadar boş bir şey yazdın ki şuan uzatmanın dahi manası yok.Kısa ve net yazmışım ki 2.5 verdiği konuşuluyor eğer gerçekse burda zaten nasıl bir net haber var.Yeter salamasyon şeyler yazmayın öyle böyle Alexia Fener olayı da salamasyon biliyoruz mesela ben sana cevabımı hatırlıyorum tipik fenerli yalanı her yıl herkesi alırlar zaten demiştim.Sende tipik eczacılı yalanı diyebilirdin ki bence doğru Antropova 2 milyon altına gidicek bu sene bir kulübe mi sanıyorsun mantıklı olduğu içinde yazıyorum.Ama sanmıyorum diyip geçebilirsin yeter salamasyon haber atmayın falan kesin bir bilgi falan mı yazılmış.Ha zaten olanda bu yazan kişilerde doğru yazıyor kaça gelecek sence Antropova.

Daha durun ilkin ile Eylül'ü eczacıya kaptiracaklar. O cibara denen egoist tüm olumlu havanın içinden geçecek.

Daha durun ilkin ile Eylül'ü eczacıya kaptiracaklar. O cibara denen egoist tüm olumlu havanın içinden geçecek.
Onlar kalır yine ama Vakıf Eczacı taraftarı Eylül İlkin Sylla alın diye yönetime isteğe başladı.Sinir bozan yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik o kuyruk gelmiyor.İlkin Sylla Eylül gibi üst düzey bir manşet defans üçlün var ama çıkan topları öldürecek çaprazın yok.Tek bir hamleye bu şube çok farklı yerlere gelicekti yazık.Haak Egonu ikilisi dışı kim gelirse gelsin bu sisteme yazık olacak artık.

Hemen tepki göstermeyin sadece kendisi Youtube de program yapan güvendiğim birisi olduğu için atıyorum tanıyanlar tanır kendisini.Ama sonuçta bir haber kaynağı değil kendisi sadece bilgi olsun diye atıyorum.Altına da haberi belli şahıslardan aldığını kendilerinin daha önce Sylla ve Yuan transferini ona haber veren kişiler olduğunu söylemiş ama yine söyliyim güvenilir bir kaynak değilim sadece tanıdığım biri olduğu yalan haber yapmayacağını bildiğim için attım.

Kendisi bu arada toparlarsak teklif olduğuna emin olduğunu Galatasarayın şuan masada olduğunu.Ama Galatasaray adına eskiden transferi çok zor gördüğünü şuan ihtimal verse da halla zor olduğunu çünkü İmoco Scandici ikilisi de Haak için masada olacaktır demiş.Kendisi güvenilir isimlerden bir teklifimiz olduğuna eminim ama dediği gibi tek olmıycaz İmoco Scandicci de en az bizim kadar istekli olur.

Scandicci genel menajeri: "Antropova, henüz anlaşma imzalamış olamaz"

“Antropova’nın birçok kulübün iştahını kabartan bir oyuncu olması çok doğal, üstelik yeni de değil. Her yıl söylentiler çıkar; İtalyan veya yabancı kulüplerin ilgisinden, olası tekliflerden bahsedilir. Bunda şaşılacak bir şey yok.

🇹🇷Eczacıbaşı’nı soruyorsanız, evet, ilgi gösterdiler; ama bazı haberlerin söylediği gibi herhangi bir anlaşma imzalanmış olamaz. Böyle bir şey kurallara aykırı olur.

Geçen sezon Ekaterina bizimle bir yıllık sözleşme uzattı, yani bu sezonun sonunda sözleşmesi bitecek. Bunu netleştirelim. Biz onu tutmak istiyoruz; çünkü yıllardır bizimle olan bir oyuncudan bahsediyoruz.

Bu süreçte hem teknik hem insani açıdan değerini artıracak koşulları sağladık; bugün olduğu oyuncu olmasını sağlayan önemli bir süreç yaşandı. Karşı teklif yapacak mıyız? Kesinlikle evet, bunu garanti edebilirim.”

(Giuliano Bindoni, Volley News)

Önemli olan teklif yapmak değil biz daha önce danesiye de teklif yaptık önemli olan kimse anlaşmadan işi bitirmek tıpkı eczanın antropovayı bitirmesi gibi. Bu olmuyorsa alamayız.

İmoco da kalır yada Gs gelir çok zor transfer zaten ama Haak alırsak şampiyonluk yarışında olur bu kadronun hakkını veririz.Yoksa Ryk gelecek en iyi isim rakipler güçlendi geri 4. sıraya düşeriz Ryk gelirse hızlı oyuna çok uygun bir çapraz o yüzden bizle yükselecektir oda bizi en fazla 3. yapar yerimizde sayarız.Ne yapıp ne edip Haak almalıyız.Egonu da isterim ama bizim sistemimize ne kadar uygun bilemiyorum.Haak için herşey zorlanmalı olmuyosa Egonu Ryk Tolok üçlüsüne gidilmeli bu isimlerde gelmezse seneye yine Cev Cup düşer CL de kalıcı da olamayız.

Antropova 1,5 milyon € alacakmış İtalyanlar girmiş haberi. 2,5 falan absürt dediğimizde kabul etmeyenler var :)

Van ryk da scandicci'ye.

💰€1 500 000💰

🇮🇹Ekaterina Antropova'nın 🇹🇷Eczacıbaşı'ndan yaklaşık 1.5 milyon euro alacağı söyleniyor

(@Volleyball_it )
Şaka mı gerçekten bu paraya mı bıraktık.Şaka gibi 2 altı asla beklemiyordum şaka gibi cidden bu para çıkmıyor mu koskoca kulüpten.

Antropova 1,5 milyon € alacakmış İtalyanlar girmiş haberi. 2,5 falan absürt dediğimizde kabul etmeyenler var :)
Kabul etmeyen yok kesin bilgi yazmışım gibi tepki verdiğin için tartıştık çarpıtma ama bende beklemezdim bu kadar ucuz.

Ucuz değil bence ama normal piyasa bu şekilde. O tip isimleri alman için 1,5 falan bütçe ayırman lazım. Gs ayırırsa alır haak ama ben hiç sanmıyorum.

Scandicci yarışta değil bence artık Haak için.İmoco da 1 verir rahatıkla ama 2 milyon bandına çıkarsak rahatlıkla alırız.

Zaten tüm olay bu biz 1,5 verir miyiz? Ben hiç sanmıyorum oraya ayrılan max bütçe 1 falandır

Geri