• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İşin sonu Ryk olacak gibi.Haak olmuyorsa Ryk gelsin zaten en azından yeniden CL gitme umudumuz kalıcı olma umudumuz olur.Haak Egonu alınamaz üstüne Ryk Tolok da alınamazsa seneye 1 sezonluk CL tadar düşeriz.Haak umudunu ben sürdürücem.

Scandicci, pasör çaprazlarını değerlendirmeye başladı. En olası aday Kiera Van Ryk.

🗞️ Volleyballit

Evet Ryk da kaptırıyoruz galiba helal olsun yönetime.

Jakup Balcerzak dünya voleybolunun piri gibi bişey adam her ligden haber alıp veriyor.Antropova’nın 1.7 ye anlaştığını duyduğunu yazmış.Biri de altına Galatasarayla ilgili haber var mı diye sorunca yeni koç aradıklarını giderek daha sık duyabilirsiniz tarzı bir şey demiş yüksek ihtimal Umut Çakır ile ilgilidir.

Jakup Balcerzak dünya voleybolunun piri gibi bişey adam her ligden haber alıp veriyor.Antropova’nın 1.7 ye anlaştığını duyduğunu yazmış.Biri de altına Galatasarayla ilgili haber var mı diye sorunca yeni koç aradıklarını giderek daha sık duyabilirsiniz tarzı bir şey demiş yüksek ihtimal Umut Çakır ile ilgilidir.
Zaten (m) yani men demiş yüksek ihtimal değil direkt umut Çakır gidiyor demiş

Haak transferin olurluğu tartılmalı zor görünüyorsa risk almadan Ryk bitirilmeli.Scandicci'ye kaptırırsak Haak için uğraşırken bir sonraki sezon Cev Cup dan devam ederiz gibi mallesef.

Son düzenleme:
Maalesef voleyboldan biraz anlasanız Van Ryk'ın ya da Nemeth'in veya Ndiaye'nin smaçörleri kısa olan Galatasaray'da yetersiz olduğunu inanılmaz blok zaafiyeti yaratacağını ve bunu Wang'ın kapatamayacağını bilirdiniz. Ayrıca bu takımın servis gücü de çok düşük. Bu takıma olabilecek en iyi çaprazı 10 gün içinde kaybettirdiler. Hem blok hem servis hem hücum sorununu çözebilecek çok yönlülükte zirve olan oyuncuyu kaybettirdiler.

Şu saatten sonra Haak veya Egonu almıyorsan şampiyonluğa oynayacağız demeyeceksin. Bunları da alamıyorsan yine boyu uzun olan Tolok tercih edeceksin. Smaçörden zaten zaafiyetimiz var bir de çaprazdan mı olsun? Biraz mantık lütfen. Her sette ortalama 12-13 kere direkt hücum yapan her iki takım var. 25 sayının 12-13 tanesinde sen hücum ediyorsun kalanında rakip takım. Sadece savunma yaparak rakibi yenemezsin. Servis de blok da olacak. Artık şunu anlayın

Bugün maça gideceklerden tek ricam var. Van Ryk yerine Tolok, Egonu, Haak istesinler. Antropova sözleşmeyi imzalamadıysa sözleşmesinin kırdırılmasını teklif etsinler. Bilemiyorum ancak bunu yapmanız şart. Transfer döneminin arifesinde bunlar gerekli. Takımı yalnız bırakmayın. Yöneticilere de 2-3 çift laf edin lütfen.

Haak ve Egonu yerine Ryk gelmeli yazmışız da bizim haberimiz yokmuş.

Haak ve Egonu yerine Ryk gelmeli yazmışız da bizim haberimiz yokmuş.

Van Ryk gelmeli yazmışsınız demiyorum ancak Antropova imzalarsa (ki hala imzalamamış 1.5m euro nasıl verilemiyorum anlamıyorum bu sene bile bütçe 7m euroydu zaten seneye 10 olamaz mı) sanki başka çapraz yokmuş gibi Van Ryk yangını yapılması hoşuma gitmiyor. Van Ryk'a gelene kadar 3 tane daha ondan kat kat iyi çapraz var. Egonu, Haak, Tolok. Bu isimler herhangi bir kulüple anlaşmadan direkt Van Ryk yangını yapmak o kadar yanlış ki. Hatta eğer Akimova sakatlanmazsa o da Van Ryk'tan iyidir.

Ayrıca Antropova'yı Egonu ve Haak'tan bile daha çok istiyordum. Az önce saydığım sebeplerden dolayı. Mehmet Cibara ve şube menajeri Neşve Büyükbayram gitmeden şampiyonluk hedefi koyuluyorsa inanmayın. Bu isimleri bir ara övenleri bile gördüm. Bu isimlerde biraz vizyon olsaydı çapraz havuzunun dar olduğunun farkında oldukları için bütçeyi Kasım'da yaratmaya çalışırlardı.

Antropova'ya para veremeyiz diyenler, bütçe yaratamayız diyenler neye göre diyorlar? Bu sene bu takım 6 milyon euro net bütçeye göre kurulmadı mı? Total bütçe demiyorum net bütçe 6 milyon euro civarı değil mi? Eğer sözleşmelerde aşırı zam yapmadan bu kadroyu korursan (Sylla 2 yıllık imzaladı) Wang'ın gelecek sezonki maaşına da aşırı zam yapmazsan, Alexia ve İlkin'e de 150-200 bin euro zam verip, fedakarlık yapın dersen total bütçe 7-7.5m euro civarına çıktığında 2 milyon euro daha Antropova'ya veremiyor muyuz? Gelecek sene bütçe 9-9.5 bandına çıkmıyor mu yani? Hala anlamlandıramadığım konular var. Şubeyi yönetenlerin bile bile ihanet ettiğini düşünmeye başlıyorum.

En fazla 3 veya 4 oyuncumuzun sözleşmesi bitiyor. Aslı'nın, Büşra'nın, İrem Nur'un vs bitse ne olur? Bu isimlerin kazandığı 50 bin euro falandır. 4 oyuncuya 200 bin eurodan zam yapsan 1m euro etmiyor gene. Hadi 5 oyuncu olsun 1 milyon euro etsin. Galatasaray'da bütçe var. Galatasaray'da yükselmek istemeyen yönetici zihniyeti var. Bunu unutmayın.

Sadece kısa bir bilgi ekliyelim kadronun toplam maliyeti 3 milyon euro civarı toplam bütçe 5-6 milyon arası bilmeyenler için söyliyim.Yapılan hesaplar yanlış yönlendirmesin okuyanları.Toplam bütçe kadro maliyeti demek değildir bütün giderlerin harmanıdır kadro maliyeti 3 milyon Yuan transfer edilmeden önce 2.5-2..7 arası deniyordu çünkü Yuan ile 3 civarı olmuştur.

Son düzenleme:
Uçmayın o kadar. Şu kadroya 3 milyon euro diyorsanız kafa gitmiş yine Halil bey. Bu takımda 7 yabancı var 7 kişi. Kadro değerinin 5 milyon eurodan aşağı olma ihtimali yok. Sallayacaksanız da tutarlı sallayın. Bu oyuncular aylık 50 bin euroya oynasa 7 ay üzerinden zaten 350 bin euro yapıyor o da en düşük yabancı oyuncu maaşı. Hadi Timmerman 30-35 bin desek aylık o bile 200 bin euroyu geçiyor. Bunun Sylla ve Wang'ı var. Sırf 2 oyuncu zaten 1 milyon eurodan fazla alıyorlar. Kalan 5 yabancı ve diğer yerlilerin 2 milyon euroya oynadığını mı iddia ediyorsunuz?

Bu arada şunu da eklemek istiyorum. Hangi yabancı çaprazı alacağız gerçekten fikrim yok lakin yerli pasör konusunda Elif isteyenlerin fikirlerini tekrar gözden geçirmeleri gerektiği düşüncesindeyim. Bugün Ziraat maçında nasıl savunma yaptıysak kadın voleybolda da onu yapıyoruz. Eğer Naz veya Bongaerts yerine Elif gelirse çeyreğini yapamayız. Dilay çok daha iyi tercih olur. Bunu da buraya bırakayım.

Elifi dilayı zaten alamayız bence nazla devam ederler

Sene başında Sylla ve Yuan gelecek deselerdi ''zaten alamayız'' derdim. İkisi de Galatasaray forması giyiyor.

Bazen gereksiz gömüyoruz gibime geliyor.

Elifi ve dilayı alamama sebebimiz para değil eczacının oyuncuları hele dilay daha çok genç. Ama antropova falan alıp elifi yollamazlar diye düşünüyorum.
Burada olay şu mesela antropovayı mı almak istiyorsun rakibin 1,5 mi teklif etti senin onu alman için 2 falan vermen lazım ki o yıldız sana gelsin. Kabul edelim bunu gs voleybolda önemli bi marka değil o yüzden hep daha fazlasını vermek zorunda.

Antropova için eczacı ile aynı parayı vermişiz bizi tercih etmemiş.

Antropova, Eczacıbaşı ile ön sözleşme imzaladı.

📌 Kate, Galatasaray'ın da radarındaydı ve Barbolini'nin kulübü onu transfer etmek için Eczacıbaşı'nın teklifine benzer bir teklif sunmuştu

🗞️ @laerte_sal63040

Benzer teklif sunup nasıl bitirememeyi becerdiniz Barbolini bizde Sylla bizde seneye CL gidecek yüksek ihtimal biziz Eczacı Cev Cup düşecek her ok bizi gösteriyor nasıp bitiremediniz haber doğruysa.

Son düzenleme:
Kısa ve net zaten sezon başı konuşmuştuk kullanıcılar doğru bilgi alsın yanlışa yönelmesin diye kısa vet met yazıyorum.Geçen sezon. kulüp sezon başı toplam bütçenim 2.5 milyon euro olduğunu açıklamış sezon sonuda kadro maliyetinin 1.2 milyon euro civarı olduğu açıklanmıştı.Bu sezon toplam bütçenin kadınlar için 275 milyon tl yani 5 milyon euro civarı olduğu açıklandı.Genelde bütçenin yarısı gibi bir rakam kadro bütçesi olur.5 milyon euro’nun hepsinin kadroya gitmesi gibi bir durum olamaz bu alt yapıdan staff giderinden otobüs şöföründen hademeye alınacak topa kadar seyahati ulaşım maliyeti gibi gibü bir çok unsuru sezon başı hesaplayıp verilen bir bütçe kulüp kadınlara 5 milyon euro olduğu açıklandı.Bununn3 milyon eurosu kadro hadi ben yanlış biliyor olayım max 3.5 olabilir zaten geri kalan kişiler bedavaya hayrına gelmedi Barbolini hayrınanbu kulübü yönetmiyor mesela.Ama bunlar alakasız konular yine belli şahıslar alakasız saçma yorumlara başladı.Şöyle ufak bir matematik de yapılabilir.Geçen sezon toplam kadro maliyeti 1.2 dedi Cibara bu sezon açıklanmadı daha.Kalandadze Sude Aslıhan Bihter Ceylan Yasemin Dangubic.Bu oyuncular gitti yerlerine İremnur Büşra Sylla Lukasik Frantti Wang Groblena Naz geldi.Bu değişim fazladan 2 milyon euro kadro maliyeti artırdı.

Son düzenleme:
O haber doğru değil. Aynı parayı verdiğimiz yerde bize gelme ihtimali çok daha fazla. 1 milyon euro civarı teklif vermişizdir ve olmamıştır. 1 milyon euro veren 1.5 verip belki de 2 senesini neden garantiye almaz anlamıyorum. Bu yönetimin gitmesi şart. Bize en uyabilecek, çapraz tartışmalarından kurtarabilecek bir oyuncuyu 3-5 hesabı yapıp almayıp kulübe ihanet ettiler yine

Geri