• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin ya da Sylla bana fark etmez... Tek söylediğim ikisi birden olmaz... Hele bu FB ve VB ye karşı herhangi bir ihtimal yok. FB; Arina ve Ana'nın birbirinin çaprazı olamayacağını bugünki Novara maçının birinci seti itibari ile anladı. Hatta hafta sonu Zeren karşısında yine Ana'yi Arina ile birlikte deneyip emin olacaklardır diye düşünüyorum. Velhasılı kelam Ana bu sezon FB'deki son sezonunu yaşıyor olabilir.

Ana C. dünyanın en iyi power smaçörlerinden biri. Sadece Arina ile olmuyor. Mevzu bu. Gabi ile milli takımda iken rakiplerinin içinden geçiyor aynı Ana... Yani FB de olmuyor olması GS de de olmayacak anlamına gelmez. Bence İlkin ile harika bir ikili olabilirler. Seneye Ana C. FB de ayrılırsa ve GS veya EV den biri alabilirse net üçüncü olur.

Benim de tercihim yerli olmasından ötürü İlkin'in kalması olur.

VB ve FB arasında ise kim galip gelir ben o kadar emin olamıyorum. İki maç oynadılar, iki maç da .çok yakın geçti. Hatta FB servisini tutturduğu setlerde VB'nin içinden geçti resmen... Tutturamadığı setler de başa baş gitti hep. Siz nasıl bu kadar rahat ve eminsiniz gerçekten anlamak güç. Ya benim görmediğim bir şeyler görüyorsunuz ya da GS taraftarlığı ağır basıyor, kalbinizden geçeni söylüyorsunuz.

Gs li olduğum için değil Vakıf bana çok net şampiyon gibi geliyor sezon sonu görürüz zaten kim oldu sadece voleybolu 8 yaşından beri takip ediyorum az çok okuyabiliyorum oyunu kesinlikle Vakıf olur demem herkesin ihtimali var ama Vakıf şuan çok net baskın taraf bence.

Hatırlarsanız buraya yabancı bir smaçörle anlaştığımızı yazmıştım lakin oyuncu bize gelmek istememiş bu isim uzelacdı. Eczacıbaşı kendisiyle görüşüyor şuan. İşte gsnin durumu böyle isimler bile gelmek istemiyor.

X de dönen bir yalan habere inanma sezon başı da Alexia gidiyor falan dedin bunlara inanıp X de yazılan haberlere inanıp %80 i hayal ürünü oranın çıkıp bir kaynak söylemediği sürece itibar edilecek bir yer değil Kasım da anlaşmışız ama yok sonra Eczacı kapmış bu kadar büyük bir transferi de bir haber kaynağı daha haber yapmamış Alexia Fener dediğin zamanda da dedim X de herkes bir şey sıkıyor inanmanın luzümü yok Nevşe de çıkıp daha yeni bu duruma isyan etti kulübe zarar veriyorsunuz diye X e göre her gün Haak için yeni gelişme var görüşme dahi olmadığına eminim Uzelac anlaşıldı Eczacıya kaptırıldı diye bir durum olsa ilk ben eleştiririm önü çok açık muazam bir isim ama seneye devam edeceği yer Zeren olacaktır Gs ya da Eczacının belki ilgisi bile olmamıştır çok olası herhangi bir haber kaynapı haber yapana kadar kale alınacak haberler değil X tayfası yorumları.Ben okumam yada bir gönderi atmam sadece gündemi takip etmek için kullanırıö bu nedenle.

Son düzenleme:
Hatırlarsanız buraya yabancı bir smaçörle anlaştığımızı yazmıştım lakin oyuncu bize gelmek istememiş bu isim uzelacdı. Eczacıbaşı kendisiyle görüşüyor şuan. İşte gsnin durumu böyle isimler bile gelmek istemiyor.
Hem anlaştığımız yazıyorsun hem de bize gelmek istemiyor diyorsun o nasıl oluyor? Kulübüyle bonserviste anlaştık desem yazın zeren ile hayatta olmaz o iş burada bir mantık hatası var

Twda bana dmden bi bilgi geldi. Gelecek sezon için yabancı bi smaçörle anlaşmışız. Doğruysa güzel bi hamle diyeceğimiz bi isim.
Benim direkt istihbaratım değil. Bana şuan denen gsnin o dönem uzelacla anlaştığı sözlü olarak ama uzelacın son kararı değişmiş. Çelişki nerede?

Uzelac ne Gs ne Eczacı ile anlaştı arkadaşlar X hayal ürünü evcilik oynar gibi hayal kadrolarını oo ilgileniyormuşuz kaynak aldım haberlerine itibar etmeyin.Sezon başından beri bizlere kimler kimler geldi kimler kimler gitti daha yeni herkes Eylül Ayça takası oldu diye kulübü linçliyordu olasılığı 0 olan bir haber için.

Sen nerden biliyorsun mesela anlaşmadı diyorsun? Ben bunu yazdığımda kim twda uzelac muhabbeti çeviriyordu? Ben hiç görmemiştim. Eğer bir duyum kendi istihbaratım değilse belirtiyorum. Neyse gerçekler er ya da geç ortaya çıkar zaten

Sezon başı Alexia Fenere gidecek yüksek ihtimal haber aldım da demiştin olmadı yani.Ve evet er geç çıkacak böyle bir durum olsa şuana kadar yüz kere haber yaparlardı Alexia gibi buda altı boş çıkacak cidden birinden haber alıyorsan bence bidaha da güvenme seni kekliyor gibi.

Sezon başı Alexia Fenere gidecek yüksek ihtimal haber aldım da demiştin olmadı yani.Ve evet er geç çıkacak böyle bir durum olsa şuana kadar yüz kere haber yaparlardı Alexia gibi buda altı boş çıkacak cidden birinden haber alıyorsan bence bidaha da güvenme seni kekliyor gibi.
Alexia fenere gidecek demedim. Fb alexiayı istiyor dedim. İstiyordu da. O da çıkacak ortaya. Her şeyin haberi yapılmıyor. Öyle bi dünya yok. Dediğim gibi ben twda gördüğümü yazmıyorum güvendiğim insanlar bi şey söylediyse buraya yazıyorum. İsteyen inanır isteyen inanmaz orası benim problemim değil. Ben twda dönen geyikleri yazmadım hiçbir zaman

Eczacılı arkadaşıma yazdım şimdi o bile öyle bir şey mi varmış yok be daha İvanovic alamadık yoktur öyle bişey yazdı.Eczacılılar dahi ihtimal vermiyor haber niteliği taşıtmıyor yani de neyse siz bir şey diyince kim ne yazarsa yazsın ısrar ediyorsunuz yakında kokusu çıkar öğreniriz ihtimal vermiyorum ben görücez.

Yahu ben eczacıyla mı anlaştı yazdım! Eczacıbaşı ile görüşüyormuş dedim. Ivanovic alamadılar çünkü Vakıfbank varken neden eczacıya gitsin kız? Yoksa eczacı uzelac da alır ivanovic de alamayacak bir takım değil. Bizim elimizden antropova aldılar gayet bolca para vererek

O zaman aslında 2 yıldır benle kavga ettiğin şeyi çürütün.Ben 2 yıldır her geçen yıl yatırım artmalı plan yatırım planı bir anda zirveye çıkamayız bir anda herkesi alamayız kemik kadroyu koruyup basamak basamak her sezon üstüne koyup eksikleri kapamalıyız diyince yok böyle bişey alıcaklar Egonu alıcaklar Gabi alıcaklar o bu hep yıldızları yazıyordun Ütopya da takılma bu yüzden diyordum neden Vakıf varken Eczacı gitsin evet bende katılıyorum zamanında biz lig de 6. olurken neden Vakıf değil bize gelsinlerdi mesela her sene kendi seviyemizi değerimizi artırıyoruz şuan o o yüzden bir anda değil sabırlı büyümek doğrudur.Ben yine Uzelac için gs anlaşmış sonra Gs istememiş Eczacı ile olmuş falan olmaz şuan seneye yine yeri yurdu Zeren o kızın belli boşuna ortalık alevlendirmelik mesajlara gerek yok.Sadece sen değil sosyal medyada da bunu konuşan büyük de GS sayfaları var Eczacılılar katılmamış dahi çünkü olabilirliği olmadığının farkındalar bilinçililer bizim taraftarda o bilince yavaş yavaş oturur umarım yeni bir taraftar kitlesi oluşturuyor GS Nevşe de çıkıp yeni isyan etti yalan haberlerle kulübe zarar veriyorsunuz diye umarım bizim taraftarda bilinçlenecek.

O zaman aslında 2 yıldır benle kavga ettiğin şeyi çürütün.Ben 2 yıldır her geçen yıl yatırım artmalı plan yatırım planı bir anda zirveye çıkamayız bir anda herkesi alamayız kemik kadroyu koruyup basamak basamak her sezon üstüne koyup eksikleri kapamalıyız diyince yok böyle bişey alıcaklar Egonu alıcaklar Gabi alıcaklar o bu hep yıldızları yazıyordun Ütopya da takılma bu yüzden diyordum neden Vakıf varken Eczacı gitsin evet bende katılıyorum zamanında biz lig de 6. olurken neden Vakıf değil bize gelsinlerdi mesela her sene kendi seviyemizi değerimizi artırıyoruz şuan o o yüzden bir anda değil sabırlı büyümek doğrudur.Ben yine Uzelac için gs anlaşmış sonra Gs istememiş Eczacı ile olmuş falan olmaz şuan seneye yine yeri yurdu Zeren o kızın belli boşuna ortalık alevlendirmelik mesajlara gerek yok.Sadece sen değil sosyal medyada da bunu konuşan büyük de GS sayfaları var Eczacılılar katılmamış dahi çünkü olabilirliği olmadığının farkındalar bilinçililer bizim taraftarda o bilince yavaş yavaş oturur umarım yeni bir taraftar kitlesi oluşturuyor GS Nevşe de çıkıp yeni isyan etti yalan haberlerle kulübe zarar veriyorsunuz diye umarım bizim taraftarda bilinçlenecek.
😂 kafa güzel herhalde

Keşke cevabın kalmadığı yerlerde saygısız mesajlara vurmak yerine mantıklı fikirler üretebilsen de neyse kapasite meselesi bu seferde ben tamamdır diyip geçiyim.

Eczacı SB ile iş yapar mı ki? Ben Uzelac GS muhabbetini duyduğumda aklıma gelen SB'nin Fener ve Zeren dışı bir takımla daha iş yapmaya başlacağıydı. Bilmiyorum bakalım da Zeren'de kalıyor haberi çıkarsa da şaşırmam.

Eczacı SB ile iş yapar mı ki? Ben Uzelac GS muhabbetini duyduğumda aklıma gelen SB'nin Fener ve Zeren dışı bir takımla daha iş yapmaya başlacağıydı. Bilmiyorum bakalım da Zeren'de kalıyor haberi çıkarsa da şaşırmam.
Jack sb oyuncusuydu mesela fb gibi bir merkez olmayacaktır sb için ama sb işine ne geliyorsa onu yapar

Nedir b u planlı yatırım muhabbeti dönüyor her yerde?
Voleybolda yok öyle bir şey. Bir kaç örnek size;

FB; 2004 te ikinci ligde idi. 2012 sonunda 3 lig şampiyonluğu, 3 CL F4'ü, 1 CL kupası ve DKŞ'si vardı. İkinci ligden dünyanın zirvesine çıkması 8 sene sürdü.

Imoco: 2012 de kuruldu. 2020 de dünyanın zirvesine çıktı.

Voleybolda başarı hem kolay hem de çok daha ucuzdur diğer branşlara göre. Sadece Vizyon lazım... GS de o yok maalesef. GS yönetimi kafayı futbol ile bozmuş... Gözleri başka bir şey görmüyor. Hala amatör şubeleri kapatmamış olmalarına şaşırıyorum ben asıl.

Geri