• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Kaynak olarak attığın şey Voleybol Aktüel mi cidden adam daha Aralıkta Eczacı Li getiriyor diye haber yaptı Çin de sakat dönmüşken Milano iptal etmişken.Böyle haber kaynaklarına inanıp alevlenen kişileri aklım almıyor.Zeliha Hanımın haberini atarsın derim ki evet kaynak var demek ki Uzelac cidden gidici ama bu bir haber değeri teşkil eden bir kaynak değil.Böyle kaynaklara inanıp lütfen boşuna huzursuzluk çıkarmayın güvenilir kaynaklar haber yaparsa hep beraber tartışırız.

Nedir b u planlı yatırım muhabbeti dönüyor her yerde?
Voleybolda yok öyle bir şey. Bir kaç örnek size;

FB; 2004 te ikinci ligde idi. 2012 sonunda 3 lig şampiyonluğu, 3 CL F4'ü, 1 CL kupası ve DKŞ'si vardı. İkinci ligden dünyanın zirvesine çıkması 8 sene sürdü.

Imoco: 2012 de kuruldu. 2020 de dünyanın zirvesine çıktı.

Voleybolda başarı hem kolay hem de çok daha ucuzdur diğer branşlara göre. Sadece Vizyon lazım... GS de o yok maalesef. GS yönetimi kafayı futbol ile bozmuş... Gözleri başka bir şey görmüyor. Hala amatör şubeleri kapatmamış olmalarına şaşırıyorum ben asıl.
Arkadaşlar mantıken kulüp gerçeği bu mantıklı gitmek zorundayız taraftar kitlesi bir başarı göstermek zorundayız ki para gelsin inatla anlamayan insanlar var anlatmaktan yoruldum daha anlatmıycam.Bir anda bizim yönetimin uyanıp ohh biz ni seneye voleybola 10 milyon euro bitçe atalım diyeceğine inanan varmı bir taraftar kitlesi bir süreklilik hava oturması şart bizim kulüpte üzülerek bu durum böyle şuan da da gerçekten de taraftar kitlesi çok arttı bir hava bir heves geldi insanlara.Tırmandık geldik bir yerlere.6. olan bir takım Egonu Gabi alacak zirveye gidecek olmaz bu yüzden yatırım için beklenmeli diyorduk ve evet geldik bir yerlere 2 senedür yazdığım şeylerij gerçekleşmesini izliyorum artık yavaştan daha üstler hedeflenebilir.Ama bunu 2 sene önce hedefleyemezdik.Ne öyle bir taraftar ne öyle bir hava nede bu şubeyi takan vardı.

Haber doğru olabilir ama kaynak çok güvenilir değil, Savaş WYYnin şoplu fotosuyla antremanlara başladı haberi yapmıştı.
Savaş abiyi biliyorum her haberi doğru diyemem ama doğru haberleri de çok. Son dönemde zaten çok haber yapan biri de değil. Aslında benim bunu atma sebebim uydurduğumu iddia eden arkadaşlar. Bu twda öylesine dolaşan bir geyik değil böyle bir durum gerçekten var. He gs anlaştı duyumu doğru mu bilemem ben duyduğumu yazdım zaten isim de yazmamıştım o sebeple

Arkadaşlar mantıken kulüp gerçeği bu mantıklı gitmek zorundayız taraftar kitlesi bir başarı göstermek zorundayız ki para gelsin inatla anlamayan insanlar var anlatmaktan yoruldum daha anlatmıycam.Bir anda bizim yönetimin uyanıp ohh biz ni seneye voleybola 10 milyon euro bitçe atalım diyeceğine inanan varmı bir taraftar kitlesi bir süreklilik hava oturması şart bizim kulüpte üzülerek bu durum böyle şuan da da gerçekten de taraftar kitlesi çok arttı bir hava bir heves geldi insanlara.Tırmandık geldik bir yerlere.6. olan bir takım Egonu Gabi alacak zirveye gidecek olmaz bu yüzden yatırım için beklenmeli diyorduk ve evet geldik bir yerlere 2 senedür yazdığım şeylerij gerçekleşmesini izliyorum artık yavaştan daha üstler hedeflenebilir.Ama bunu 2 sene önce hedefleyemezdik.Ne öyle bir taraftar ne öyle bir hava nede bu şubeyi takan vardı.
iyi de kardeşim; GS bu yıllardan çok daha iyi dönemler geçirdi. Hem de çok eski değil 10 sene önce. İki adet F4 ü var. Olmadı Lig finali var. Zhu'lu, Rasic'li VB yi eleyerek hem de. Ne oldu da tekrar 6. lıklara falan düşüldü. Ben söyleyeyim; yönetim değişti... Eski yönetimin sahip olduğu amatör vizyon yeni yönetimde yoktu. Yani şimdi Cibara çırpınıyor, bir şeyler yapmaya çalışıyor... Sene sonu seçim var. Civara göreve gelemezse ne olacak? Yeniden başa mı dönecek GS?

iyi de kardeşim; GS bu yıllardan çok daha iyi dönemler geçirdi. Hem de çok eski değil 10 sene önce. İki adet F4 ü var. Olmadı Lig finali var. Zhu'lu, Rasic'li VB yi eleyerek hem de. Ne oldu da tekrar 6. lıklara falan düşüldü. Ben söyleyeyim; yönetim değişti... Eski yönetimin sahip olduğu amatör vizyon yeni yönetimde yoktu. Yani şimdi Cibara çırpınıyor, bir şeyler yapmaya çalışıyor... Sene sonu seçim var. Civara göreve gelemezse ne olacak? Yeniden başa mı dönecek GS?
Ben de anlatamıyorum şunu vallahi Gs zeren değil Thy değil 2 defa zaten cl f4 başarısı yapmış bir şube. Yatırım yapmak için 5-6 sene geçirmesine gerek yok. Yeni kurulan daha önce hiç o tip organizasyonlar yer almamış bir takım 5-6 senelik süre belirlesin ok ama gsnin buna ihtiyacı yok geçen sene 4.oldu bu sene bütçesi 2 kat arttı clye gitmek istiyor artık yeterli yani gelecek seneden itibaren normal şartlarda şampiyonluk kadrosu kurulmaya başlanmalıydı. Salon mevzusu da çok güzel kullanılıyor salon yapılınca her şey değişecek vs deniyor da o salon başlayacak da bitecek de… dediğiniz gibi üstüne gelen yönetim yok ben yatırım yapmıyorum da diyebilir o yüzden 2-3 sene sonrası planlamak mantıklı değil artık

Aslında dediğim şeyi yazmışsınız sizde biz her zaman bazen geçici tek sezonluk kadro kurduk dağıttık bir taraftar kitlesi bir kenetlenme takılan bir şube değildi CL gidince yatırım artırdılar bazen sadece.Şuan güzel bir plan ile güzel hav var taraftar bu yüzden artıyor çok hızlı şekilde önemli olan bu ki evet taftar olarak bunun yarısı kadar bile bir ilgi daha önce yoktu.Şuan doğru olan yapıldı Cibara başardı aslında dediğimi bir kenetlenme oldu bundan sonra bu taraftar caydırılmadığı sürece düşsek bile düşüşümüz eskisi kadar sert olmaz.Yeni yönetim gelince bu şubeye ben niye yatırım yapayım ki demesin diye taraftar yoğunluğu taraftar baskısı önemli.Ve şuan şube tarihinde ilkez tirübünlere yoğun seyirci geliyor umarım güzel hava devam eder bu seyirci de kalır.Bu taraftarı ateşleyen de 2 senedir aslında yönetimin stratejisi oldu yatırım planı oldu.Bence artık seneye de hedef 3.olmak olacak gibi artık seneyden sonra bir kupanın ucundan tutmamız lazım taraftar ilgisi olduğu sürece herkes de buraya yatırım yapar.

Son düzenleme:
Bundan sonra seneye olmayacak gibi de o görünen bende artık kupaya göz dikmemiz gerektiğini düşünüyorum ama geçen seneden beri söylediğim ve deli linç yediğim plan sayesinde bu konuma gelebildik umarım artık kupa hedefi koyarız ama seneye olmayacak o belli ki ondan sonra ki sene hedef kupa olsun olmalı zaten artık çaba.2-3 senelik zirve planı koyulmalıydı ve onun ilk başları güzel işledi bu sene biraz tedbirli ilerlendi transfer de umarım seneyeden sonra zirve hedefleyen transferler görürüz.

Ben de anlatamıyorum şunu vallahi Gs zeren değil Thy değil 2 defa zaten cl f4 başarısı yapmış bir şube. Yatırım yapmak için 5-6 sene geçirmesine gerek yok. Yeni kurulan daha önce hiç o tip organizasyonlar yer almamış bir takım 5-6 senelik süre belirlesin ok ama gsnin buna ihtiyacı yok geçen sene 4.oldu bu sene bütçesi 2 kat arttı clye gitmek istiyor artık yeterli yani gelecek seneden itibaren normal şartlarda şampiyonluk kadrosu kurulmaya başlanmalıydı. Salon mevzusu da çok güzel kullanılıyor salon yapılınca her şey değişecek vs deniyor da o salon başlayacak da bitecek de… dediğiniz gibi üstüne gelen yönetim yok ben yatırım yapmıyorum da diyebilir o yüzden 2-3 sene sonrası planlamak mantıklı değil artık
Yanlış yönlendirmeyin lütfen 5-6 sene diyen yok zaten.4. olduk şimdi 3. olmak hedef artık yavaştan şampiyonluk hedeflemeliyiz diye mantıklı anlattığınız şey zaten başından beri savunduğum ve işleyen şey hiçbir zaman 5-6 seneye ihtiyacımız var demedim.

Zaten yazılması gerekenler yazılmış Galatasaray yeni kurulmuş bir takım değildir yeni yatırım yapan bir takım değildir daha önce de pahalı ama yanlış kurulmuş kadroları olmuş taraftar gelmiştir. Sonrasında doğru şekilde yatırım yapılmamasında taraftarın bir dahli yoktur.
Yapılanma da yapılanma ortada bir yapılanma yoktur herhangi bir planlama da yoktur planlama yapan takım on pasör çaprazına gidip alamayıp iki senedir eline top değmemiş oyuncuyu almaya çalışmaz, yapılanan takım ununu elemiş eleğini asmış adamı takımın başına getirip onu da seneye 90 doğumlu antrenör değil voleybolcu eskisi ile değiştirmek istemez. Yabancı smaçörü şimdiden belli olur. Cibara başarmış herhalde iki lig iki Avrupa kupası kazandık.
Velhasıl ortada ne bir yapılanma ne bir plan vardır herkes işini bitirip aldıklarını aldıktan sonra kalanlardan da bizimkilerin almayı becerebildikleri vardır. Aman üçüncü olacağız şampiyonlar ligine gideceğiz.

Gerçekten haklı çıktığım gördüğümüz konunun bile halla haklıyken olmamış gibi olması üzüyor beni ciddi anlamda bazı kullanıcılar beni sıktı ve yordu ikili diyalog kurmayıp kapıyorum ciddi anlamda anlamıyor 2 sene önce bir gösterge yoktu olacağı anlatmaya çalışıyordum kimse anlamıyordu şimdi olmuşu anlatıyorum yine kimse anlamak istemiyor dediklerim oldu ve ben halla bir şey anlatmaya öğretmeye doğru yönlendirmeye çalışıyorsam bazı kişilerle ciddi anlamda forumda diyalog kurmuycam anlamayan ısrarla bir kesim var.

Kısa özet geçiyorum 2 sene önce ben 6. olduğumuz sene kadronun perişan halde olduğunu bir yapılanma gerektiğini söylüyordum o kadrodan hiç memnun değildim ama bir şekil 6. oluruz dediğim de ilk 8 bile giremeyiz hayal kurma deniyordu 6. olduk.Sonunda ya biz 3-4 senedir olduğu gibi 6. olur muyuz acabayı konuşmaya devam edicez ya da bir şeyler hedefliycez durumu vardı.2-3 senelik gelecek sezondan itibaren bu şubeyi ayaklandıracak bir plan şart diyip önce ilk 4 sonra ilk 3 sonra ilk 3 de kalıcı olalım sonra kupanın ucundan tutarız diye bir yol çizdim sanki yönetim yazılarımı okudu aslında aynı planı yapı.

2024/2025 sezonu başlarken bu sene hedef ilk 4 olmalı bir kemik kadro iskelet kurulmalı genç yerli transferleri ile ve bu isimler elde tutulmalı bu sene hedef ilk 4 olmalı diyordum ve Yasemin Eylül Alexia Bongaerts İlkin ile ilk kemik oluşturuldu Dangubic Timmerman geldi bir sistem düşünüldü ve bu kadro korunup ilk 4 yapmalı bu kadro ve hızlı oyun sistemi ile de düşük bütçeyle çok şey başarır diye anlatmaya çalıştım uzun süredir okuyanlar bilir.Yok ne kemik kadrosu seneye Yasemin Alexia Eylül İlkin hepsini Fener Vakıf kapar kemik kadro diye bişey yok dünya da hızlı oyun sistemi bilmeyen kişiler bu nasıl sistem işlemez ne anlatıyon sen bu kadro Thy varken ilk 4 yapabilirmi hatta daha da ileriyi gidip 7. falan görüyorlardı bizi voleybol sadece isim oyunu değil.Ve o sistem tutu ne kadar mantıklı olduğunu herkes gördü kemik kadro korunda önemli yerlilerin hepsi elde tutuldu ve ilk 4 yaptık.Güzel havayı koruyun lütfen güzel hava taraftar geliyo gitmesin güzel hava taraftar çekerken ne güzel havası bayramdamıyız diyorlardı güzel hava taraftar ve ilgi getirdi.

2025/2026 bu sezon için geçen sezondan bir iki tane eksik bölge tamamlayıp bide rotasyon güçlendirip seneye hedef ilk 3 olmalı dediğimde yine mesajlar duruyor bize kim gelir ki ilk 3 yapabilir miyiz hayal kurma Zeren Eczacı varken böyle bir oluşum yok uydurma deniyordu yaptık rotasyonu Sylla Wang gibi iyi isimlerde aldık ve bu senenin sonunda ne olur bilmem ama ilk 3 konuşabiliyoruz.Ve yine önemli isimler tutulmalı demiştim önemli herkes elde tutuldu.Seneye yine hedef belli ki ilk 3 yapıp CL de kalıcı olmak olacak seneye de ilk 3 de kalmayı başarabilirsek artık ondan sonra kupanın bir ucundan tutmak lazım.Yönetim ne yapar ne eder bilmiyorum ama yazdığım şey yeter artık senelerdir bu kulübün halli ne dediğim plan yapıldı aslında biz son 5 senedir şu iki sezonu saymazsak iki sezonda aldığımız kadar büyük maç alabilmişmiyiz.Bir başarı ve yukarı ivmeden hareketlenme var bunu anlat anlat yoruldum dediğim gibi eskiden somut başarılan birşey yok diye anlatırdım başından beri dediğim herşey oluyor ve işe yarıyor halla bazı anlatmaya çalışırken ne diyon cahil diyen 2-3 kişi halla anlamıyorsa daha fazla anlatmıycam onlar kendi Ütopyalarında takılmaya devam etsin ben açıkçası bu güzel oluşumu öngördüğüm için mutluyum aslında bir öngörü değil tavsiyeydi ve tamamen bu yapıldı uzun zamandır siteyi okuyan kişilerin çoğunun gelen tepkilerden takdir ettiğini biliyorum atılan beğeniler cart curt ama aslında gözle görülürken dediğim şeyler ve başarı getirirken halla 2 sene önce yazan 1-2 kişinin halla anlamaması beni de sıktı.Nolur bilmem belki de hiçbir zaman o kupa gelmiyecek belki de yönetim şubeyi kapatıcak belki de dünyanın en iyi takımı olucaz bunu kimse bilemez ama şuan ki ivme doğru ki taraftarlarda buraya akın etti gözle görülen bir başarı var zaten anlatmaya çalıştığımı anlayıp destek olan kişilere de teşekkür ederim.Bu sistemin işleyişini görmeye meyvelerini yemeye belli ki daha çok devam edicez ben haklı çıktım ve haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum yok ne kemik kadrosu hepsini kaptırıcaz ilk 4 girmemiz imkansız hayalci ne ilk 3 ü be sence öyle bir hedef mi var falan diyenlerin 2 sene önce itiraz edip benim savunduğum şeyin olmuş mu olmamış mı bir geri dönüp bakıp utanmasını rica ediyorum.

Efendim Alexia'yı Eylül'ü Yasemin'i tutmuşuz sanki Yasemin yirmi yaşında tak aldın koydun Alexia'yı isteyen elli takım var da tutmak için çılgınca çaba harcadı yönetim şu an biz bile değiştirmek isterken aman ne güzel de tuttuk.
Hızlı oyun denilen oyun ile Çin Japonya dünya olimpiyat şampiyonu olmuş hızlı oyun bilinmiyormuş sanki Galatasaray senelerdir aynı koc ile sistem üzeri oynadı da ortada bir oyun varmış. Bu takım güneyligil Hernandez ve Barbolini ile oynamış yine söylüyorum gören de o oyun ile Avrupa ve lig şampiyonu oldu sanır eğer Galatasaray'ın oynadığı oyun hızlı ise bu Imoco'nun Vakıfbank'ın oynadığı oyunun adı yok. açık ve net ifade edelim üç yıldır ortada oynanan bir oyun yok parlanan maçlar var o kadar tablodaki sonuçlar ve kazanılan kupalar da bunu gösteriyor.

Yanlış yönlendirmeyin lütfen 5-6 sene diyen yok zaten.4. olduk şimdi 3. olmak hedef artık yavaştan şampiyonluk hedeflemeliyiz diye mantıklı anlattığınız şey zaten başından beri savunduğum ve işleyen şey hiçbir zaman 5-6 seneye ihtiyacımız var demedim.
yavaştan kasıt ne?

Ben inanmıyorum bu adım adım ilerleme hikayesine. Örneklerini de verdim... FB ve Imoco... Daha güncel örnek derseniz o da var; Zeren... Yok öyle adım falan. Pakdir küldür daldılar avrupa voleyboluna...

Dediğim gibi uzun uzun yazamıycam somut örneklerle gelicem 2 senedir ben ne diyorum bana karşı çıkan bir iki şahış ne diyor 2 senedir kimin dedikleri oluyor nokta uzatmanın anlamı yoktur bu 2 senelik süreç beni haklı çıkardı zaten.Her sezon öncesi bana anti olmaya çalışıp saçma senaryolar üretenler kendi aranızda kudurun bu süreç beni haklı çıkardı bile çoktan.

iki yıldır bazı insanların zihninde paralel evrende voleybol oynanıyor Galatasaray orada kupalar kazanıyor olabilir. Dünyada oynanan voleybolda Galatasaray'ın sıralaması ve kazandığı kupalar ortada. Bu insanlar vasata dördüncü olmayı başarı saymaya alışmış olabilirler.

Son düzenleme:
Okuduğunu bile anlamayan insanlara ne anlatabilirsin ki.

10 dakika sonra Milano-Zeleznicar maçı var Akimova as başlar diye düşünüyorum Akimova halla form tutmaya çalışıyor ama az çok kalitesini görmek için onu çok izlememiş daha önce kişilerin izlemesini öneririm.

Evet as başladı umarım iyi oynar açıkçası ortalama oynayacağını ne iyi ne kötü oynayacağını düşünüyorum sakatlık sonrası sürekli oynamadığı için halla form tutamadı doğal olarak ama bu tür maçlarda as başlaması bize daha hazır gelmesi için önemli.

Neden ısrarla "hala" yerine "halla" yazıyorsunuz? Klavye düzeltmesi diyeceğim ama Türkçe'de böyle bir kelime de yok. Bir de noktalama işaretlerine, imla kurallarına dikkat ederseniz fena olmaz. Böyle yazılarınızı okumak büyük eziyet oluyor. Noktalamalar genelde yanlış kullanıldığı hatta çoğu zaman kullanılmadığı için bir kaç kere okumak zorunda kalıyor insan... Biraz daha dikkat lütfen.

Örnek;

Verme! Dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Verme dünyaları, alsan da bu cennet vatanı.

Noktalama işaretlerinin doğru kullanımı çok önemli bir mevzu.

Akimova %36 ile hücum etmiş 3 blok yemiş 4 hatası var hücumda. 11 servis atmış 5 tanesini kaçırmış 1 tane servis sayısı var. Kısacası cl seviyesinde bile olmayan bi takıma karşı berbat oynamış. Şu istatistikleri Grobelna rahat rahat yapıyor zaten

Geri