• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Akimova %36 ile hücum etmiş 3 blok yemiş 4 hatası var hücumda. 11 servis atmış 5 tanesini kaçırmış 1 tane servis sayısı var. Kısacası cl seviyesinde bile olmayan bi takıma karşı berbat oynamış. Şu istatistikleri Grobelna rahat rahat yapıyor zaten
İnşallah alırız.

Eski Akimova olsa isterdim ama şu akimovayı istemek yani ne biliyim… çok güçlü bir 4 numara alalım bari yani Akimova gelse Grobelna gitse ne değişecek? Güçlü bi smaçör de alınmayacağı için gsmizin 4.olma ihtimali bile sıkıntıda olabilir

Akimova %36 ile hücum etmiş 3 blok yemiş 4 hatası var hücumda. 11 servis atmış 5 tanesini kaçırmış 1 tane servis sayısı var. Kısacası cl seviyesinde bile olmayan bi takıma karşı berbat oynamış. Şu istatistikleri Grobelna rahat rahat yapıyor zaten
Gabi, Vargas, Egonu, Haak, Antropova her maçı %80+ hücumla mı bitiriyor? Kötü oynamış evet ama istikrar önemli olan ve potansiyel bu da Grobelna da yok.

Son düzenleme:
Maçtan önce de zaten Akimova form tutmaya çalışıyor ortalama oynar demiştim Akimova sakatlık etkisini atlatmaya çalışıyor ona rağmen MVP seçildi şuan ki performansına göre yargılamak yanlış olur sürekli oynamadığı 2 senedir de sakatlıkla uğraşrığı için form tutması için sürekli oynaması lazım böyle yedekten gir çık form tutması üst düzey oynaması zor zaten.

Neden ısrarla "hala" yerine "halla" yazıyorsunuz? Klavye düzeltmesi diyeceğim ama Türkçe'de böyle bir kelime de yok. Bir de noktalama işaretlerine, imla kurallarına dikkat ederseniz fena olmaz. Böyle yazılarınızı okumak büyük eziyet oluyor. Noktalamalar genelde yanlış kullanıldığı hatta çoğu zaman kullanılmadığı için bir kaç kere okumak zorunda kalıyor insan... Biraz daha dikkat lütfen.

Örnek;

Verme! Dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Verme dünyaları, alsan da bu cennet vatanı.

Noktalama işaretlerinin doğru kullanımı çok önemli bir mevzu.
Mesajlarımı okumaya bilirsin hem cevap verip beni de uğraştırma bundan sonra öyle yapalım lütfen.Okumakla uğraşıp rahatsız olma sende.

Çeyrek finalde Stuuttgart ile eşleştik 3-0 Thy yenip elediler Thy daha yeni 3-2 Fener'i de yenmişti.Stuttgart yıllardır düşük bütçelerle iyi iş yapan bir takım Riveria gibi kısa ama takımı sırtlayan bir pç oyuncuları vardı onun erken yaşta voleybolu bırakması ve takımdan bir çok oyuncunun yeri doğru doldurulmadığı için beni çok korkutan bir takım değil ama kesinlikle bizi çok zorlayacaklardır buna eminim.

Grobelna otuzunu geçmiş kazanacağını kazanmış bir oyuncu, bundan sonra da alacağı kontratlar oynayacağı takımlar belli Akimova yirmi üç yaşında potansiyeli olsa da ağır sakatlıklar geçirmiş bir oyuncu yani potansiyel kıyası yapmak için yanlış iki isim Grobelna'yı almaları bizimkilerin iş bilmezliḡi şimdi Akimova almaya çalışmaları bütün yıldız pasör çaprazı oyuncuları kaçırmasından kaynaklı ya tutarsa transferi.
Vita Akimova'nın durumunu bilen sakatlıktan sonra on maçını izlemiş Galatasaray profesyoneli yoktur.

Wyy hala takıma alışamadı mı acaba? Bakalım ne zaman göreceğiz dünyanın en iyi orta oyuncularından biri diyeceğimiz performanslarını. Merakla bekliyoruz

Stuuttgart ters takım korkmuyor değilim ama biz de iyi takımız inşallah tur atlayacağız

Rotasyonumuzu sık kullanmamız gereken zorlu yoğun bir fikstüre girdik Stuttgart maçları çok yanlış haftaya gitti Fener maçından 2 gün önce ve 2-3 gün sonra iki Stuttgart maçı da oynanacak takım için zor olacak.2-3 hafta içinde İlbank Vakıfbank Bahçelievler Stuutgart Fenerbahçe Stuutgart gibi sıkışık bir takvim var ard arda gelen.Rotasyonumuzu kullanmamız gereken vakit umarım Frantti sakatlığı ciddi değildir oda lazım şuan İlbank ve Bahçelievler maçında hiç düşünmeden rotasyon yapılıp Vakıf Fener maçlarına as kadroyu dinlendirmeliyiz.Stuuttgart riskli bir takım olsa da bizim de yedeklerimiz gayet kaliteli ilk Stuuttgart maçına rotasyon kullanarak çıkma riskini almamız lazım gibi yedek kadromuzda kaliteli çünkü 2. maça full as başlarız.Sylla Yasemin Frantti Grobelna gibi oyuncular ufak sakatlık sinyalleri verdi dinlendirildiler İlkin sakat sakat oynuyor dinlenme izni verilmiyor bu haftalarda zorlarsak zor maçlarda hiçbir katkı alamayız İlbank Bahçelievler Stuutgart maçında İlkin dinlenmeli.

Stuttgart bu sezon Almanya liginde 12 maç oynayıp hepsini kazandı ve bu 12 maçta sadece 1 set kaybetti Almanya ligi başından beri 36 set kazanıp 1 set kaybetmiş bir takım var bizi fazlasıyla zorlıyacaklar ama elerinde güzel bir sistem var onun ekmeğini yiyorlar senelerdir de bu sistem onları başarıya götürüyor zaten kalite olarak bizim seviyemizde bir takım değil zorlarlar ama elememiz lazım.Keşke eşleşmeseydik yarı finalde falan eşleşseydik Stuttgart rahat yarı finale kadar giderdi bizle eşleşmese.

Son düzenleme:
Sude Hacımustafaoğlu Göztepe'de Fenerbahçe'ye transfer olmuş. Yani bizde bile gelişim gösterememiş ve son sezonunda oyuna girmesine korktuğumuz oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde ve büyük maçlarda nasıl oynayacak merak ediyorum. Herhangi bir sebepten tekrar bize dönse herkes burayı birbirine katardı.

Fatma Beyaz ve Sude Hacımustafaoğlu'nun Fenerbahçe'de düzenli kadroya girecek olması ne yalan söyleyeyim bana komik geliyor. :)

Fenerbahçenin yeni başkanı zaten Ali Koç gibi buraya sınırsız para aktarmayacak demiştik.Fenerbahçe benim hedeflediğim o voleybol kitlesini voleybolda oluşturdu o yüzden kolay kolay düşük bütçeyle çıkamazlar hep bir idalları olur ama eskisi gibi her istediğini al devri bitti zaten Ali Koç dönemi olsa paraya bakmaz gider bir yabancı çekerlerdi oda ne kadar doğru bilmiyorum çok mantıklı değil ama yeni başkanları gerektiği kadar para aktaracaktır voleybola dediğim gibi bir taraftar kitlesi olduğu için bu şubeyi yok sayamaz ama eski dönemde bitti ki zaten Fener boşa çok para harcayıp herkesi getirip hedeflerine ulaşamadı Ali Koç dönemi.Ali Koç dönemi bu sezon için sakat Li ve voleybolu kafa da bitirmiş Yuan'a isimlerinden dolayı milyonlar vermeye okeydi mesela Ali Koç saçma bu iki transferi bitirmişti Saran gelince iki transferi de iptal etti buda Fenerbahçenin yine parası olduğu ama sınırlı olduğu bir voleybol dönemi olacağının en büyük sinyallerindendi.

14-21 Eylül haftasında olacak Fenerbahçe Kongresinde Ali Koç'un kaybetmesinden sonra yerine gelen başkan kim olursa olsun Voleybolda ve Basketbolda küçülmeye gideceğini düşünüyorum. Yeni gelen başkan ve yönetim ağırlığını futbola verecektir. Hatta kongre yenilgisinin öfkesiyle Ali Koç, Koç Holding ve bağlantılı şirketlerin sponsorluklarını bile bitirebilir. Ondan Fenerbahçe'yi kadın voleybolda şampiyonluğa oynayacak diyenler Eylül'ü beklesinler. 22 Eylül'den sonra şampiyonluk adayı olduğumuz ve hatta 3 kupalı bir sezona çok yakın olduğumuz net şekilde görünecek.

Taa Temmuz ayının başında bu durumun oluşacağını söylemiştim. Bu sezonun sponsorları yaz ayında belli olduğundan ödemelerde henüz bir sorun duymadık. (Zaten formaları Unkapanı çarşısı gibi baştan aşağı sponsor dolu. 10'dan fazla sponsor var formada ve şortta) Asıl curcuna yazın sponsorları yenileme zamanı geldiğinde çıkacak. O zaman Vargas - Arina - Orro ve Hande'nin aşırı kontratlarını karşılamak için hangi oyunculara gidecekler onu merak ediyorum. Ya da bu 4'lüden kimden çıkacaklar?

Basketbolda da yazın sponsorların durumunu ve değişimini yakından takip etmek gerek.

Geri