• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Eylül'ün yeri dolmayacağı fikrine hiç katılmıyorum. Vereceği karara da saygı duymak lazım.
Tabi dolar ama Eylül gibisi olmaz ben kalacağını düşünüyorum ama giderse bize de Ayça bırakırlar Ayça da batırmaz ama Eylül katkısı asla vermez o yüzden kesinlikle Eylül bence tutulmak için çabalanmalı ki burda mutlu bence tutarız.

Daha önce Eczacı 2 yabancı orta yapacak bence Ebrar Yaprak Simge hattını yine korursa seneye önümüz açılır kadro da tek değişim kalite olarak pç de olur eğer bu durum olursa işimize çok gelir ilk 3 için yine güçlü oluruz demiştim.

Eczacı Retke Weitzel Lubian Bengüsu orta hattını kurdu seneye deniyor bu demek oluyor ki 2 yabancı orta bir yabancı pç başlayacak.

Elif
Antropova
Ebrar Yaprak
Retke Weitzel
Simge

Bence blok hücum olarak bakarsa muazzam bir takım ama bunun yanında büyük manşet defans boşluğu olan ve seneye Simge de düşecek daha çok yaşı geçti baya defans manşet hatları dehşet yine.Açıkçası seneye yine ilk 3 umudu getirdi zaten ben iki yabancı orta ile başlamalarını bekliyordum yazmıştım Ebrar Yaprak Simge korunursa seneye ilk 3 için halla güçlüyüz ama bir komple smaçör bulurlarsa Eczacı ilk 3 için bizle farkı açar diye.Şu tablo baya işimize geldi seneye eğer Eylül gitti Akimova sakatlandı falan gibi süpriz ayrılık ya da sakatlık olmazsa ilk 3 için yine idalıyız 2 sene üst üste CL gitmek çok önemli kulüp geleceği açısından bu sene Cev Cup alır seneye CL gider bir de sonraki sezon için yine CL bileti alırsak dünya voleyboluna tamam biz girdik der o zaman yıldız isimler için cazip hale gelmeye başlarız.

Daha önce Eczacı 2 yabancı orta yapacak bence Ebrar Yaprak Simge hattını yine korursa seneye önümüz açılır kadro da tek değişim kalite olarak pç de olur eğer bu durum olursa işimize çok gelir ilk 3 için yine güçlü oluruz demiştim.

Eczacı Retke Weitzel Lubian Bengüsu orta hattını kurdu seneye deniyor bu demek oluyor ki 2 yabancı orta bir yabancı pç başlayacak.

Elif
Antropova
Ebrar Yaprak
Retke Weitzel
Simge

Bence blok hücum olarak bakarsa muazzam bir takım ama bunun yanında büyük manşet defans boşluğu olan ve seneye Simge de düşecek daha çok yaşı geçti baya defans manşet hatları dehşet yine.Açıkçası seneye yine ilk 3 umudu getirdi zaten ben iki yabancı orta ile başlamalarını bekliyordum yazmıştım Ebrar Yaprak Simge korunursa seneye ilk 3 için halla güçlüyüz ama bir komple smaçör bulurlarsa Eczacı ilk 3 için bizle farkı açar diye.Şu tablo baya işimize geldi seneye eğer Eylül gitti Akimova sakatlandı falan gibi süpriz ayrılık ya da sakatlık olmazsa ilk 3 için yine idalıyız 2 sene üst üste CL gitmek çok önemli kulüp geleceği açısından bu sene Cev Cup alır seneye CL gider bir de sonraki sezon için yine CL bileti alırsak dünya voleyboluna tamam biz girdik der o zaman yıldız isimler için cazip hale gelmeye başlarız.
Uzelac da deniyordu Eczacıbaşı için ama 3 yabancı orta alırlarsa bence Uzelac veya benzeri seviyede bir yabancı smaçör almazlar gibime geliyor. Bakalım.

Vakıftan fazla vermişiz. İnşallah kabul eder.

Bende tam bunu atıcaktım bu sayfa bana çok boş gelmişti yeni kuruldu ama ne dese çıkıyor o yüzden takılması gereken bir sayfa.İyi oyuncu zor alıyoruz alınca da bir şekil elde tutuyoruz Eylül bence kalır ama şuan oyuncu olarak tarafsız bakarsak Vakıf'a gidip yeni Moki olmak için çabalaması mantıklı ama tutarız gibi his ediyorum.

Son düzenleme:
Uzelac da deniyordu Eczacıbaşı için ama 3 yabancı orta alırlarsa bence Uzelac veya benzeri seviyede bir yabancı smaçör almazlar gibime geliyor. Bakalım.
Aslı Kalaç ve Uzelac haberini Aktüel verdi o hesap şişirme haber yapıyor hep zaten çok takılacak bir kaynak değil.Ne Aslı Kalaç ne Uzelac olayı yok belli ki.Zaten 4. smaçör gelse de CL için olur artık lig de çok zor süre alır 3 yabancı orta hamlesi 2 yabancı as başlıycam kadro boş kalmasın diye bir yerli de Bengüsu eklicem demek çok mantıksız ilerlediler Antropova harici Eczacı kötü yönetti transfer planını ama Antropova transferi hepsini gölgeler.Bu sene de seneye de ilk 3 şansından yararlanıp kaçırmamamız lazım.

Dünyanın en satın alınabilir en ucuz ideolojisidir taraftarlık... Bkz "Kefen giyerim, o formayı giymem!" diyen Fatih Akyel... Eylül bir gelecek görmez ise GS de; kariyerini düşünüyorsa gitmeli de zaten... Kaldı ki Eylül öyle arkasından ahlar vahlar edilecek bir libero da değil. Manşetine hala güvenmiyorum ben mesela. Eylül gider, yerine Merve İzbilir alınır, Özlem Güven alınır, Dilek Kınık alınır, Cemre alınır, Buse alınır... Libero önemli ama GS nin liberodan .çok daha önemli eksikleri var.
Kesinlikle

Maç yayınına aleni sabotaj yapıyorlar. Başımızda başkan olmadığı için bunun hesabını sorabilecek kimse yok. Aralarda sorunsuz çalışan yayın ne hikmetse tam maç baslayacakken kopuyor.

Wang Yuanyuan x İlbank İlk Set

3/4 %75h
5 blok, 3 sektirme
1 ace
9 sayı, +9 WL

Wang Yuanyuan x İlbank İlk 2 Set

6/7 %86h
6 blok, 3 sektirme
1 ace
13 sayı, +13 WL

Tek başına iki ortaya bedel tek sette 5 blok nedir geldiğinden beri takım da blok olarak toparlandı onun bloğundan kaçıcaz diye diğer oyunculara bloklanıyorlar.

İnşallah bu performansları hedef maçlarımızda da görürüz kendisinden zira ilbank maçındaki istatistiğin herhangi bir anlamı yok

Alexia Carutasu 21/14 %67 h

Wang YuanYuan 9/8 %89 h 6 blok 3 touch 1 ace

Ayçin Akyol 5/5 %100 h 1 blok

Muazzam bir maç maçın yıldızı açık ara Wang bu istatistikleri dünya da yapacak orta sayısı 3 sette bir elin parmağını geçmez saysan alışmaya başladı alıştıkça takımı inanılmaz güç katacak.

Asıl değinmek istediğim Alexia 3 maçtır kusursuz çok yüksek yüzdelerle hücum ediyor bu maçta %67 gibi inanılmaz bir rakam yakaladı yedek kalmak ona yaramış hırslanmış belli ki 3 maçtır kusursuz oynuyor Alexia net bir şekilde as çapraz olduğunu kanıtladı böyle giderse çok takdir toplar 20 yaş öncesi Ale'yi izletmeye başladı umarım böyle devam eder çünkü eline geleni öldürüyor 3 maçtır.

Onun dışında genel takıma bakarsak Bongaerts hakkında yorum yapamam maç izleyemedi kimse TVF sağolsun istatiksel konuşuyoruz belli ki iyi oynatmış takımı ama izleyemediğimiz için yorum yapamıyorum.Ayçin çok iyi hücum etmiş öldüremediği top yok zaten helal olsun.İlkin manşet defansta iyi iş çıkarmış 4 blok gibi çok iyi bir blok performansı vermiş takımın en skoreri 15 sayı ile ama yüksek yüzdeli çıkmamış çok da iyi değilmiş hücum da en skorer olmasına rağmen ama bu doğal İlkin sakat sakat oynatılmaya çalışılıyor Frantti keşke sakat olmasaydı bu maça yetişseydi böyle zorladığımız için Vakıf Fener maçlarında da beklenenin altında kalacak korkum var böyle zorlarsan oraya itiyorsun ama Frantti Sylla sakat oynayacak oyuncu da yok. Eylül yine süper çıkmış maçtan. Lukasik de son maçlarda ki kötü oyununu bu maç toparlamış gibi.

Son düzenleme:
Umarım Ale böyle gider daha 22 yaşında gelişimi devam ediyor.20 yaş öncesi çok iyi smaçları varken 2 senedir çok yumşak kalıyor smaçları sert olarak nitelendirilen smaçları rakibi bozmuyordu.Acaba düşüşte mi omuz sakatlığı mı derken mt gitti orda da gördük Çin Polonya maçlarında neler yaptı gayet sert vurduğunu indiren hücumları vardı.Düzeldi mi acaba dedik geldi yine aynı ama şuan Ale'nin bence oturması kenarda iyi olmuş galiba omuz sakatlığı vardı dinlenemiyordu omuz smaç vururken güç aldığın yerdir 3 maçtır Alexia istikrarlı olarak baya sert smaçlar basıyor.20 yaş öncesi halini hatırlatmaya başladı umarım bozmadan devam eder.

Fenerbahçe geçen hafta Thy maçını 3-2 kaybetti bu hafta Zeren maçını 3-2 kaybetti geçen sezon ki mt den gelen hazır voleybolcuların kötü yönetimle düşüp sezon sonuna doğru giderek düşen bir oyun var gibi bu sene Hande sakatlığı ile daha da önce oldu tek sorun Hande sakatlığı da değil Eda Arina hariç takım kötü şuan Fener de Vakıf Bahçelievler ve Stuttgart maçından sonra Fener maçımız var.Açıkçası almak için herşey verilmeli İlkin de kesinlikle o maç için dinlendirilmeli sakatlık üstü yorgunluk var şuan İlkin de çok net bu şekilde Vakıf Fener maçında bir katkı alamasın Vakıf maçında yorgun sakat bir şekil oynayacaktır son Bahçelievler ve ilk Stuttgart maçında kesinlikle yedek oturup dinlendirilmeli.Üst üste Thy Zeren mağlubiyetleri üstüne Eczacı Galatasaray gibi maçları var bu iki maçtan en az birini alırlar bence ama ikisini de kaybederlerse Fener için de ilk 4 dışı riski başlar.En az birini alırlar diye düşünüyorum ama ikisini de verirlerse Fener için de ilk 3 yarışı başlar.

Galatasaray’dan daha iyi takım olmuş zeren bu kaybetseler de belli oluyor. Uzelac gibi hücumda güvendikleri bi isim var. Saliha çok daha formda ilkine göre. Bizim 4.olmamız bizim elimizde ama çok çok zor eczacıyı ve zereni kesin olarak yenmemiz lazım. Yenilmeyecek takımlar değiller ama biz yenebilir miyiz? Zor yani

Fenerbahçe geçen hafta Thy maçını 3-2 kaybetti bu hafta Zeren maçını 3-2 kaybetti geçen sezon ki mt den gelen hazır voleybolcuların kötü yönetimle düşüp sezon sonuna doğru giderek düşen bir oyun var gibi bu sene Hande sakatlığı ile daha da önce oldu tek sorun Hande sakatlığı da değil Eda Arina hariç takım kötü şuan Fener de Vakıf Bahçelievler ve Stuttgart maçından sonra Fener maçımız var.Açıkçası almak için herşey verilmeli İlkin de kesinlikle o maç için dinlendirilmeli sakatlık üstü yorgunluk var şuan İlkin de çok net bu şekilde Vakıf Fener maçında bir katkı alamasın Vakıf maçında yorgun sakat bir şekil oynayacaktır son Bahçelievler ve ilk Stuttgart maçında kesinlikle yedek oturup dinlendirilmeli.Üst üste Thy Zeren mağlubiyetleri üstüne Eczacı Galatasaray gibi maçları var bu iki maçtan en az birini alırlar bence ama ikisini de kaybederlerse Fener için de risk başlar.
Geçen yılki Galatasaray bu durumu cezalandırırdı.
Bu yılkı takım ise ligin ilk yarısında berbat giden Eczacıbaşı'na moral verdi Fenerbahçe 'ye de moral verir gibime geliyor.

Son düzenleme:
Geçen yılki Galatasaray bu durumun cezalandırırdı.
Bu yılkı takım ise ligin ilk yarısında berbat giden Eczacıbaşı'na moral verdi Fenerbahçe 'ye de moral verir gibime geliyor.
Mallesef öyle ilk yarı rezalet bir oyun vardı aldığımız maçlarda bile eksiklik konuşuyorduk zaten. Ama ikinci devre başından beri hızlı oynuyoruz aslında bu oyun devam ederse yine geçen sene ki Fener-Gs serisi olur da ilk yarıdaki oyuna dönersek bir anda ki hiç güvenemiyorum bir anda orta kullanmayı hızlı oynamayı bırakırsak Fener’e de can suyu olabilir.Ama ikinci devreye iyi istenilen havayla başladı takım.

Ana Cristina'yı sezon sonu bize isteyenler vardı ama son sakatlığından sonra sıradan vasat oyuncuya dönüşmüş. Ona büyük paralarla uzun süreli kontrat vereceğime aynı paraları Sarah Franklin'e ya da başka bir genç yeteneğe harcarım daha iyi.

Fenerbahçe'den alınacak tek smaçör Arina. O da giderse sadece İtalya'ya gider.

Önümüzde 10 maçlık önemli bir lig süreci kaldı max 2 mağlubiyet almamız lazım Fener-Vakıf maçlarından biri bile alınırsa rahatlarız ama ikisi de giderse kalan maçların hepsini kazanmamız lazım.Ha Eczacı ilk devre Nilüfer mağlubiyeti aldı Bjk Kuzeyboru gibi maçları son sette zar zor aldı belki yine ekstra bir mağlubiyet alır Eczacı ama işi şansa bırakamyız 10 maçta 8 galibiyet alıp ilk 4 girilmesi lazım.Hatta hedef ligi 3. bitirmek Fener ile eşleşirsek bir ihtimal final hesabı yaparız Fener favori olur yine ama elenmeyecek takım değil Vakıf ile eşleşirsek zor elemek.

Ana Cristina'yı sezon sonu bize isteyenler vardı ama son sakatlığından sonra sıradan vasat oyuncuya dönüşmüş. Ona büyük paralarla uzun süreli kontrat vereceğime aynı paraları Sarah Franklin'e ya da başka bir genç yeteneğe harcarım daha iyi.

Fenerbahçe'den alınacak tek smaçör Arina. O da giderse sadece İtalya'ya gider.
Ana cristina zaten kendi formunda olsa gsde ne işi var? Fbden smaçör alamayız biz ama ananın durumu dolayısıyla belki çıkarlar sözleşmesinden. Oynadıkça açılabilir o riski almamız lazım çünkü smaçör kıtlığı var piyasada. Yeniden kendi formuna ulaşırsa çok büyük bir gücümüz olur. Büyük para falan da almaz.

Geri