• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu forumda ki galatasaraylı ve milli voleybolculara yapılan düşmanlık komik olmaya başladı. Takımda milli takıma 2 tane giden oyuncu var en büyük düşmanlık bu ikisine yapılıyor neden acaba
İşler kötü gidince zevklenip satır satır yazıp işler iyi gidince kaybolan bazı kişiler var işler kötü gitmeye başladı o kişiler 2-3 aydır yine ortaya çıktılar mallesef Galatasaray ne kadar kötü ya diyip zevklenmelerini okumak zorunda kalıyoruz transfer de geç kalmaları ve Barbolini ile takımın içinden geçmeleri yüzünden.Umarım iyi ivme bozulmaz bir şekil kurtarırlar burdan durumu.

Düşmanlık? Bence tam tersi tapınma var
Senin yaptığın düşmanlık mesela. Ülke de yabancı sınırı var alttan gelen oyuncu da yok ne libero da ne de smacorde sen gitsinler diye bir taraflarını yirtiyorsun fenerine gitse öve öve bitiremezsin ama.

Ben kimseye gitsin demedim as oynamasın dedim. Hayır ilkinle nasıl bi derdim olabilir kişisel olarak mesela? Eylülü de tam tersi gayet severim ama gs bu iki sporcuya muhtaç değil istedikleri yere gitsinler zaten ilkin büyük takımlara gidip kimi kesecek de oynayacak? Cl maçlarında zaten oynatmazlar ki mantıklı olan da bu. Yabancı sınırı varsa pasörün ortanı yerli yaparsın çaresi var. Ki ilkin şuan gs ile pazarlık yapıyor kulübün verdiği parayı da beğenmiyor ilkinin en büyük başarısı Gsde kaptan seçilmesi voleybolcu olarak bi başarısı olmadığı için benim özel olarak sevdiğim biri değil sen sevebilirsin ben voleybolcu olarak beğenmiyorum. Beğenmek zorunda mıyım? Hayır. Ne ilkine ne eylüle muhtacız ilkinle eylülle 4.oluyoruz onlarsız da oluruz öyle özel oyuncular değiller. Eylül kalsa daha iyi tabi hatta ilkin de kalsın ama yedek olarak kalsın

Ne Eylül imiş arkadaş? Sanki bana De Gennaro mübarek. Tek sorun libero olsun yeterki...

Akimova; Boskovic, Antropovs, Vargas karşısında sağlıklı iken bile zayıf kalır.
İlkin - Sylla hattı Markova - Cazaute , Arina - Hande, Ebrar - Uzelac ikililerine karşı bayağı zayıf.
Orta mevkin de rakiplerine oranla zayıf kalıyor yabancı sınırından dolayı.
Üstüne bir de Zeren Tolok ve Ishikawa'yı alabilirse hepten kötü...

Durum böyle iken Liberon De Gennaro olsa ne olur? Takılmışsınız Eylül'e.
Nedense siz ve Gizem her konuda aynı fikirde olmayı basarabiliyorsunuz ilginç şekilde? Eylülüde degereizleştirip paketleme noktasında tamamen aynı fikirdesiniz.

Ben eylüle kötü demedim Eylül iyi bir libero ama yeri doldurulamayacak biri değil. İlkin ise evet hedefi yüksek takımlar için yetersiz. İstediğiniz kadar linçleyin görüşüm değişmez. Gsli olup olmadığımı bilen biliyor kimseye hiçbir şeyi ispat etmekle uğraşmam. Artık başka cevaplar verin Gsli değil vs çok klişe oluyor. Voleybol bazında cevap verin mesela

Nedense siz ve Gizem her konuda aynı fikirde olmayı basarabiliyorsunuz ilginç şekilde? Eylülüde degereizleştirip paketleme noktasında tamamen aynı fikirdesiniz.
Ben Gizem'in fake hesabıyım.. Görevim; sizi bilhassa seni trollemek. :D

Şu romantizmi bırakın artık... FB kendisini FB yapan Seda'yı, EV; yıllarca sırtlarına bindiği Boskovic ve Hande'yş, VB; sırtından geçindiği Nesli'yi, Gizem Örge ve Gizem Güreşen'i en formda zamanlarında gönderdi... Bu saydıklarımın tek başlarına kulüplerine kazadırdıkları onlarca kupa vardır... Acımadılar... TR de kessen başka takıma gitmeyecek tek voleybolcu var... Onu da hepiniz biliyorsunuz zaten. .

İlkin bence de çok değerli zira O'nun ayarında 3 yerli smaçör var ligde. Yabancı sınırlaması devam ettiği sürece İlkin çok değerli kslmaya devam edecek. Ama Eylül? Lig gayet iyi libero dolu... İstatistiklere göre ligin en iyi liberosu şu an Merve İzbiilir. Olmadı Buse Kayacan var, O da olmadı Melis Yılmaz var. O da olmadı, Cerağ var... Var oğlu var. Nedir bu Eylül aşkı iki senede anlamadım gitti ben. Madem büyük GS li; imzalasın o halde. O sözleşmeyi imzalamaya naz yapacak ama suçlu biz miyiz yani? İyiymiş böyle....

Eylül de gitsin tam olsun o zaman konuşmayalım.
Eylül gitsin diyen kim? Bir göstersene!

Eylül gitsin denmedi. Fazla naz yapacak durumda değil dendi... Teklif artırılmış, önüne konmuş; keyfi bekleniyor prensesin... Siz de bu keyif için Galatasaraylılık üzerinden hamaset yapıyorsunuz...

GSVoleybol hesabının son paylaştığı antrenman videsunda Sylla ve Franti yok. Antrenmana çıkmadıklarına göre Vakıfbank maç kadrosunda olmayacaklar.

sylla bildigin tatile gelmis hic bi katkisi yok geldiginden beri ben olsam suan gonderirdim

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Kimse, kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz.

Ayrıca Galatasaray dışı haberlerinde burada konuşulduğunu görüyorum. Bu mesajları da direkt siliyorum artık. Taşımakla uğraşamam. Ligden diğer takımları Sultanlar Ligi başlığında konuşabilirsiniz.

Dursun Özbek'in vurdum duymazlığından, cimriliğinden kusacağım artık. Biz onların yetiştirici kulübü müyüz arkadaş? Parayı bastırıp tutman gerekiyordu. Yazın milli takımın as liberosu olacağı açık. Sezonun Melis Yılmaz'la birlikte 1 numaralı liberosu olduğu açık. İş buraya gelmeden başkanın olaya el atıp sözleşme yenilemek gerekiyordu.

Melis Yılmaz'ın gelmeyeceği ortada. Abu Dabi'ye Fenerbahçe'nin Eurolig finaline gidecek kadar fanatik Fenerbahçeli. Merve İzbilir desen sadece 1 sezonluk çıkış yaptı ve Eylül'den 2 yaş büyük. Milli takıma seçilip seçilmeyeceği bile belli değil. Hangi liberoyla şampiyonluğa oynayacağız?

Dursun Özbek dönemi Mayıs ayında bitmezse benim Galatasaray'ın basketbol ve voleybol takımlarına dair hiçbir umudum kalmayacak. Bitsin artık şu dönem ve insanlar gururla basketbol ve voleybol takımlarımızın kupa kaldırma törenlerini izlesin. Dursun Özbek'le 1 kere bile tadamadığı bir duyguyu tatsın.

Kulübümüzü küçültme derken? Gerçekleri görüp ona göre hareket etmezsek bazı şeyleri kabul etmezsek gelişemeyiz. Bu şubenin Ua alandaki imajı ortada benim bir şey dememe de gerek yok. Ayçin de yasemin de Eylül de eğer biz Vakıfbank seviyesine gelmezsek as oynayabilecekleri her ihtimalde vakıfbanka gider. Aksini iddia edecek olursa konuşalım :) şuan bu isimler de max noktalarına gelmiş değil o yüzden giovanni yeteri kadar istemiyor. Önemli olan Gs oyunculara ne vaad ediyor. Biz de Vakıfbank gibi kupalara oynarsak bizde kalırlar tabi
:)

aleksici alabilsek keske

Evet ben en başında oyuncularla tek senelik imzalamanın zararından bahsedip yöneticileri eleştirdiğimde burda linç yemiştim :D genç oyuncuyu uzun yıllar bağlayamıyorsun çünkü oyuncu senin yatırımına güvenmiyor. Kendinizi sporcunun yerine koyun neden vakıf fb eczacı gibi takımlarda oynamak varken burada oynasın yıllarca? Oyuncuları ikna edecek gücün olmalı bunu yöneticiler sağlamalı.
Hala her sene üstüne koyacağız şampiyonluklar hedefleyeceğiz masalına inananlar var. Günün sonunda Eylül gsnin ileri gidemeyeceğini anladı ve vakıfbanka gidiyor çıkan haberlere göre. Ben hiç şaşırmıyorum. Tek senelik sözleşmelerin meali buydu en başından beri

sylla bildigin tatile gelmis hic bi katkisi yok geldiginden beri ben olsam suan gonderirdim
Ne alaka? İlk yarının sonuna doğru performansı düştü evet de beklenti neydi ki? Sylla'dan Arina/Markova gibi hücum katkısı mı bekliyordunuz? Bence görevini yeterince yapıyor, şu an da sakat zaten.

Ne alaka? İlk yarının sonuna doğru performansı düştü evet de beklenti neydi ki? Sylla'dan Arina/Markova gibi hücum katkısı mı bekliyordunuz? Bence görevini yeterince yapıyor, şu an da sakat zaten.
gorevini yapiyo derken aynen hucumda tum
toplari disari vuruyo manset desen berbat 1-2 mac haric bi katkisi olmadi

Oricim, senin bu cevabın benim Sylla transferi çıkınca “yanlış bir smaçör kombinasyonu olacağı için bir müddet sonra Sylla da tepki çekmeye başlayacak” cevabımı hatırlattı bana :) syllayı doğru takım kombinasyonuna koyduğunda seni şampiyon yapar öyle bir lider sylla ama bunu anlatmaya çalışmak oldukça yorucu

Oricim, senin bu cevabın benim Sylla transferi çıkınca “yanlış bir smaçör kombinasyonu olacağı için bir müddet sonra Sylla da tepki çekmeye başlayacak” cevabımı hatırlattı bana :) syllayı doğru takım kombinasyonuna koyduğunda seni şampiyon yapar öyle bir lider sylla ama bunu anlatmaya çalışmak oldukça yorucu
Ben sene başı tam böyle düşünmüyordum açık konuşayım, ama büyük maçlardaki performansı görünce daha net bir hücumcu smaçör lazım. İlkin-Sylla rotasyona girip yanlarına artık Zhu veya benzeri biri gerekecek. Özellikle fener maçında bazı rotasyonlarda adeta tıkandık ve seri yedik. Zaten şu bir gerçek, 2 smaçör güvenip yola çıkamıyorsun modern voleybolda. Çok daha fiziksel bir oyun var şu an ve değil maçtan maça, maç içinde bile 3 yada 4 smaçörü kullanman gerekiyor.

Geri