• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Hepsinin bizimle yola devam etmesi çok değerli. Özellikle Kaptan İlkin Aydın'ın. Ama Eylül olmadan yapbozun bir parçası eksik kalacak. Ve herkesin "Vakıfbank'ın aksayan tek parçası" diye parmakla gösterdiği Ayça'yı Eylül yerine almak üzücü. Ligin bir numaralı liberosu olduğu hemen herkes tarafından dillendirilen Eylül'ü de tutabildiğimiz zaman gönül rahatlığıyla "Şampiyonluğa oynuyoruz" diyebilirdik. Şimdi şampiyonluk için yine bütçesi bizden fazla olan takımların hata yapmalarını ya da sezon içinde düşmelerini bekleyeceğiz.

...
Bütçesi düşük olan hangi takım ne zaman şampiyon olmuş mesela bir aydınlatır mısınız?

Bütçesi düşük olan hangi takım ne zaman şampiyon olmuş mesela bir aydınlatır mısınız?
Onu söylüyorum ya. Dursun Özbek'in ikinci dönemindeki 4 yılı da düşük bütçeli kadın voleybol takımlarıyla geçti. Tüm ülkede kadın voleybolun takip edilirliği bu kadar artarken bizim masaya yumruğumuzu vurup kadın voleybol takımına çok daha büyük bütçeler vermemiz ve daha kaliteli kadrolar kurmamız gerekirdi. İnsanlar yapay ve taraftarsız takımlar yerine Galatasaray'ın kadın voleybolunu domine ettiğini görmeliydi...

Sylla, WYY, Akimova varken yerli pasör konusunda bu kadar sessiz olmamız can sıkıcı. Neşve Dilay almaya falan mı çalışıyor da Sıla'nın elimizin içinden kaymasına göz yumdu? Yoksa Naz'la anlaştık mı? Sorular sorular

Scholz'un Almanyalı kadınları, dün 3 set boyunca sahada süprüntü gibi kalarak; bu 1 yıldır hiçbir işi doğru düzgün olmayan takıma bir alev topu vurmasının önüne set çekmişsiniz. Ötesinde, Almanya'nın 2020'lerde ne yaşıyor olduğunun; Alice Weidel gelene kadar da neler yaşayacağının metaforik anlatımını yaptınız.

Galatasaray'ın hayırsız galibiyetleri ve şampiyonluklarıyla yaşamak artık bir çağa evrilmişken; her daim eleğin üstünde kalabilen uA Avrupa keyifli bir ikinci maç yaşar umarım. Alt metninde rakibin yer alması, çok daha kuvvetli bir olasılık tabi.

Kaptan İlkin, Yasemin, Aleksia, Yuan Yuan ile sözleşme uzatmışız. Ayça transferi de bitmiş. Hayırlısı olsun, kaptanın sözleşmesi 2 yıllık.

2008-2009 FB var. Hatta o sezon GS de çeyrek finalde VB yi elemişti... Kadrolar şöyleydi;

GS : Seray Altay - Tuğçe Çelik - N. Krsmanovic - Melis Gürkaynak - Stacey Gordon - O. Nnamani - Gizem Güreşen
EV : Nancy Metcalf - Naz Aydemir - Vesna Citakovic - Gökçen Denkel - Mirka Francia - Neriman Özsoy ve Gülden
FB : Seda T. Oksana Parkhomenko - Eda - Çiğdem - Marina Tumas - Anja Spasojevic - Necla Güçlü Esepaşa
TT : Bahar Mert - Taismary Agüero - Maja Poljak - Özço - Mammadova - Güldeniz - Funda Bilgi
VB : Elif Ağca - Neslihan Demir - Bahar Tokson - Kinga Maculewicz - Jelena Nikolic - Angelina Grün - Nihan Yeldan

FB şampiyon olmuştu. GS 8 den girip 1. VB ile eşleşmiş ve çeyrek finalde elemişti. Ama yarı finalde FB ye elendi.. Yarı finale kalan en mütevazi kadrolar FB ve GS de idi... Özellikle Vakıfbank ve Türk Telekom'un kadroları über kadrolarda... Muhtemelen bütçeleri de öyledir.

O sezon dünyanın en iyi 10 voleybolcusunu sayalım desek; Taismary AGüero, Angeline Grün, Neslihan Demir ve Maja Poljak i kesin sayardık muhtemelen. Hatta Vesna Citakovic ve Mammadova'yı da sayanlar çıkardı.

2017 de güzel örnek... Galatasaray yarı finalde Zhu, Rasic, Sheila, Gizem ve Gözde'li VB yi elemişti yarı finalde... FB de; Boskovic, Larson, Neslihan, Poljak ve Ognjenovic'li EV yi elemişti.

Bana göre güzel takım kuruluyor. Bir kaç eksik kaldı onlarda da iyi şekilde tamamlanırsa bu seneden daha iyi oluruz.

Nika Daalderop'un gelme ihtimali varsa buyursun gelsin. Martyna Lukasik 1-2 maç dışında hayal kırıklığı yarattı. Ondan daha fazlasını verebilir. Ama İlkin - Sylla - Daalderop - X (muhtemelen yerli) smaçör rotasyonunun ligin en kalitelisi olmayacağı ortada.

Çok foruma giremiyorum bu aralar derbi ve gelişmeler oldu diye girip yazayım dedim

Britt ?
Akimova Alexia
İlkin Sylla ? ?
Yuan Yasemin Ayçin ?
Ayça ?

Şuanlık seneye kesinleşen kadro bu gibi duruyor.Naz kuşkusuz devam etmeli ki zaten devam edeceğini düşünüyorum bence iki taraf arasında söz olarak anlaşma olmuştur çoktan yoksa illa birilerine salça olurduk Naz bana seneye kalacak gibi geliyor.4. orta olarak Karmen çok isterdim ama Thy ile uzattı diyorlar Zeren dağılmışken Kübra ya da Beyza çekilebilir ya da Thy den Bahar belki çekilebilir.Libero yedeğine yine Zerenden Özlem alınabilir çünkü Zeren Cev sözleşmesini de fesh etmeye çalışıyormuş gidene de dur demiyorlar voleybolu saldılar gibi.Smaçör yedeği olarak Lukasik Frantti bekleneni bu sene veremedi isim geçmiş olarak iyi isimler ama bu sene ben açıkçası çok da katkı aldığımızı düşünmüyorum.O yüzden bir smaçör transferi düşünülebilir.Eylül gidince bütün havam kaçtı ama Ayça haberi de o kötü havayı dağıtı bence Vakıf performansı sıkıntılı olan Vakıfta beğendiğim biri değildi ama Vakıfta Markova ile defans manşet hattına girip İlkin Sylla ile defans manşet hattına girmek bir değil Ayça her zaman krıtik dönemlerde parlıyor sezon içi kötü sezon sonu uçuyor genelde Sylla İlkin hattı ile istikrara yayacağını çok da zararlı çıkmadığımızı düşünüyorum.Seneye içinde iyi kadro kuruldu 2-3 senedir bu şubeyi izlenir halle getirdiler seneye mahvetmiş gibilerdi takımı ama çıkan haberler rahatlattı.Yuan Yasemin İlkin Ale kalması çok değerli.İlkini de sakat sakat oynuyor her oyuncu yapmaz ama böyle oynaması kendi özgüvenini de zarar doğal olarak yorgun ve sakat bir oyuncudan katkı alamazsın istediğin şekilde.Büyük fedakarlık Sylla Frantti Lukasik ciddi Grobelna Yasemin ufak sakatlıkları vardı atlattı. Ayçin durumu belirsiz ama sakat İlkin sakat sakat oynuyor Britt ağrılarla oynuyor deniyor takımı çok kötü yönetikten sonra bide yanlış antremanla herkesi sakatlayan Barbolini yönetimine de söz yok bir takım nasıl yönetilemez Barbolini tam olarak bunu gösteriyor bize forumdan birini alıp koysak da Barboliniden iyi yönetirdi muhtemelen keşke hemen gitse ama sözleşmesi varken fesh etmek bu sezon kolay değil gibi.

Ben yönetici olsam bir an bile düşünmeden FB ye Sylla - Ana C. takası öneririm... Maaşları da yakın... Ana C. Arina'nin önüne geçemeyeceğini anlamıştır... Yedekte harcanmak için çok büyük yetenek kadın. Gerçi iki menisküsü de yok ama ben olsam bir riske daha girer alırdım... Bir de yanına riski minimize etmek için Mia Siftar çekerdim... + olarak Ayşe Çürük;

İlkin - Ana C. - Mia Siftar - Ayşe Çürük...

2008-2009 FB var. Hatta o sezon GS de çeyrek finalde VB yi elemişti... Kadrolar şöyleydi;

GS : Seray Altay - Tuğçe Çelik - N. Krsmanovic - Melis Gürkaynak - Stacey Gordon - O. Nnamani - Gizem Güreşen
EV : Nancy Metcalf - Naz Aydemir - Vesna Citakovic - Gökçen Denkel - Mirka Francia - Neriman Özsoy ve Gülden
FB : Seda T. Oksana Parkhomenko - Eda - Çiğdem - Marina Tumas - Anja Spasojevic - Necla Güçlü Esepaşa
TT : Bahar Mert - Taismary Agüero - Maja Poljak - Özço - Mammadova - Güldeniz - Funda Bilgi
VB : Elif Ağca - Neslihan Demir - Bahar Tokson - Kinga Maculewicz - Jelena Nikolic - Angelina Grün - Nihan Yeldan

FB şampiyon olmuştu. GS 8 den girip 1. VB ile eşleşmiş ve çeyrek finalde elemişti. Ama yarı finalde FB ye elendi.. Yarı finale kalan en mütevazi kadrolar FB ve GS de idi... Özellikle Vakıfbank ve Türk Telekom'un kadroları über kadrolarda... Muhtemelen bütçeleri de öyledir.

O sezon dünyanın en iyi 10 voleybolcusunu sayalım desek; Taismary AGüero, Angeline Grün, Neslihan Demir ve Maja Poljak i kesin sayardık muhtemelen. Hatta Vesna Citakovic ve Mammadova'yı da sayanlar çıkardı.

2017 de güzel örnek... Galatasaray yarı finalde Zhu, Rasic, Sheila, Gizem ve Gözde'li VB yi elemişti yarı finalde... FB de; Boskovic, Larson, Neslihan, Poljak ve Ognjenovic'li EV yi elemişti.
İstisna başarıları kim ne yapsın? Zaten fbnin şampiyon olma sebebi de bizim vakıfı elememizdi

Ben yönetici olsam bir an bile düşünmeden FB ye Sylla - Ana C. takası öneririm... Maaşları da yakın... Ana C. Arina'nin önüne geçemeyeceğini anlamıştır... Yedekte harcanmak için çok büyük yetenek kadın. Gerçi iki menisküsü de yok ama ben olsam bir riske daha girer alırdım... Bir de yanına riski minimize etmek için Mia Siftar çekerdim... + olarak Ayşe Çürük;

İlkin - Ana C. - Mia Siftar - Ayşe Çürük...
Aynen fbye sylla verelim de şampiyon olsunlar :) çok büyük stratejik hata olur.

İstisna başarıları kim ne yapsın? Zaten fbnin şampiyon olma sebebi de bizim vakıfı elememizdi
İstisna derken? 2009 ve 2017 de olmuş iki kere... Demek ki gayet olabiliyor.

İstisna derken? 2009 ve 2017 de olmuş iki kere... Demek ki gayet olabiliyor.
Yaklaşık 20 senede iki defa olan ki birinde gs final oynadı şampiyon olmadı, istisnadır. İstisnalar da kaideyi bozmuyor bildiğiniz gibi.

Geri