• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Lavarini derler coaching icin; burada febede iken cok linç yiyordu, ben beğeniyorum kendisini herkes looser diyor ama kuluple alakali bir durumdu o bence.

Lavarini derler coaching icin; burada febede iken cok linç yiyordu, ben beğeniyorum kendisini herkes looser diyor ama kuluple alakali bir durumdu o bence.
Bence o haber doğru olmayabilir biraz beklemek lazım

Lavarini kötü değil ama benim gönlüm Koslowski'de. Getirip kendi sistemini kurmasına izin verilmeli.

Sylla ve Lavarini arası bozuktu Sylla'nın ayrılma sebeplerinden biride oydu diye hatırlıyorum.

Devlet stopaj gelirlerini yarı yarıya azalttırmış. Yine en başa dönüyoruz yani :) gidip stopaja güvenmeyeceksin zaten sponsorluklar ve kendi kaynaklarını kullanacaksın gerekirse zarar edeceksin. Başka şekilde büyüyemez bu kulüp lütfen artık bunu kabul edelim.

Böyle bir koç olamaz ya çok net antremanda gereğinden fazla yükleme yaptı takıma.Bir takımının bütün smaçörlerinin sakatlanıp sağlıklı smaçörü olmadığı bir senaryo hiç hatırlamıyorum bir ilki başardı galiba bir tanesi sakat sakat zorunlu oynuyor pç smaçöre geçti zorunlu gibi bir senaryo hiç hatırlamıyorum.Keşke sadece smaçör olsa her mevki de sakatlar var libero harici.

Cibara babanın çiftliğinde herkes kafasına göre takılınca koca bir sezonun daha şimdiden çöpe gittiğini söyleyebiliriz. Barbolini gibi donuk, heyecansız ve kariyer hedefi olmayan bir adamı tutup Galatasaray gibi tutkulu ve hızlı voleybol oynayan bir takımın başına getirirsen olacağı buydu. Bu saatten sonra ligde ilk 4 ihtimali hemen hemen kalmadı gibi birşey. Bu dağınık ve vurdumduymaz haldeyken Cev Cup şampiyonluğu bile imkansız bence. Oyuncularda dağıldı bu ortamda. Yyatırımı 2.5 kat artırdığımız sezon göz göre göre çöpe gidiyor. Barbolini'nin hemen ve derhal gönderilmesi ve sezonun kalanının bir şekilde kurtarılmaya çalışması lazım.

Ligde ilk 4 olsan ne olur seneye yine hedefin değişmiyor yani ilk dörtte olmak bizim için neyi değiştirecek merak ediyorum? Ha 5.olmuşsun ha 4. Yatırım yapacak takımı 5.olsa da yapar

Ligde ilk 4 olsan ne olur seneye yine hedefin değişmiyor yani ilk dörtte olmak bizim için neyi değiştirecek merak ediyorum? Ha 5.olmuşsun ha 4. Yatırım yapacak takımı 5.olsa da yapar
Siz Voleybolu bildiğinize emin misiniz ? Veya lig statüsünü ? Ligde ilk 4 yaptığınızda playoff oynuyor ve bir şekilde kendinizi finale atma şansınız doğuyor. Geçen sene son derece vasat bir kadro ile neredeyse finale çıkıyorduk. Hadi finale çıkamadın ve yarı finalde elendin diyelim. O zamanda şampiyonlar ligine gitmek için yarı finalde elenen diğer takımla bir seri daha oynuyorsun ve kazanırsan şampiyonlar ligine katılma hakkı elde ediyorsun. Şimdi burada 4. ve 5. olmanın ne farkı derseniz işkembeden sallamış olursunuz.

Cibara babanın çiftliğinde herkes kafasına göre takılınca koca bir sezonun daha şimdiden çöpe gittiğini söyleyebiliriz. Barbolini gibi donuk, heyecansız ve kariyer hedefi olmayan bir adamı tutup Galatasaray gibi tutkulu ve hızlı voleybol oynayan bir takımın başına getirirsen olacağı buydu. Bu saatten sonra ligde ilk 4 ihtimali hemen hemen kalmadı gibi birşey. Bu dağınık ve vurdumduymaz haldeyken Cev Cup şampiyonluğu bile imkansız bence. Oyuncularda dağıldı bu ortamda. Yyatırımı 2.5 kat artırdığımız sezon göz göre göre çöpe gidiyor. Barbolini'nin hemen ve derhal gönderilmesi ve sezonun kalanının bir şekilde kurtarılmaya çalışması lazım.
Mallesef ben açıkçası futbol odaklı gidenlerinde bu şubeyi seneye çok takacağını da şuan düşünmüyorum.Geçen sene muazam bir hava geldi taraftar kitlesi geldi yoğun biçimde bütçe de 2 kat civarı arttı.Bu sene Cev Cup ve CL beraber gelse ve hızlı oyunumuza devam etsek taraftarda bütçe artışı da bu hızla giderdi.Ama Barbolini bilerek takımı batırmaya gelmiş gibi takılıyor yapılmaması gereken her şeyi yaptı adam.Keşke Biga bu sene de yönetseydi bu sene ilk 3 girip CL gidemezsek bütçe artışınında kesileceğini stabile geri dönebileceğimizi düşünüyorum.Ama Cev Cup gelir bir ihtimal kalan bütün maçları kazanıp ilk 3 yaparsak yine kenetlenir bu şube ama Barbolini baştayken çok zor.

Geri