• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Yav hala mı İlkin - Sylla hattından medet umuyorsunuz? Siz de Arina - Ana fetişi olan FB tayfa gibisiniz... Arina ve Ana'nın beraber olmayacağını anlamak için 3 CL kaybetti fener o kadrolarla... Hem de Ana sakat falan da değildi ilk sezonunda. Formunun zirvesinde idi ve yeni Sokolova gözü ile bakılıyordu... Hande ile birlikte FB tayfa bu gerçeği anladı az biraz. Şimdi de siz... İlkin ve Sylla hattı Markova ve Arina ve hatta Ebrar karşısında ne yapabilir yahu? Siz de bir anlayın artık.

Bu takımın başa oymayabilmesi için genel şart; ya ilkin ya da Sylla'nın önüne güçlü bir power smaçör almak... O da Arina veya Markova seviyesinde olmayacağı açık. Ama en azından Ebrar seviyeinsen biri bulunabilir... Sağlıklı bir Li YY veya koprılabilirse Ana Cristina... En yalım adaylar bı iki bölüm sonu canavarına...
İki üç mesaj üste çıkarsan Sylla eleştirdiğimi görürsün zaten.Ama olacak bu ne diyim Sylla gitmeyecek seneye oynatacaklar biliyoruz.

İlkin Sylla ikilisi sorun değil bence, 3.smaçörün bunlardan farklı profilde ve kaliteli bir oyuncu olması lazımken elimizde böyle bir smaçör olmaması sıkıntı yarattı bence. Lukasik ı oynadığı maçlarda beğenmedim Frantti zaten nerdeyse hiç oynamadı. İkisine verilen parayla bir tane hücumu güçlü smaçör alınabilirdi illa marka biri olması gerekmiyordu.

İlkin Sylla ikilisi sorun değil bence, 3.smaçörün bunlardan farklı profilde ve kaliteli bir oyuncu olması lazımken elimizde böyle bir smaçör olmaması sıkıntı yarattı bence. Lukasik ı oynadığı maçlarda beğenmedim Frantti zaten nerdeyse hiç oynamadı. İkisine verilen parayla bir tane hücumu güçlü smaçör alınabilirdi illa marka biri olması gerekmiyordu.
Hayır. En temel sorun o... Senin yarışmak istediğin rakiplerin snaçörleri;

Arina : %56
Markova: %52
Ebrar : %50

İle oynuyor. Senin smaçörlerin %40 ile. Ki Hande %46 ile, Yaprak : %43 ile ve Cazaute da %42 ile oynuyor... Neden? Çünkü birinci hücum opsiyonu değiller. Az top alıyorlar ve rahat hücum ediyorlar. Senin böyle bir lüksün yok.

Çapraz kuvvetli olursa ve Sylla gerçek Sylla olursa bence de İlkin Sylla gayet okey ikili.Sylla kötü de hücumcu değildir normalde iyi çaprazla yükselirlerde Akimova olduğu için okey olabilir gibi.Ama Akimova sakatlanır Alexia kalırsak yine hücum da tıkanırız bu sezon olduğu gibi işte o zaman power smaçör şart.Geçen sene hızlı oynayıp eşit top dağıtıp falan iki komple smaçörün güzelde ekmeğini yedik ama bu sezon hiç olmadı çünkü takım yüksek oynamaya çalışıyor yüksek oyun bu takıma uymuyor.Ben hızlı oyundan da memnundum güzel de geldi bize bu Barbolini ne deniyor anlamıyorum.Eğer bu sene ki gibi olacaksa seneye Sylla İlkin sıkıntı olabilir yine ama hızlı oyuna döner çapraz katkısı alır Sylla da normaline dönerse çok okey ikili bence ama bu sene ki senaryo ile power smaçör arıyor bu takım.

80 lerin sonunda Eczacı hegomanyasını yıkmak için oldukça çaba harcandı ama başarılı olamadık.O zaman böyle kafa 3-4 takım da yoktu,fenerin ligde takımı bile yoktu yanılmıyorsam.Hani iyi takım olalım diyorsak tamam da şampiyon takım olalım diyorsak sadece para ile kısa zamanda zor iş.Bir de teknik kısmını pek bilemem ama 2 metre civarı smaçör topu öldürdümü seyirci de gaza geliyor,bize böyle oyuncu gerek.

Şampiyonluk beklemiyorum kısa zamanda ama zirveye oynayan final oynayan bir takım kısa ve orta vadede rahatlıkla yapılır para harcayarak. Para harcamadan yapamazsın bu branşlar maalesef futbol gibi değil

Çapraz kuvvetli olursa ve Sylla gerçek Sylla olursa bence de İlkin Sylla gayet okey ikili.Sylla kötü de hücumcu değildir normalde iyi çaprazla yükselirlerde Akimova olduğu için okey olabilir gibi.Ama Akimova sakatlanır Alexia kalırsak yine hücum da tıkanırız bu sezon olduğu gibi işte o zaman power smaçör şart.Geçen sene hızlı oynayıp eşit top dağıtıp falan iki komple smaçörün güzelde ekmeğini yedik ama bu sezon hiç olmadı çünkü takım yüksek oynamaya çalışıyor yüksek oyun bu takıma uymuyor.Ben hızlı oyundan da memnundum güzel de geldi bize bu Barbolini ne deniyor anlamıyorum.Eğer bu sene ki gibi olacaksa seneye Sylla İlkin sıkıntı olabilir yine ama hızlı oyuna döner çapraz katkısı alır Sylla da normaline dönerse çok okey ikili bence ama bu sene ki senaryo ile power smaçör arıyor bu takım.
Sylla'nın kariyerinde %45 i geçtiği turnuva sayı ya 1 ya 2... 3 kesinlikle yoktur. %50 yi hiç geçmemiştir. Kariyeri %35-45 arası geçmiş. Tamam! Büyük smaçör.. Özellikle defansı ve ortaya koyduğu enerji her takıma lazım. Ama GS'ye değil... GS zaten o defansı ve enerjiyi İlkin'den alabiliyor. İyi takım olur Galatasaray. İnatçı olur, bir iki büyük galibiyet de alır. Ama kupa alamaz VB, EV, ve FB den... Mümkünatı yok. Bence Eczacıbaşı bile kupa alamayabilir. Eğer Ebrar'ın çaprazına manşeti ve defansı sağlam bir smaçör almazlarsa...

Şampiyonluk beklemiyorum kısa zamanda ama zirveye oynayan final oynayan bir takım kısa ve orta vadede rahatlıkla yapılır para harcayarak. Para harcamadan yapamazsın bu branşlar maalesef futbol gibi değil
Diyelimki mayıs ayında başkan değişti; voleybol manyağı biri geldi... Para musluklarını da sonuna kadar açtı.. Alabileceğin kim kaldı ki? Imoco, FB, EV ve VB den sözleşme kırdırarak bile kimseyi alamazsın. En azından en güçlü oyuncularını alamazsın. Bir tek bence alçak sürünme moduna girmiş Egonu, sağlık durumu muamma olan Li YY ve FB de biraz geri planda kalmış Ana Cristina'dan başka kimse yok piyasada... Bit de bence Big 5 te Egonu yerine girmiş Tolok var...

Bu durumda önünde FB nin 4 sene önce yaptığını yapmak kalıyor geriye. Sen de kendi Ana ve Arina'nın bulacaksın... Başka yolu yok. Var mı öyle birileri? Çin'de bir smaçör vardı mesela. Yang Shuming. U16 da fırtına gibi esmişti. Şimdi 18 yaşında olsa gerek. Küba liglerinde vardır kesin uçan kaçan atletik birileri...

Diyelimki mayıs ayında başkan değişti; voleybol manyağı biri geldi... Para musluklarını da sonuna kadar açtı.. Alabileceğin kim kaldı ki? Imoco, FB, EV ve VB den sözleşme kırdırarak bile kimseyi alamazsın. En azından en güçlü oyuncularını alamazsın. Bir tek bence alçak sürünme moduna girmiş Egonu, sağlık durumu muamma olan Li YY ve FB de biraz geri planda kalmış Ana Cristina'dan başka kimse yok piyasada... Bit de bence Big 5 te Egonu yerine girmiş Tolok var...

Bu durumda önünde FB nin 4 sene önce yaptığını yapmak kalıyor geriye. Sen de kendi Ana ve Arina'nın bulacaksın... Başka yolu yok. Var mı öyle birileri? Çin'de bir smaçör vardı mesela. Yang Shuming. U16 da fırtına gibi esmişti. Şimdi 18 yaşında olsa gerek. Küba liglerinde vardır kesin uçan kaçan atletik birileri...
Kısa vadeli düşünmüyorum geçmiş bitmiş sezon için kimseyi eleştirmem. Kuracakları bir sonraki senenin kadrosuna bakarım. Kimse kimseden sihirli değnekle müdahale istemiyor. Fb sanki arina ile ana gelmeden önce böyle büyüyordu?! Yapılması gerekenler belli sürekli yazmak bunaltıcı geliyor cidden. Gs kadın voleybol takımının her sene 7 milyon € bütçesi olsun zaten yarışmacı olacak. Dediğim gibi ben direkt şampiyonluk beklemiyorum benim için önemli olan rekabet

Arkadaşlar çılgınlar gibi kadın voleybol felsefesi yapsanızda bazen gercekleri kabul etmek gerekir. Bazen Gizem haklı diyip bir adım geri durmalı ve enerjinizi Galatasaray'ın farklı ve umut vaadeden branşlarına vermelisiniz. Galatasaray kadın futbolu geçen sene Cl ligi gruplari oynadı hepiniz takip etmissinizdir , işte orada ne kadar farklı bir boyut ve gerçeklik duvarına çarptıysak kadın voleybol üst perde takimlariyla oynarkende aynı duvara tosladik. Ancak kesinlikle bu kadar rezil olurcasina fark olduğunu düşünmüyorum. Sanırım Koç ve oyuncularda Yakup sekizkok sendromu mevcut madem böyle koça yol ver tek kuruş harcamadan sezonu olabildiğince toparla ve yeni sezonun planlamasını yap. Erkek voleybol , basketbol ve kadin basketbol çok daha fazla ilgiyi hak ediyor şu anda.

22 yaşından küçük oyuncuları sözleşmesi olsun veya olmasın kulüpleri izin vermediği sürece transfer edemezsiniz. Yönetmelik böyle... Ancak kulüpleri izin verirse olabilir.
Bilgisi yok ama fikri var. Boş konuşuyor uğraşmaya değmez.

Geri