• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zeren 3-2 yendi Eczacıyı.Yine CL gitmek için ufak şansımız oldu Thy Zeren Bjk Eczacı Göztepe namağlup çıkarsak ilk 4 de bitiricez.Ama işte Sylla İlkin Lukasik Frantti Grobelna’nın oynamasına engel oynayanlarında zorla oynadığı sakatlıkları varken çok zor gibi duruyor hiç yenilmememiz ama bir umut bekleyelim.

Zereni küçümseyenler vardı ama gördüğünüz gibi yapmak isteyen kulüp yapıyor. Biz her sene üstüne koyarak gidiyoruz dediğimiz şubede 4.lük ardından 5.liğe doğru gidiyoruz :) yapılanmamızı beğenen forum üyelerine duyurulur

Barbolini olmasa şuan çok rahattık Eczacı kendi elleriyle bizi ilk 4 e itiyo o kadar kötü yönetti ki Barbolini ilk devre 3-2 biten Zeren ve bu devre Nilüfer maçı biri bile gelse sakatlıklar olmasa çok rahattık.Barbolini gelince büyük network gitmemeli o giderse network gider diyenler sayesinde mahvoldu takım.

Şöyle olmasa çok rahattık böyle olsa ilk 4 yapmıştık vs varsayımlar üzerine konuşmanın mantığı kalmadı artık. Berbat bi kadro planlaması yapıldı sonuçları da bunlar

Yine bir umutur yaşamak her hesap yapılır.Ama Barbolini Sylla ikilisi el ele sağolsunlar sezonu mahvetti.

Gs Daikin yabancı hakkını orta oyuncudan yana kullandıkça ve ilkini ana role koyduğu müddetçe hiçbir zaman başarılı olamayacak. En fazla yapacağımız şey 4.lük! Bunu fark edene kadar çok fazla şey kaybedeceğiz yazık bu şubeye

Syllanın çaprazına uzelac ya da ana cristina koy gör bakalım gs nasıl sınıf atlıyor! 1,5 milyon verip antropova alamıyorsan haak alamıyorsan iki doğru profil smaçörü sahaya atmak zorundasın başka çaren yok. Sylla bugün hata yapsa dahi kilit bir performans sergiliyor. Sylla her şeyiyle yerli smaçörlerden daha iyi smaçör çaprazına sahanın her yerinden skor çıkaran bir smaçör ekle ve bekle 👍🏻

Bu forumdakilere kalsa ilkin Bergmandan iyi smaçör hahaha Bergman bütün yerli smaçörlerden daha iyi smaçör ama gs voleybol izleyicilerinin pek çoğunun voleybol görüşü zayıf hem de çok. Ben form durumlarına göre yorum yapmıyorum her sporcunun bi kumaşı var

İlkin'in yerine iyi bir smaçör koyalım mı koymayalım mı konusu bence sosyal medyada oluşturulan suni bir gündem diye düşünüyorum. Sylla kalitesinde bir yabancı smaçör daha alsak İlkin'in bu kadar sorun çıkartacağını açıkçası düşünmüyorum. İki yıllık bir sözleşmeye de hazır yeni imza atmış. Demek ki bu kulüp altında bir şeyler başarmak istiyor. Bir de uzun bir sezonda artık sabit bir altı oyuncu ve libero ile sezonların ilerlemediğini gördük. Hemen her mevkide belli bir kalitede yerli oyunculara sahipsen maçına göre değişimler ve rotasyonlarla bu iş gayet kotarılır gibime geliyor. Zaten bu geniş rotasyonun artık lüksten ziyade ihtiyaç olduğunu da bu sezon gördük. Ancak şu oyuncuyu alalım bunu yedek bırakalım gibi isimler üzerinden tartışmak yerine teknik ekibin asıl bu planlamayı ve kurgunun üstünde çalışması gerektiği kanısındayım. Barbolini, bir önceki gelişinde de bu sezonki gelişinde de bu tip bir kafa yormayı yapan, üstteki kulüplere nasıl zorluk çıkarırız gibi düşüncelerden uzak bir hoca olduğunu gösterdi. Bu sebeple bize isimlerden ziyade iyi bir plan ve kurgu gerekiyor.

Ben de iyi bir kurgu gerektiğine inanıyorum. İlkinle koyacağımız hiçbiri kurgunun bizi yukarıya taşıyacağına inanmıyorum. Eğer derlerse biz her pozisyona zaten çok yüksek kalite isimler alacağız ilkin de sahada olacak tamam bi şekilde zirve mücadelesinde olursun. Bence yine şampiyon olma ihtimalini öldürürsün gerçi de neyse. Ama böyle bir ihtimalimiz olmadığına göre mümkün olduğunca bütçemizi az ama öz katkı verecek profilde yabancılarla kullanmalıyız. E bu profildeki isimler belli he derseniz ki ben şöyle bir no name isim biliyorum bu isimleri almasak da bizi yukarı taşır yazın ben de araştırayım. Ben de zevk almıyorum aynı isimleri vermekten yani ama başka doğru profiller yok. Galatasaray’ın kadrosu bizim için işler çok iyi giderken katkı verecek isimlerle dolu ama işler kötü giderken oyunumuzu değiştirecek tek profil yok. Bu anlamda mevcut kadroda el freni diyeceğimiz isimler var bunlar da ilkin ve wyy. Bu isimler üzerinde kadro kurmaya devam edildikçe sonuç çıkmayacak diyorum ve bundan adım kadar da eminim. İlkin için Sylladan vazgeçer misin desen hayır; sylla gibi güçlü bir savaşçın olduğunda bunu iyi değerlendirmek zorundasın. Bunu değerlendirmenin yolu da belli. Wyy de kötü voleybolcu olduğundan değil yabancı sınırını harcadığından dolayı el freni. Her şeyin tam olduğu biraz orta oyuncu katkısının eksik olduğu büyük takımlarda faydalı olabilir ama pek çok unsuru zayıf takımlarda sadece bir boşa harcama olabilir.

Geri