• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Şaka gibi kadın ya Cev Cup da maç kazanmışız kadın maçla ilgili tek yorum yapmıyor yine İlkin diyor helal olsun takıma yaz lütfen kazandı takım kaybetsek destan atardın kazandık ya yazasın gelmiyo.
Yazıyoruz ya işte!
 
Şaka gibi kadın ya Cev Cup da maç kazanmışız kadın maçla ilgili tek yorum yapmıyor yine İlkin diyor helal olsun takıma yaz lütfen kazandı takım kaybetsek destan atardın kazandık ya yazasın gelmiyo.
Üzüldüğüne yüz yüz eminim. Kupayı alsak intihar falan edebilir.
 
Kupayı aldığımızda tebrik ederim. Şuan tebrik edilecek bir tablo yok. İnatla aynı hataları yapıyor olmamızdan çok sıkılıyorum hepsi bu
 
Yani finalde deplasmanda ilk maçı aldık neyi tebrik etmeyelim.Kupa alınca ekstra ekstra ederiz ama bugünde deplasmanda maç kazanmış takımı dibe mi batıralım olması gereken bu mu ilkez Avrupa final maçında ve deplasmanda maç kazanıp kupanın bir ucundan tutan bir takıma tebrik edilecek bir tablo yok yorumu gördüm galiba.
 
Yabancı verimimiz düşük 6 yabancıya düştük. Verim aldığımız 4 oyuncu. Frantti Grobelna Sylla nın takımı taşıması lazımdı. Kötü değiller ama farklı yaratmayı İlkin den beklemek hata zaten. İlkin iyi oyuncu ama superstar değil olsa zaten takımda tutamayız.
 
Ayça-Eylül değişimi baya iyi oldu yanlışlıkla doğruyu yaptık 3-4 aydır Ayça süper oynuyo kötü maçı yok her maç çıkıyo manşet defansını yapıyo Eylül de tam tersi bir kaç aydır manşete çok kötü defansta da düştü bence.Vakıfbank da hatta yaptığını fark etmiştir bence Eylül gitmesin diye çok uğraştık ama 2-3 aydır oynanan oyuna bakılınca Ayça şuan en form da yerli libero.
 
Cev Cup finalinde ilk maçı 3-2 kazanarak ilk büyük Avrupa kupamızı kazanmaya baya yaklaştık umarım bu sefer olur.İkinci maç evimizde 3-2 3-1 3-0 fark etmez bu üç senaryodan birinde kazanırsak şampiyonuz.3-2 kaybedersek kaybetsek bile maç altın sete gidiyor son bir set daha oynanıyor kazanan şampiyon oluyor.3-1 veya 3-0 kaybedersek onlar şampiyon oluyor.Hem skor hem psikolojik hem de ev sahipliği avantajıyla ibre bize döndü kupa da.
 
Bize katryn plummer nasıl olur ? Oyun sıkıştığında veya blok gerektiğinde çok işimize yaramaz mı ?
 
2 senedir çok formsuz 2 sene önce çok iyi oyuncuydu ama 2 senedir bence kötü kumar olur Plummer tutarsa taşır tutmazsa batırır bence almasak daha iyi.
 
Geri
Üst