• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Elizabeth Williams serbest atış yüzdesi çok düşük olan bir oyuncu.
Neden transfer edildi,anlayamıyorum.

Kadro gayet iyi Kamiah Smalls'ı tanımıyorum inşallah o da iyidir.

Kamiah Smalls transferini Awak Kuier ile birlikte düşünmek gerekiyor bence.

Geçen sene Smalls-Kuier ikilisi Venezia takımında özellikle hücumda çok etkili olmuştu.

Bence gayet iyi kadro kuruldu.

Kamiah Smalls transferini Awak Kuier ile birlikte düşünmek gerekiyor bence.

Geçen sene Smalls-Kuier ikilisi Venezia takımında özellikle hücumda çok etkili olmuştu.

Bence gayet iyi kadro kuruldu.
Bence de.

2015 sonrası başlayan duraklama devrinde kurulmuş en iyi kadro bence.
Elizabet + İyi bir Abdli Şutör 1 numara ile hem lig finali hem El women F4 yaparız.

Seviyemiz son 10 yılda öyle bir düşmüştü ki. Bu branşta Galatasaray gerçekligini unutmuştu millet.

Tekrar eski günlerimize dönmek için bence güzel kadro

Her şeyden önce Ekrem hocanın kendisine gelmesi gerekiyor. Geçen sene ki formsuz hali devam ederse işimiz çok zor. Bildiğimiz Ekrem hoca olursa da eminim ki rakipler üzgün biz memnun oluruz ☺️

3. değil de 2. oluruz bu kadroyla. Mutlaka iyi bir ABDli alınmalı ama bizde nedense 2 senedir ABDli oyuncu almamak gibi bir alışkanlık oluştu. Sebebi ne anlamıyorum? Geç kaldıklarında da Unrivaled başladı diye bahane uyduracaklar.

Yerli alalım yerli oyuncu yabancı aldık diye seviniyorsunuz

Hala resmi açıklamalar yapışmadığı için net konuşamasam da söylenen kadro bence iyi. Kendi skorunu yaratacak oyuncu eksiğimiz olsa da bu kadro hayal kurdurur. Daha kısıtlı takımla biz Euroleague kazandık. O yüzden ben memnunum. Ekrem hoca da bu yüzden burada. Eski performansını gösterirse bu takım bütün kupaları alabilir.

Resmi açıklamalar bugun/yarın yapılır, hazırlanıyor(dur).

İyi kadro kuruldu.

Eksiklikler olsa da mücadeleci ve winner bir takım olacağımızı düşünüyorum.

Devre arasında yapılacak skorer guard transferi ile en az 2 kupanın kazanılacağını düşünüyorum.

Diğer transferler çok iyi ama Kamiah Smalls transferi beni endişelendiriyor hani baya iyi oyuncu aldık araya 1 tane de kötü serpiştirelim gibisinden bir transfer yapmışız hissi alıyorum

Diğer transferler çok iyi ama Kamiah Smalls transferi beni endişelendiriyor hani baya iyi oyuncu aldık araya 1 tane de kötü serpiştirelim gibisinden bir transfer yapmışız hissi alıyorum
İyi yok,hepsi orta

Merak ediyorum iyi transfer anlayışınız nedir? Sabrina İoneccu gelse beğenmeyecek bir kesim var.

Geri