Bayan takımını da Fenerbahce nin gerisine düşünenlerden bir şey beklenemez. Futbolda Cuesta çopüne verilen para ile hem bayan basketbolu hem de bayan voleybolu şampiyon olabilirdi.o vizyon yok maalesef.
Son düzenleme:
Bana bu hamle teknik kadro anlamında yönetimden hocaya mesaj anlamında geldi bakalım güçler birliğinden fayda saglarsak çok iyi olur bizim için...Galatasaray Çağdaş Faktoring teknik kadrosunu Fırat Okul ile güçlendirdi. (Via : Basketmerkezi1), box_digitale)
Umarım daha iyisi alınabilir ozanan ne diyeyim.Temi fagbenle transferi GS adına olumsuza daha yakın (ali_ovacık)
Temi fagbenle transferi GS adına olumsuza daha yakın (ali_ovacık)
2 kıta dışı oynatabilme kuralı değişmiş. 2 Avrupa pasaportlu, 2 kıta dışı, 1 tane de ister Avrupalı, ister kıta dışı olarak güncellenmiş kural.
Bende emin konuşmayayım ama orada bir değişiklik yok diye biliyorum.Epeydir kadın basketbolunun yönetmeliklerine uzağım, eğer Avrupa'da kural hala 2 kıta dışı ise, bizim kıta dışı sayımızı çok etkileyecek bir kural olmaz diye düşünüyorum.
Haklısın renkdaş. bu arada Fırat okulun teknik ekibe katılması ne kadar olumlu ise transferde henüz beklenen haberlerin gelmemiş olması bir o kadar can sıkıcı .Tam erkenden hallettik transferleri derken yine beklemeye geçtik. Bitti dediklerimizden yatanlar oldu. Bekleyelim bakalım ama böyle bekledikten sonra sonu pek hayra alamet olmadı bugüne kadar.