• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Palmer neden kaldı diye sordum bana söylenen Sampiyonlar Ligi en iyi 5'ine seçilen adamı tutmamiza mi uzuldun oldu; bende Avrupa'da istatistik olarak iyi olabilir ama genel anlamda oyununu izleyip bize daha iyisi lazim dedim ama bana otoritelerden iyi biliyorsun sen denildi; size de sormak isterim kalması dogru mudur?
Kesinlikle devam etmem 👍

Palmer neden kaldı diye sordum bana söylenen Sampiyonlar Ligi en iyi 5'ine seçilen adamı tutmamiza mi uzuldun oldu; bende Avrupa'da istatistik olarak iyi olabilir ama genel anlamda oyununu izleyip bize daha iyisi lazim dedim ama bana otoritelerden iyi biliyorsun sen denildi; size de sormak isterim kalması dogru mudur?
Bu konuşma gerçekse biz cidden boşuna konuşuyoruz, hayaller kuruyoruz.

Kaç tane kritik maç almış keşke bir sorsaydın. Hadi maç alma işi kolay değil de sağlam maçların kaçında karakter koymuş sahaya?

İyi oyuncudur kötü oyuncudur tartışmıyorum. Her şeyden önce bu adamın umursamazlığı yüzünden ligde yenilmediğimiz küçük takım kalmadı. Bu kadar maç seçen oyuncu mu olur?

Kadro gecen sene daha iyiydi demek istemiyorum ama su yapilan kadro gercekten bizim hedefimiz yok kadrosu, Bishop Muhsin karsisina Ege Demir ciksa savunmada sikinti yasarlar. Palmer desen Gamsiz street ball oynayan birisi Cummings bu sene katki verdi seneye ne yapar bilinmez. Bishop undersize ama sutu yok.

Can bir senedir yok.

Bu arada bosa gececek 1 sene daha degil bu kadroyla girersek lig bizim icin seneye heyecanli olur.

Son 2 siradan kurtulma cabasi falan son haftalarda seyirci ceker.

Takımımda Palmer gibi Buğrahan gibi maç seçen ve gamsız oyuncu istemiyorum.

Kızılyıldız İsiah Canaan'ı yeni sezonda takımda düşünmüyormuş. Çin ve Japonya'dan 2 teklif almış.

Normal şartlarda Galatasaray taraftarı başta sosyal medya olmak üzere her mecrayı yangın yerine çevirmesi lazımdı hem geçen sezon hem şubedeki mevcut görüntü sebebiyle ama hiç tepki yok. Nasıl böyle olduk?

Bu yıl alınan/ilgilenilen oyuncularla bir kadro yapmaya çalışsan 3,5 milyonu geçmez. Resmi oyuncu bütçesi 6,5 milyon euro. Uyanın soygun var :)

Hep beraber örgütlü bir şekilde tepki göstermemiz lazım. Bence şimdi yangın yaparsak bazı şeyleri kurtarabiliriz en sert protestoları yapmak lazım.

Bu yıl alınan/ilgilenilen oyuncularla bir kadro yapmaya çalışsan 3,5 milyonu geçmez. Resmi oyuncu bütçesi 6,5 milyon euro. Uyanın soygun var :)
Cidden soygun bu.
Biz burda Galatasaray basketbolun derdine düşmüşken kim bunu yapıyorsa ya da göz yumuyorsa Allah sorsun.
Malesef bu yönetim, genel menajer ve koç gitmeden bu şubede hiç bir şey düzelmez.

Geri