• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Petrucelli+uzun dışında herhangi bir hamle olma olasılığı nedir?

Ford için 400-500K'ların konuşulduğunu okumuştum 2 gün evvel. Bu sebepten olmamış. Oyuncuyu takip etmedim fakat o paralara çıkılacaksa ben de Ford'dan daha kalifiye isimlere yönelebileceğimize inananlardanım. Hiç gerek yok o paralara.
Gillessipe'den de çıkılması lazım acil olarak. Biz zaten zayıf 2 isim gönderip yerine 2 iyi oyuncu alınca takım otomatik birkaç seviye atlayıp farkı yansıtmış olacak.

Takımda Ford'un yaptıklarını yapan Mccollum var zaten. 250 fesih 500 maaş yarım sezon için büyük bir para. Petrucelli'yi Robinson ile karşılaştırmak mantıklı olmaz bence. Petrucelli savunma kısmında Robinson'dan en az iki kat daha iyi savunmacı ve hücum tarafında ceza şutları çok daha istikrarlı bir isim. Biz de zaten sorun sayı atamamak değil atılan sayılara çok kolay izin vermek. Rakip hücumdayken rakibi hiiç bozamıyoruz ki. Karşı taraf iki tane kolay şut soktuktan sonra zaten büyük bir özgüven kazanıyor.

Cummings Mccollum Palmer White zaten savunması iyi olan oyuncular değil. Hatta Palmer ve White bazen korkuluk kadar bile savunma yapmıyorlar. Bence de Robinson ve Gillespie ile yolları ayırmak çok daha mantıklı olacaktır.

BCL de belki bir şey yaparız transferleri mantıksız değil. Gillespie gitmeli bence uygun maliyetle bir uzun al geç tutarsa diye

Bence Gillespie'yi birde Pozzecco hocam ile izlemek lazım.
Ondan sonra gerekirse pivot arayışına gireriz.

Bence bu sene olabilecek gelebilecek en iyi birkaç koçtan birisi petrucelli bir mantık çercevesine oturuyo iyi bir pivot+uzun forvete güzel sonuçlar alınabilir

Traphani yüksek ihtimalle kepenk kapatacak gibi jd natoe direk çekilmeli o var bu yok denmemeli

Bu takımdan Will cummings çıkınca üretemeyen takım 0 iş yapıyo ve sadece palmere bakıyo o da kendini curry kd fln sanıyo ericki düzgün kullanamıyodu yakup sekizkök üstüne başta ericki almak o fiyatlara biraz saçmaydı nolursa olsun 37 yaşında bir oyuncu daha iyi bir oyuncu alınabilir o fiyata biraz daha düşük fiyata gelseydi iyi olurdu gene haziranda sıfırdan takım kurulacak umarım tek temennim bir şekilde nba euroupeyla fln flynnı ikna edip çekmek olmalı ama Anadolu efes veya fb çeker devşirilirse

Geri