• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Malachi Flynn'in milli takıma devşirilmesi ihtimali varmış. Bu olursa yazın yabancı kısa olarak en üst hedefe Flynn'i koymalıyız. 27 Yaşında ve harika bir sezon geçiriyor. Bir de yerli olursa alınması direkt bizi şampiyonluk adayı yapar. Bahçeşehir'le kontratı Haziran'da bitiyor. Alınması için her şart müsait. Parayı düşünmeden Haziran'da almamız lazım.

Adamın şu andaki kontratı bile 1 milyon dolar...

Mahmuti'yi severim ama elbette takıntı yapmadım. Sadece teknik anlamda Pozzecco'dan daha iyi koç olduğunu düşünüyorum her şeye rağmen.

İsmi geçen adaylar arasında sıralı tercihim de şu şekilde olur;
1.Trinchieri
2.Banchi
3.Pistiolis
4.Herbert
5. Sasha Djordjevic
6.Emil Rajkovic
7.Ufuk Sarıca
8.Mahmuti
9.Alex Mumbru
10. Pozzecco
Pistiolisi 3e koyup Pozzeccoyu 10a koyman biraz sacma olmus renktas, Pistiolis ikinci sezonda rezil bir performans gösterdi ve burda taraftarlarin cogu isyan etti gönderin gönderin diye. Yani böyle bi kötü dönem yasamis ve kovulmus adami 3e koymak mantik disi

Bahçeşehir’e kaptırmışlar ford’u. Zaten oyuncu havuzu dar, bu kadar edilgen davranmamak gerekiyor. Görüşmeleri ilerletmişken bitirmek gerekirdi, iyi oyuncuydu

500 bin dolar civarı buy-out beklentisi vardı Trapani'nin. Bahçeşehir kaça anlaştı bilmiyorum tabi.

Oyuncu da sanırım 250 bin dolar istiyordu yarım sezon için. Yani 750 bin dolara yakın bir maliyet sezonun geri kalanı adına hiç de az değil.

500 bin dolar civarı buy-out beklentisi vardı Trapani'nin. Bahçeşehir kaça anlaştı bilmiyorum tabi.

Oyuncu da sanırım 250 bin dolar istiyordu yarım sezon için. Yani 750 bin dolara yakın bir maliyet sezonun geri kalanı adına hiç de az değil.
Buyout verdiğin adam 1.5 yıllık ya da 2.5 yıllık kapalı kontrat vermelisin zaten. Yani gelecek sezonki takımın da önemli bir parçası olabilirdi ford.

sanırım bu işin sonunda Jerome Robinson yanacak. Oyuncunun yaşı ilerlese de İtalya Ligi'nin elit savunmacılari arasında ve ceza şutu da var hayırlısı olsun. Pozzecco sorunu pivotlar da değil kısa savunmasında görmüş, doğru da görmüş. Şu sorunu bir tek Yakup hoca göremedi...

250k buy outun basketbolda biraz fazla olduğunu ve öyle bir parayı gözden çıkaracaksam Jordan Ford'dan daha faydalı oyunculara vermeyi mantıklı bulurum. Bu noktada mevcut düzende hiç rolü olmayacak bir oyuncuyla yarım sezon haybeye geçirmek bence sezonu erken çöpe atmak olur. Milli takımdan bildiği, topa az ihtiyaç duyan, kuvvetli bir savunmacı transferini açıkçası bu noktada yanlış bulmuyorum. Hikayede yanan Robinson olabilir zaten bir verim verdiği yok. Gillespie ya da Omuroyi'nin de birinin ayrılması gerekiyor vakit kaybetmeden.

Geri