Pistiolisi 3e koyup Pozzeccoyu 10a koyman biraz sacma olmus renktas, Pistiolis ikinci sezonda rezil bir performans gösterdi ve burda taraftarlarin cogu isyan etti gönderin gönderin diye. Yani böyle bi kötü dönem yasamis ve kovulmus adami 3e koymak mantik disiMahmuti'yi severim ama elbette takıntı yapmadım. Sadece teknik anlamda Pozzecco'dan daha iyi koç olduğunu düşünüyorum her şeye rağmen.
İsmi geçen adaylar arasında sıralı tercihim de şu şekilde olur;
1.Trinchieri
2.Banchi
3.Pistiolis
4.Herbert
5. Sasha Djordjevic
6.Emil Rajkovic
7.Ufuk Sarıca
8.Mahmuti
9.Alex Mumbru
10. Pozzecco
Bu yüzden çok tercih edileceğimizi düşünmüyorum bile.Adamın şu andaki kontratı bile 1 milyon dolar...
Buyout verdiğin adam 1.5 yıllık ya da 2.5 yıllık kapalı kontrat vermelisin zaten. Yani gelecek sezonki takımın da önemli bir parçası olabilirdi ford.500 bin dolar civarı buy-out beklentisi vardı Trapani'nin. Bahçeşehir kaça anlaştı bilmiyorum tabi.
Oyuncu da sanırım 250 bin dolar istiyordu yarım sezon için. Yani 750 bin dolara yakın bir maliyet sezonun geri kalanı adına hiç de az değil.
Ben beğenmedim bu işi. Trapani dağılıyorsa o takımdan alman gereken oyuncular jordan ford ve jd notae.
Hoca tanıdığı ve savunmasına güvendiği takıma enerji katacak birisini istemiş demek ki.