Furkan kardeşim eğri oturup doğru konuşalım. Yakup sekizkökte bir hikmet yok. coach dokunuşu,ona özgü bir hırs, maçı bırakmama tutkusu mevcut değil .bak ergin atamana geride olduğu maçların çoğunu saydığımız özellikler ile kazandı. Yakup hoca ile f4 e kadar gelmişiz tamam ama yinede güven veren bir coach değil. Galatasaray'ın başında isen bu takımın hedefleri hep olmalı olacakta .rakiplerin euroleaguede iken sen şampiyonlar Ligi'nde olmak iyidir diye ısrar eden yönetime hukmedemeyip onların ekmeğine yağ sürüp euroleaguede mücadele etmeyi kafana pek takmıyor isen senin hocalığını tartışırız doğal olarak.inan kardeşim erkek voleybolda umut hoca hakkında ne düşünüyorsak burdada aynı şey Yakup sekizkök içinde geçerlidir.erdal kardeşimin saydığı hocalar yada onlar dışında bir coach olsa takımı farklı noktalara getirirdi mutlaka.eğer takım f4 e kalmış ise burda fedakar,cefakar taraftarın ve bazı oyuncuların üstün gayretleriyle bu gerçekleşmiştir.yakup hoca konusunda ise ben yönetimin seneyede bu tabloya razı olacağını, bu konuyu savuşturacağını,ve hocanın takımın başında kalacağını tahmin ediyorum.bu gün yönetim istifa,diye bağıran kaos yaratan, takımına küsen bir taraftar kitlesine sahip olmuş olsak değil Yakup sekizkök bu yönetim bile olmazdı.ama cefakar, vefakâr,taraftar sırf huzur ortamı kaybolmasın diye istifa demiyor,kaos yaratmıyor, takımına küsmüyor asırlık çınarın taraftarına bunlar yakışmaz ama bu takımın yönetim ve hocasına da bu taraftara layık olmakda şarttır dün suyun karşıki tarafının Paris basketbol maçında taraftarının yönetim istifa diye bağırması bizim ve onların taraftarı arasındaki aidiyet, sevgi, vefa farkını ortaya koymuştur.dediğim gibi bu aidiyet, sevgi,ve vefaya yönetim kadar oyuncular kadar takımın hocası da layık olmalıdır.bir şeyler olmuyor, olamıyorsa istifanın da bir erdem olduğu unutulmamalıdır.