Ligde bir iddiamiz var mi ki ? Usteki takimlarla basabas oynamak diye hedef koyan takim 10-15 sayi farkla yenildiginde bir de mac alirsak basarili olmus sayiliyor. Butcemiz cok degil ama 0`da degil.
Fakat ligde genc bir oyuncu Fenerbahce ve Efes`te sure alamazsa bize gelir mi gelmez ? Onuralp Bitim, Yigitcan Saybir, Sehmuz vb bu arkadaslar neden Bursa, Besiktas, Tofas, Bahcesehir gibi takimlara gidiyor cunku takimlar daha profesyonel yonetiliyor, planlari var. Tesisleri bile belki bizden daha iyi.
Bizim neyimiz var Futboldaki adimiz ve basarili olunursa gelen taraftarimiz.
Basketbol takimimiz cogu futbol taraftarimizin basketbolu takip ediyorsa birinci takimi degil, basketbolda Efes`i tutuyorum diyenler vardir.
Hepimiz basketbolu seviyorsak cocukken Galatasaray taraftariyken Efes yada Ulker`i tuttuk. Ondan sonra Fenerbahce atilim yapti ve taraftari olustu ancak Galatasaray kivilcim atesi sezonlar disinda istikrari yakalayamadim.
Fenerbahce Ulker ile birlesmesinden 19 yil gecmis istikrari saglamis, taraftarini kazanmis.
Biz ise burada su olsa bunu alsak Delgado degil de onu alsak kusura bakmayin cok basarisiz ve vizyonsuzuz bu konuda.
Acik acik uzun vadeli hedef konulmali yada bizim basketbolda hedefimiz yok biz futbol takimiyiz denilmeli zaten biz Fenerbahce ve Efes ile ayni kulvarda olmadigimizi biliyorduk ancak bence Besiktas ile de ayni kulvarda degiliz.