• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

@EskiAcikOnline

ÖZEL | Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ERA Nymburk'dan Christian Bishop'ı kadrosuna kattı.

Bize karşı bir maçı iyi oynamıştı diye hatırlıyorum. Tabi ki bizim yönetim vizyonumuza uygun olarak hemen listeye girmiş.

Ortalama bir oyuncu bence. Bireysel olarak tavanı düşük, asla üst basamakları hayal ettiren bir oyuncu değil. Takım için oynayan, çalışkan bir oyuncu olarak aklımda kalmış

Ligden almayın dedik, gidip daha vasatını aldılar. K.Alexander çok daha meziyetli oyuncu Bishop'tan

Bishop'ta mobilite ve pis işler dışında bir numara göremedim. Ayrıca ciddi undersize diye hatırımda kalmış

Soylenenlere göre biten 3 hamle;
Christian Bishop, Fabian White, Muhsin Yaşar.
Suyun diger tarafi Micic falan derken bende hep daha yüksek seviye yabancilar istiyorum ama...

Son düzenleme:
Bir oyuncunun transfer listemizde olması için sahip olması gereken özellikler:

1-Ligte rakibimizin oyuncusu olması
2-Avrupada rakibimizin oyuncusu olması

Keşke Promitheas ile oynasaydık da Jordan Walker'ı da alsaydık 😅

Keşke Promitheas ile oynasaydık da Jordan Walker'ı da alsaydık 😅
Muhteşem skorer ama amaçsız oyuncu. Bu tarz topçularla takım olmak filan imkansız bence. Hele koçumuz bu kadar vasatken alınmaması gereken bir risk. Takımla hiç alakası yok çünkü Walker'ın.

Koçumuz Ufuk Sarıca olsa onun böyle topçuları bir hedef etrafında toplama kabiliyetine güvenerek isterdim ama Yakup hoca varken Walker burayı bireysel bir sirke çevirebilir.

Muhteşem skorer ama amaçsız oyuncu. Bu tarz topçularla takım olmak filan imkansız bence. Hele koçumuz bu kadar vasatken alınmaması gereken bir risk. Takımla hiç alakası yok çünkü Walker'ın.

Koçumuz Ufuk Sarıca olsa onun böyle topçuları bir hedef etrafında toplama kabiliyetine güvenerek isterdim ama Yakup hoca varken Walker burayı bireysel bir sirke çevirebilir.
Bende seçilen oyuncu grubundan dolayı zaten öyle yazdım 😄 Will varken hele hiç gerek yok. Savunma yapabilen oyuncular da tercih eder umarım Yakup hoca.

Fabian White ve Bishop kötü oyuncular değiller. Fakat fark yaratacak isimler de değiller. Geçen sezon ikisi de 100-200k arası para alıyordur. Ya bütçe artışı işi yalan oldu ya da bu oyuncuları erken almak için uçuk kontratlar verdik. Bu yönetim kadrosuyla emin olamıyorum açıkçası.

Eğer bu oyunculara uçuk para vermediysek, kısalarda en az 2 fark yaratacak isim almamız lazım.

pota altı rotasyonu için de Muhsin, White ve Bishop yeterli olmaz. Bir tane daha potayı savunabilecek bir 5 numara lazım Izundu kalmayacaksa.

Kısaları görmeden yorum yapmak istemiyorum. Walker mental açıdan sorunlu birisi mesela ama kağıt ustunde müthiş transfer. İdare edeceklerini bilsen hayal kurarsın öyle bir oyuncu ki Yakup hocanın galiba en büyük meziyeti topçu idaresi. Neyse, geçen yıl ki gibi ezik büzük kisalar almasınlar, büyük maçlarda piyasa yapacak oyuncular alsınlar başka bir şey istemiyorum.
Uzun rotasyonuna gelince, White ve Bishop birbirinden bağımsız iyi oyuncular. Ama ikisini aynı takımda oturtamıyorum yani, üstüne White bizim takimda kısıtlanacak, nasıl bir verim alacağız ondan emin değilim. Muhsin ligin en iyi yerli pivotu zaten ona söyleyecek söz yok, almamız beni epey şaşırttı hatta. Bu konuda tebrik etmek lazım şubeyi.

Kısaları görmeden yorum yapmak istemiyorum. Walker mental açıdan sorunlu birisi mesela ama kağıt ustunde müthiş transfer. İdare edeceklerini bilsen hayal kurarsın öyle bir oyuncu ki Yakup hocanın galiba en büyük meziyeti topçu idaresi. Neyse, geçen yıl ki gibi ezik büzük kisalar almasınlar, büyük maçlarda piyasa yapacak oyuncular alsınlar başka bir şey istemiyorum.
Uzun rotasyonuna gelince, White ve Bishop birbirinden bağımsız iyi oyuncular. Ama ikisini aynı takımda oturtamıyorum yani, üstüne White bizim takimda kısıtlanacak, nasıl bir verim alacağız ondan emin değilim. Muhsin ligin en iyi yerli pivotu zaten ona söyleyecek söz yok, almamız beni epey şaşırttı hatta. Bu konuda tebrik etmek lazım şubeyi.

Topçu idaresinden kasıt saldım çayıra takılmaları mı?

Palmer'a sezonu tamamlatabilmek mesela. Hoş, adam maç seçti böyle idare mi olur argümanına verecek cevabım yok.

Palmer her takımda sezon tamamladı zaten. Sorun şu fark 20 iken herhangi bir reaksiyon vermiyor adam çünkü kaybetmeye alışık. Yoksa zaten hayatta bulamayacağı maaşı alıyordu.

Palmer her takımda sezon tamamladı zaten. Sorun şu fark 20 iken herhangi bir reaksiyon vermiyor adam çünkü kaybetmeye alışık. Yoksa zaten hayatta bulamayacağı maaşı alıyordu.
Furkan tamamen değişecek mi yabancı kadrosu?

Furkan tamamen değişecek mi yabancı kadrosu?

Cummings kaldı, Izundu gidecek. Palmer konusu belirsiz hoca yanındaki PROFESYONEL ORDİNARYUS SCOUT EKİBİNİN ısrarına rağmen tutmak istiyor. Diğerleri zaten gitti.

Rayjon Tucker ve Hunter hale de listedeki oyuncular.

Geri