E.McCollum diyorlar. FB bırakıyor mu ki?
Manyak mı bize geliyorE.McCollum diyorlar. FB bırakıyor mu ki?
BJK de Sleva ile yollarını ayırıyor. Onu da affetmem. Metecan-Sleva çember altına kan getirirBu arada Metecan da Fb'den ayrılacakmış. Direkt kaparım
BJK de Sleva ile yollarını ayırıyor. Onu da affetmem. Metecan-Sleva çember altına kan getirir
Erok aldığı için ayrılıyor diyorlar iyi bir teklif almış. Fenerbahçe'den Pierre'e de lig içinden teklifler varmış. BJK veya Bahçeşehir'dir muhtemelen. Fabian White yerine tercih ederdim ben.Bu arada Metecan da Fb'den ayrılacakmış. Direkt kaparım
Erok aldığı için ayrılıyor diyorlar iyi bir teklif almış. Fenerbahçe'den Pierre'e de lig içinden teklifler varmış. BJK veya Bahçeşehir'dir muhtemelen. Fabian White yerine tercih ederdim ben.
Lig içinden, bize karşı oynamış oyuncu. Scouting ağımıza uygun bir tercihYani ben artık gerçekten edecek laf bulamıyorum. Takıma saçma sapan oyuncuları doldurup takımın kaderini 37 yaşındaki oyuncuya bırakmak harbiden bambaşka bir şey. Yani sizin basketboldan para kazanıyor olmanız bu memleketin bir utancı olmalı.
Errick McCollum'un "hero ball" oynadığı 2 takım var. Birisi Çin'de forma giydiği sezon, birisi de Karşıyaka. Karşıyaka forvetlerinden sert savunma yapıp topu koşturdu, diğeri de zaten Çin'di. Sadece McCollum atıyordu.
Ortalama 85-90 sayı yiyecek takıma bizim sorunumuzu çözecek adam McCollum fikrini kim verdiyse, gerçekten tebrik ediyorum.