• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

E.McCollum diyorlar. FB bırakıyor mu ki?

FB'de ana rolde olmaması ve rakip savunmaların kendisine fokuslanmamasıyla beklenenin üzerinde performans gösterdi. Bizde ana rolde olacağı için bu konfor zonunu bulamaz. FB öncesi KSK performansı da hiç fena değildi tabi.

Yatırımını 37 yaşındaki birisine yapmak saçmalık olsa da gerek form durumunu gerekse bizim şubenin beceriksizliğini düşününce 1 ay önce Euroleague f4'ünde etkin rol almış McCollum'a yok deme şansın pek olmuyor.

Bir yabancı kısa daha alacaksak eğer, savunmada etkili bir keskin şutör bulmamız lazım. McCollum'a gitmişken Diebler'i de bir yoklayalım derim:)

Galatasaray, Errick McCollum’a Talip

Galatasaray, Fnerbahçe ile sözleşmesi sona eren Errick McCollum‘a teklif yaptı. Taraflar arsındaki görüşmelerde olumsuzluk olmadığı ancak McCollum’un henüz karar vermediği öğrenildi.

Basketfaul

Bu arada Metecan da Fb'den ayrılacakmış. Direkt kaparım

Bu kadar tembellik rekor olmalı. Hakikaten arsızlıktır bu durum.

Yakup Sekizkök ve Ömer Yalçınkaya kovulduktan sonra en az 1 sezon boyunca "Basketbol Süper Ligi'nde oynayan oyuncular transfer edilemez" diye bir madde getirmeliyiz koça ve takım menajerine. En azından oyuncu araştırmaya teşvik edebiliriz.

Taraftarsız Bahçeşehir Koleji'nin Malachi Flynn aldığı yerde McCollum'a ve Cummings'e emeklilik maaşı vermek Galatasaray'ı küçük düşürmekten başka bir şey değildir.

Yani ben artık gerçekten edecek laf bulamıyorum. Takıma saçma sapan oyuncuları doldurup takımın kaderini 37 yaşındaki oyuncuya bırakmak harbiden bambaşka bir şey. Yani sizin basketboldan para kazanıyor olmanız bu memleketin bir utancı olmalı.

Errick McCollum'un "hero ball" oynadığı 2 takım var. Birisi Çin'de forma giydiği sezon, birisi de Karşıyaka. Karşıyaka forvetlerinden sert savunma yapıp topu koşturdu, diğeri de zaten Çin'di. Sadece McCollum atıyordu.

Ortalama 85-90 sayı yiyecek takıma bizim sorunumuzu çözecek adam McCollum fikrini kim verdiyse, gerçekten tebrik ediyorum.

Bu arada Metecan da Fb'den ayrılacakmış. Direkt kaparım
Erok aldığı için ayrılıyor diyorlar iyi bir teklif almış. Fenerbahçe'den Pierre'e de lig içinden teklifler varmış. BJK veya Bahçeşehir'dir muhtemelen. Fabian White yerine tercih ederdim ben.

Erok aldığı için ayrılıyor diyorlar iyi bir teklif almış. Fenerbahçe'den Pierre'e de lig içinden teklifler varmış. BJK veya Bahçeşehir'dir muhtemelen. Fabian White yerine tercih ederdim ben.

Yani daha dün hesapta olmayan 2.5 milyon dolarlık anlaşma yaptık. Şu ana kadar harcanan para belli. Metecan'ı da Erok'a kaptırmayalım bir zahmet ya

Yani ben artık gerçekten edecek laf bulamıyorum. Takıma saçma sapan oyuncuları doldurup takımın kaderini 37 yaşındaki oyuncuya bırakmak harbiden bambaşka bir şey. Yani sizin basketboldan para kazanıyor olmanız bu memleketin bir utancı olmalı.

Errick McCollum'un "hero ball" oynadığı 2 takım var. Birisi Çin'de forma giydiği sezon, birisi de Karşıyaka. Karşıyaka forvetlerinden sert savunma yapıp topu koşturdu, diğeri de zaten Çin'di. Sadece McCollum atıyordu.

Ortalama 85-90 sayı yiyecek takıma bizim sorunumuzu çözecek adam McCollum fikrini kim verdiyse, gerçekten tebrik ediyorum.
Lig içinden, bize karşı oynamış oyuncu. Scouting ağımıza uygun bir tercih

37 yaşında mccollum'u geri getirmek de tuhaf bir karar. Mccollum iyi oyuncu ama 37 yaşında oyuncunun üzerine takım kurmak hiç mantıklı değil.

Vitto Brown - BJK oluyormuş sanırım. Diyecek söz yok ya

Bir tur da Mccollum'a sövdürürler taraftarı. Micov falan da gelsin iş yapar hala. Hey Allah'ım çıkan isimlere bak. Gerçekten ne yapmak istediğini hiç bilmeyen beceriksiz sürüsü gibi hareket ediyorlar.

Bir parantazde Yiğit Arslan'a açalım bildiğim kadar kendisi Galatasaraylı,yıllarca Göksenine kontrat verenler takımda Yiğit Arslan gibi bir karakteri tutamadı.Aldığı dakkaların ve rolünün hakkını veren ahlaklı bir sporcu ve bjk nin kaptanı,bence Yıllarca Galatasarayın hakkıyla kaptanlığını yapabilirdi üçlü çektirmek değil sahanın hakkını verirdi.

Şubede sözü geçen herkes istifa! GS basketboluna kayyum atansaydı, bu kadar rezil durumda olmazdı. McCollum’unuzu da alıp gidin, bizden uzak durun.

Eric ve Will ikilisi acaip iki winner oldu.
Basketbol IQ'su yüksek iki oyuncunun yanına savunması iyi kalıplı bir savunmacı kısa lazım. Babb gibi Grant gibi. Palmer'ın kalması ve Billop transferleri baya kötü hamleler.
Rastgele takılmaya devam 😄

Mc Collum ve W.Cummings ikilisi yasa bakınca "huzurevi" performansa bakınca ise "kalite" kokuyor ama sahaya çıkmadan birsey diyemiyorum cunku kadro planlamasindan önce teknik ve idaresel kadro planmasını değiştirmek lazım...

Geri