• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Kızılyıldız ve Dubai maçlarında pota altında ki yetersizlikleri ortaya çıktı. Ama malesef bizim pota altımız onlardan daha yetersiz olduğu için şu halleriyle bile onları yenmek çok zor.
Tek kazanma olasılığımız Dubai maçında ki gibi şutlarının girmemesine bağlı. Ancak pota döverlerse kazanma ihtimalimiz artar. Tabi birde Will, Fabian, Eric ve Palmer'ın gününde olmaları lazım.
Bu yüzden hâlâ kesin galibiyet alırız diyemiyorum.

Sorun Palmerin gidip gelmesi degil, bu takimdan giden tum adamlar kotu muydu yada iyi miydi ? Angola`yi gonderdik adam su an Gran Canaria`da, Yeboah`i gonderdik oynuyor, Fitipaldo vardi adam senelerdir Tenerife`de 10 ornek dusunmeden cikar.

Sorun ne kimi neden transfer ettigimizi bilmemek, kollektif bir yapi kurmamak. Bu surda iyi oynadi diyip transfer yapmak.

Bu sekilde anca oyunculari yollar getiririz sonuc degismez, Besiktas`in kadrosu bizden cok mu pahali yada Bahcesehir`in kadrosu bizden cok mu pahali yada Alimpijevic`e bizim butce verilse boyle mi olurdu ?

Gerci Alimpijevic gelir miydi ? Ona kadronu sen kur derler miydi cok soru var sorulacak.

Sorun oyuncu yada coach degil sorun yonetim tarzi degismedikce bu sekilde degisir.

Bishop ve Gillespie yerine bir pivot bulsalar 8 yabancı neden tercih edilir anlamıyorum

" Savunma "nedir bilmeyen bir stajyer koç belası varken bu tür konuları konuşmak bile zaman kaybı. Önce savunma yapmayı bilen bir koç bularak işe başlanmalı.

avrupa'nın tüm yerel ligleri başlayalı neredeyse 1 ay olur ve furkan korkmaz hala boşta. geçen yıl monaco'dan 4 ay için 500 bin dolar gibi bir ücret almıştı. sezonun geri kalanı bahçeşehir'den de bi o kadar almıştır. muhtemelen yüksek fiyat çektiği için halen kulüpsüz. eğer yıllık 400-500 bin dolar'a oynayacaksa ben çok isterim.

belli ki ligde de, bcl'de de 5 yerli zorunlu kadroya alacağız ve jerome robinson'u birisi sakatlanmadıkça oynatamayacağız. bu senaryoda furkan, tibet + can + rıdvan'ın verdiği katkının toplamını verir tek başına. ligde minimum 20-25 dakikaları görür. sahadaki yerli oyuncu kuralını muhsinle birlikte doldururlar bile.

Mc collum ciddi sakatlanmış.......

Oktay Mahmuti derdi ki "iyi takım arabanın silecekleri gibidir , yağmuru durduramaz ama senkronize hareket ederek yol almanızı sağlar". Oyuncu olarak kim alınırsa alınsın 3 senedir koçu olmayan bir şube var. Stajyerin savunma diye bir derdi yok.Savunmadan anladığı şey, Rıdvan gibi bir top çalsa, 10 top kaybeden vasat tipleri takıma toplamak. Sonuç 5 milyon euroluk takım 1 milyon euroluk takım performansı gösteremiyor.

Oktay Mahmuti derdi ki "iyi takım arabanın silecekleri gibidir , yağmuru durduramaz ama senkronize hareket ederek yol almanızı sağlar". Oyuncu olarak kim alınırsa alınsın 3 senedir koçu olmayan bir şube var. Stajyerin savunma diye bir derdi yok.Savunmadan anladığı şey, Rıdvan gibi bir top çalsa, 10 top kaybeden vasat tipleri takıma toplamak. Sonuç 5 milyon euroluk takım 1 milyon euroluk takım performansı gösteremiyor.
Bir de Oktay Mahmuti beğenilmedi bu forumda. Mahmuti 239 yıl koçluk yapmasın, yirmi yıl hapis yatıp çıksın yine bu stajyer çapsızdan çok daha iyi koçtur. En azından koçtur yani. Bir ciddiyeti olur Mahmuti takımlarının

E.Mc Collum(Sezonu kapadi)
W.Cummings(Takimdaki 3 iyi yabancidan biri ama mac ici istikrarı yok, durunca takim duruyor)
Bugrahan(Maçta iyi mucadele etti ama son anlarda mahvetti, et mi balik mi cozemedim hala)
Ridvan(Etkisiz eleman)
J.Robinson(Sifir etki)
J.Meeks(Bekle ki 3'luk atsın)
F.Gillespie(Sadece savunma yapıyor)
C.Bishop(Bizim seviyemiz degil)
F.White(Uğraşıyor, çabalıyor ama takim kotu)
J.Palmer(Bu takimin en iyisi bazen abartsa da bireyselligi)
Muhsin Y.(Hoca aldi ama kullanmayı bilmiyor kendisini)
Tibet G.(O da bizim seviyemiz degil maalesef)
COACH: YOK...

Net uzunlar çekmek lazım + iş yapmayan oyuncuları göndereceksin. Yeteneksiz oyuncuları almayacaksın. Reçete çok açık ve çok kolay. Uygulayacak adam lazım.
Gerçi bütün bunları yaptıktan sonra da bile isteye kadroyu bozup mahvediyorlar her şeyi. Kimi, nereye şikayet etmek lazım bilemedim.

Başkanın Dursun Özbek, menajerin Ömer Yalçınkaya, koçun Yakup Sekizkök ise; basketbol ile ilgili hayal kurmamayı, mağlubiyetleri hazmetmeyi öğreneceksin. Üç kuruşa beş köfte olmuyor.

Potaya bakmayan iki pivot ile ilerlemek çok zor. Bishop ile vedalaşmak lazım.

Net uzunlar çekmek lazım + iş yapmayan oyuncuları göndereceksin. Yeteneksiz oyuncuları almayacaksın. Reçete çok açık ve çok kolay. Uygulayacak adam lazım.
Söylediklerin çok doğru ama yöneticilerin umrunda değil.

Haziran ayında o yakar bağırdık burada Ibon Navarro'yu ya da Aleksandr Djordjevic'i alın diye. Takımda gerçek , yetenekli ve bizi büyük hedeflere taşıyacak bir koç olsun diye yazdık durduk. Ama Dursun Özbek ve yönetimi tınmadı bile. Yakup Sekizkök vasıfsızı ile devam dedi. Geçen yıl son 8 yılın en büyük 2. bütçesini tek bir başarı bile kazanamadan çöpe atarak kapatmıştı. Şimdi bu başarıyı daha büyüterek son 8 yılın en büyük bütçesini tek bir başarı kazanamadan çöpe atacak. Yazık hepimize.

Galatasaray erkek basketbol takımına şu andan sonra oyuncu isteyen Galatasaray'ı sevmiyordur. Kadro bu kardeşim 2 oyuncu katılsa ne olacak şampiyonlar ligi oynuyorsun ve ligde hedef ilk 4 boyunmu uzayacak. Asgari ücret çalışanı , öğrencisi Galatasaray sevdasıyla varolan herkesin alınacak o oyuncuda hakkı oluyor az yada çok.

Hoca iyi bir insan ligdeki birçok takımda başarılı olabilir ancak Galatasaray dinamikleri farklı. Karakter olarak Alfa olman gerekir takımın lideriysen. Sonuç olarak gelecek planlaması yapılmalı ve bu sezon eldeki kadroyla devam edilmeli. 52 milyon Euro zarar yapmış amatör branşlar. Erkek basketbol bu kayipta zirvede.

Gerçekçi bakalım , kadın basketbol , kadın futbol , kadın voleybol , erkek futbol takımı , erkek voleybol takımı , tekerlekli basketbol takımı bu branslarimizda gerekli eksiklikler giderilmeli. Erkek basketbol takımı kesinlikle bugün için bu ışıktan yoksun.

Jerome Robinson transferini sorgulamayan , neden oynatilmadığını sorgulamayan ve bunun baskısı altında olmayan bir branş için hiç gerek yok transferw

Bir insan bir şeyi bir kere yapıyorsa hata, aynı hatayı sürekli yapıyorsa yapana aptal denir: Acaba gerçekten aptal mısınız yoksa farklı ajandalarınız mı var? İnsanların bağıra bağıra yapmayın dediği şeyleri sürekli yapıp "aa bu böyle olmuyormuş" diyerek her sene aynı şeyleri yapmanın artık bir açıklaması yok yani.

İki yıldır öyle şeyler yapılıyor ki sanki sadece James Palmer oynasın, herkes figüran gibi kenarda beklesin, savunmada sandalye çekiyor hücumda 20 saniye topu kimseye vermiyor basketbol takımı değil de James Palmer'ı parlatıp kontrat kazandırma yeri sanki. İkinci yarı ilk 15 dakika sahada yok bu arada. Bu sene de geçen sene de söylediğim gibi maksimumu Türk Telekom'la Play Off görmek olan bir adamı gelip takım lideri diye 2 yıldır satıyorsanız, siz basketboldan zerre anlamıyorsunuz demektir. Ne Fabian White, ne James Palmer. Takımla gram alakaları yok, sadece kendi sayılarını üretiyorlar. Savunmada adım atmaya eriniyorlar. Ben de 35 dakika sahada kalıp böyle oynasam ben de üretirim o kadar sayıyı.

Bishop, Robinson bunlara girmeye gerek yok bunların kötü oyuncu olduğunu sağır sultan biliyor. Geçen sene Delgado'da, Blumbergs'de olan neyse o. Bağıra bağıra kötü olan oyuncuyu alıyorlar. Adam sene başında Bishop, Izundu'dan daha iyi potansiyel falan diyordu biri de çıkıp demiyor ki sen dalga mı geçiyorsun.

Burda es verebileceğim tek adam var. Meeks. Bu bütçeye bulabileceğin Melli'ye en benzer oyunculardan biri ama kullanmak için basketbolu bilmen lazım. Ben şahsen de Yakup Sekizkök'le basketbol sohbeti yapmış biri olarak, Yakup Sekizkök'ün basketbol falan bildiğini düşünmüyorum. Gillespie ortalama bir takımın yedek uzunu olabilirdi o bile transferin son günü geldi.

Mesajlarım orda duruyor. 2 yıldır 3 yıldır yapmayın, bu kadar erken takım kurmayın diye bas bas bağırıyorum. Ama birileri şartlanmış çünkü. Birilerinin şartlandığı yerde de olmaya gerek yok. Size tavsiyem bu takım yokmuş gibi yapın. Maça gitmeyin, çıkın eşinizle dostunuzla çocuğunuzla vakit geçirin. Bunlara verdiğiniz 5 dakika ömrünüzden boşa gidiyor.

Geri