• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Hayatlarını Galatasaray basketboluna adamış bir sürü Galatasaraylıyı maçlardan soğuttular. Tepeden tırnağa rezil bir şube yönetimi var. Bundan daha kötüsü yine Dursun Özbek'in önceki başkanlık dönemindeydi. Efes ile 3-2 yarı final serisi oynadığımız sezondan sonra çıtayı şampiyonluğa çıkarmayı beklerken buralara nasıl geldik akıl alır iş değil.
Ben buna hiç katılmıyorum. Ne olursa olsun zamanım ve gücüm yettiğinde bütün branşlarda maçlara gitmeye özen gösteriyorum.

Ayranı yok içmeye.. Yani şubenin organizasyonel bağlamda GM ile alakası olmayan sorunlarının varlığını kabul etmedikçe Micov'a emeklilik ikramiyesi kazandıracak bir iş. Altımıza giymeye don yok, maksat dışarıya yakışıklı gözükelim olmuş.
Her şey ama her şey göstermelik yapılıyor bu şube için. Laf olsun torba dolsun.

Bishop Karşıyaka'ya kiralanmış. Gelecek yıl da bizimle kontratı devam ediyor. Gelecek yılın ücretini onu "Izundu'dan potansiyelli" bulan ve kapalı kontrat verdiren hocamız ödemeli.

Oktay Mahmuti gelsin isterim bilmiyorum su an ne yapiyor ne eder ama bence vizyon sahibiydi.

2 senedir Galatasaray'ın başarısı mı isteniliyor, yoksa bonservis ödenerek takımın başına getirilen malum şahısın başarlı olması mı önceleniyor bu artık netleşleşti." İzundu dan daha potansiyelli,bu nedenle sezon sonu NBA ve Eurolig takımları kapımıza dizilir, biz de bonservis bedeli kazanırız " mantığıyla vasat bir oyuncuyla skandal sözleşme yapılmış. Hiçbir şeyin hesabı sorulmadığı gibi bir de tek eksik Genel Menejermiş gibi pişkinliğe devam.

Son düzenleme:
Bu kadar para harcayıp doğru düzgün idari ve teknik kadro kuramıyorsan, McCormack İzundu gibi oyuncuları tutamıyorsan seviye atlayamaz Galatasaray. Bu vasat seviyede kalacaksak da bu kadar harcamaya gerek yok. İdari teknik heyet sorumlu yönetici dahil değişime gidilmeli.

Geri