• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Mahmuti ye 2011 yılındaki yönetim gibi bir çalışma ortamı sağlanırsa bu bütçelerle ölüsü bile iş yapar.
Madem liste yapılıyor

1 Obradoviç
2 Helbert
3 Lassi Tuovi (Boşta değil ama Japon takımından alinabilir)
4 Banchi
5.Durakta otobüs bekleyen her hangi birisi de olur, yeter ki şu beyefendi istifa etsin.

Son düzenleme:
Pozzecco'nun en güçlü aday olduğu yazıldı. Bu ''koç değişikliği'' mevzusunun arkasında Micov varsa GS Yöneticilik kariyerine harika bir başlangıç yapmış olur.
Bir çehre değiştireceğimiz muhakkak. Fakat olay Mitrovic mevzusuna dönmez umarım. Avrupalı, kaliteli diye alıp küfür günah göndermenin peşine düşmeme umuduyla yeni başlangıçlara hayırlı olsun diyelim.

Pozzecco'nun en güçlü aday olduğu yazıldı. Bu ''koç değişikliği'' mevzusunun arkasında Micov varsa GS Yöneticilik kariyerine harika bir başlangıç yapmış olur.
Bir çehre değiştireceğimiz muhakkak. Fakat olay Mitrovic mevzusuna dönmez umarım. Avrupalı, kaliteli diye alıp küfür günah göndermenin peşine düşmeme umuduyla yeni başlangıçlara hayırlı olsun diyelim.
Bu kadro ve bu anlayışla Phil Jackson gelse,bizi kaçıncı yapabilir?

-Pozzecco'nun kenardaki adrenalin dolu görüntüsü taraftara heyecan verse de CV'sine bakıldığında takımın tavanını yükseltecek bir koç profili vermiyor maalesef.

-Mahmuti tercihini rasyonellikten uzak, tamamıyla romantizm dolu bulurum. Adam 10 yıldır takım çalıştırmıyor.

-Trinchieri açık ara boştaki koçla içerisinde kalitelisi. Ama adam net bir Euroleague koçu ve önüne sağlam bir proje ile iyi maaş koymazsan ikna edemezsin. En son Partizan'ı reddetti.

-Banchi'yi isterim ama sanırım Efes de Laso öncesi ilgilenmiş ancak İtalya Milli Takımı'ndan izin çıkmamıştı diye biliyorum.

-Gerçekleşme ihtimali olan koçlar içerisinde tercihim Herbert olur. Gerek Alman Milli Takımı gerekse Bayern'de oynattığı basketbol bizim oyuncu profiline uygun. Tempolu basketbolu belli dinamikler çerçevesinde oynatan bir koç. Mevcut kadrodan maksimum verimi alabilecek isim kendisiymiş gibi geliyor.

Son düzenleme:
Pozzecco bana da güven veren bir tercih gibi gelmiyor. Onunla şimdiden anlaşıp gelecek sezonları da ipotek altına alacağımıza bu sezon bir altyapı koçuyla tamamlayıp Haziran ayında Jaka Lakovic ya da Ibon Navarro ile anlaşmamız daha doğru olur. Bu 2 koçla da çok uzun vadeli sözleşme imzalayabilir ve büyük başarılar kazanabiliriz. Tabiki o takımın menajeri de Vladimir Micov değil daha başka birisi olmalı.

Bu güzel haberleri ilk olarak vermek beni çok mutlu ediyor değerli arkadaşlar 🤣🤲🏿

İtalya, 1000 yıllık tarihi yapan ülke. Galatasaray da 2014-2016 aralığında yaşananlara dek; Türkiye'nin, Avrupa'nın ve Dünya'nın kült kulüplerinden biriydi. 2014 yazından bu yana öyle bir Galatasaray var ki, yapabilme yetisinin yokluğunu geçtim; olanı bozmamayı dahi beceremiyor. İtalya'da Meloni ablamın gözümün görmesin dediği, ülkenin kara deliği olan isimleri; sırf gelen para anında çıksın temelli finansal akış zorunluluğundan, sirk vari bir formda istihdam etmek yakışır son 12 sezonun Galatasaray'ına.

Abdi İpekçi'de Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu avucumuzun içindeydi. Micov'un oyunculuğunda yaratmış olduğu mirası 4-5 ayda yok etmeyeceğini umuyorum fakat nasıl olacak hiç bilmiyorum. Yazarken ben inanmıyorum. 2014 sonrasının imitasyon Galatasaray'ı, Dusan Alimpijevic'in faydasız bir imitasyonunu buluyor belli ki.

Popülarite, entrika Fenerbahçe'nin yakıştırdığı; ilgi çektiği ve başarıyla taşıdığı kavramlar. Galatasaray'ın amatör branşlarında değil keyif vermek, koskoca tarihine rağmen kulübü bozuk gösteriyor.

Bjk koçu etkisi yaratan biri gelsin takım ivme kazansın ismin önemi yok

Bjk koçu etkisi yaratan biri gelsin takım ivme kazansın ismin önemi yok
Bjk koçu teknik olarak da kuvvetli bir antrenör.
Pozzecco bence acele ve popülist bir tercih. İtalya'nın eski antrenörünü aldık daha ne yapalım gibi bir argümanla konuşulduğuna eminim Galatasaray yönetim kurulunda..

Ben Pozzecco tercihi yapmazdım. Çok daha iyi olabilecek seçenekler vardı. Hatta 8 senedir antrenörlük yapmayan Mahmuti'yi pozzecco'ya tercih ederim.

Geri