• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Hani Barça da nba projesine katılacaktı? Bu proje böyle takımları çekemediği için an itibariyle bitmiştir. Ve bizi yönetenler Galatasaray’ı bu organizasyona layık görüyor. Prestij,marka değeri,kulüp ve arma ağırlığı gibi şeylerin hiç önemi yok mevcut yönetim parayı kim veriyor diye bakıyor sadece. Biz artık 2027den itibaren asvelle falan oynayıp dururuz. Ne değişti peki? Bclnin yarım tık üstü

Büyük takımlar Nba-Europe projesine gelmez ancak Euroleague'e isteklerini kabul ettirmek için NBA-Europe projesini bir tehdit olarak kullanır bu haberden çıkardığım sonuç bu .
Bu durum sürekli belirsizlikler içinde olan bu projenin bir şey vaad etmediğini gösteriyor.
Eurocup'da kalıp Euroleague kovalamak bizim için daha doğruydu doğru olanı da Beşiktaş yaptı.

Son düzenleme:
Büyük takımlar Nba-Europe projesine gelmez ancak Euroleague'e isteklerini kabul ettirmek için NBA-Europe projesini bir tehdit olarak kullanır bu haberden çıkardığım sonuç bu .
Bu durum sürekli belirsizlikler içinde olan bu projenin bir şey vaad etmediğini gösteriyor.
Eurocup'da kalıp Euroleague kovalamak bizim için daha doğruydu doğru olanı da Beşiktaş yaptı.

İçimden bir ses bizim rezil yönetimin nba avrupa işi patlayacak gibi hissettiriyor fenerin gireceğini düşünüyorum efes ile beraber inşallah o konuda bu rezil yönetim bi bomba patlatmaz olumsuz anlamda

En kötü dönemimizde bile kadronun fena olmadığını, sorunun koç kaynaklı olduğunu söylemiştim. Bugün bakıyorsun FB'den sonraki en güçlü 2 takımı elimizi kollumuzu sallayarak yeniyoruz.

Petrucelli transferine bile gerek yoktu aslında. Oynatan bir guard bulabiliyorsak alınmalıydı. Gillespie bile gayet iyi katkı veriyor.

Ford'un da bu takım için doğru oyuncu olmadığını görmüşsünüzdür. Cummings'in bile nasıl entegre olacağı şu an soru işaretiyken Ford tam fazlalık olurdu

Son düzenleme:
Genelde koç değişimleri bir şok etkisi yaratır ve zaman zaman yalancı bahar durumları oluşabilir. Kesin tabloyu görebilmek için biraz daha beklemek lazım fakat gördüğüm kadarıyla Pozzecco'nun savunma odaklı yaklaşım tarzı doğru ve bizim gibi takımlar için olmazsa olmaz.

Yakup usta'nın yaklaşım tarzı olan 95 yiyelim 100 atalım bizim gibi takımlarda iş yapmaz ve koç filan olmadığını gösteriyor. Biz yensek de yenilsek de savunma yapmak ve çok yüksek efor sarfetmek zorundayız. Pozzecco da bunu görmüş umarım bu böyle devam eder.

Koç takım adam olur diyorsa BCL için son transfer hakkını kullanılmalı. Geçer sezon bir iki maç iyi oynayarak şans yardımıyla final gördük. Her zaman olmaz ama bu sezonun amacı ne kaldı ki?

Koç takım adam olur diyorsa BCL için son transfer hakkını kullanılmalı. Geçer sezon bir iki maç iyi oynayarak şans yardımıyla final gördük. Her zaman olmaz ama bu sezonun amacı ne kaldı ki?
hedefsiz kalmak kabul edilemez. BCL şampiyonluğu son ana kadar kovalanmalı. Uzun da kısa da ne eksikse alınmalı. Geçen birisi uzun da kısa da bakıyor galatasaray yazmıştı.

''Hedefsizlik'' kısmını anlamadım ? Tarihin en kötü Efes'i var ligde. Direkt rakiplerinden zirvedeki Beşiktaş ve Bahçeşehir'i aynı haftada 20'lere yatırmışsın.
Böyle bir fırsat zemininde neden hedefsiz kalıyoruz ? Kaç kere bu fırsatı yakalayacaksın ? Şu an Beko dışında herkes eşit şansta gibi. Hocayla playofflarda bir final ihtimali neden düşünülmesin ? Tabii ki kademe kademe gideceksin ancak ligde şartlar çok uygun.
Hele de BJK'nin Eurocup'ı kazanıp Eurolig'e gitmeyi kovaladığı yerde bir tık daha avantaj olabilir.
Kaldı ki Galatasaray'ın basketbol şubesi efsunludur. 1-2 maç kıpırdanma görüldüğü takdirde ; 21-22 sezonu playoffları gibi o salonu kapalı gişeyle cehenneme çevirip rakipleri parçalıyoruz.

NBA Europe organizasyonunun kalıcı lisans için aday kulüplerden 500 milyon dolat istediği doğru mu? Geçen YouTube'da dinledim şok oldum. Gerçek olamaz değil mi bu rakam? Böyle bir rakamı verecek kulüp sayoso 5 i geçmez Avrupa'da.

NBA Europe organizasyonunun kalıcı lisans için aday kulüplerden 500 milyon dolat istediği doğru mu? Geçen YouTube'da dinledim şok oldum. Gerçek olamaz değil mi bu rakam? Böyle bir rakamı verecek kulüp sayoso 5 i geçmez Avrupa'da.
500 milyon dolar mı?
5 değil tek kulüp çıkmaz böyle.
5 tir o, 50 bile değildir.

500 milyon dolar mı?
5 değil tek kulüp çıkmaz böyle.
5 tir o, 50 bile değildir.

Öncelikle günaydın:) Bu konu uzun zamandır konuşuluyor ama size biraz detaylandırayım. 500 mikyon doları illa kulüpler vermeyecek yatırımcı gruplar da verecek. Yani isim hakkı karşılığı bir yatırımcı grup bu işe girebilir. Ayrıca bu para tek seferlik ve yatırımayani lige ortak olma anlamına geliyor. NBA diyorki 10-20 yıl içinde bu parayı milyarlarca dolara çevireceksiniz ve NBA Europe isim hakkınızın değeri de bir kenarda yükselmeye ve durmaya devam edecek. Tabi bu iyi senaryo yani proje iyi sonuçlar alıp kar ederse olacak olan şeyler. Ayrıca kıta avrupasındaki anlayış en fazla 2-3 yıllık planlamalar üstüne kurulduğundan kimse uzun vadedeki zenginliği önemsemez. Sadece ingiliz mantığı amerikan mantığına yakın olabilir o yüzden kıta avrupası dedim zaten. Ancak kulüpler burada sahip olunmak istenen markalar değerler olduğu için asıl yüklenicilerin yatırımcı gruplar olacağını söyleyebiliriz.

NBA EUROPE projesiyle alakali bizzat duydugum,
Salon icin bize uluslararası yatirimci konusunda yardım, katılan takımlara ilk etapta 4-5 milyon Euro katılım parasi arti uzerine Sampiyonlar Ligi gibi galibiyet basina para.
Her katılan takimin evine bir NBA takımının ziyareti ve maç; bizi de istiyorlar mis bakalim.

Evet daimi olarak katılacak her takımdan 500 milyon $ katılım payı istendiği daha önce de söylendi. Ama bunun tek seferde mi yoksa belli bir süre içinde mi ödenmesi bekleniyor o kısım şu an muallak. Bununla ilgili bir açıklama gelmedi.

Denildiği gibi bunu Avrupa'da Real Madrid haricinde karşılayacak bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Onlarda bu topa girer mi o da ayrı bir soru işareti. Ayrıca her takımın kendisine ait bir salonu da olsun isteniyor.

Bu yüzdendir ki NBA yöneticileri sürekli PSG, Manchester City ve Chelsea gibi futbol kulüpleriyle görüşüp onlara basketbol takımları kurdurtmak istiyorlar. O yüzden sürekli Paris, Londra ve Manchester şehirleri bu organizasyonda olacak diyorlar.

Açıkçası bize kim neden ve nasıl sponsor olacak ve son yıllarda hiçbir başarısı olmayan takımımıza sponsor olmak isteyecek bunlarda büyük soru işareti.

Siz 500 yatırın biz bunu sponsorlar aracılığıyla yıllar içinde milyar dolarlara çıkaralım söylemi çok güzel ama şu an için sadece büyük bir hayal satıyorlar. Bakalım bu hayaller gerçek olacak mı?

Ş.Ligi'nde de ligdeki gibi 7 yabancı oynatabiliyoruz. Halihazırda Omouruyi hariç bile 8 yabancımız var zaten. Haliyle çok transfer yapabilecek durumumuz olmadığı gibi fazlalıklarımız da var. Sürekli transfer isteyen arkadaşlar mevcut takımdan kimi gözden çıkarıyor ya da hangisinden iyisini şu saatte bulabileceğimizi düşünüyorlar bilmiyorum.

Meeks yetenek tavanı itibarıyla en zayıf halka gibi görünebilir ama White dışında 4 numaradan süre alabilecek tek oyuncu. Gönderilirse 4 numaraya nasıl çözüm üretilir bilmiyorum. Yerli 4 numara şart olur onu da bu saatten sonra bulması hiç kolay değil.

Daha önce yazdığım gibi Petrucelli pozisyon olarak elzem değildi. Ya oynatan guard alacaktık ya da Meeks gözden çıkıyorsa 3.5 oynayan birisi gelmeliydi.

Geri