Oyuncular çöp değil ama başlarındaki Domenico Tedesco futbolcuları oyuna ve sisteme inandıramıyor. Ben bunu hep savundum: Tedesco hiçbir zaman büyük takım hocası olamaz. Büyük hoca dediğin, yıldız oyuncuyu da yönetir, kriz anında takımı ayağa kaldırır.Asensio masensio alayı çöp. Bu akşam maçı açtım, ilk 45 dakika ne Kante ne Guendozi ne Asensio hiçbirinin ismini duymadım. İkinci yarı da adamlar vites düşürüp yaslandığı için 2 pas yapabildiler. Bu lig öyle iğrenç bir lig ki , bu oyuncuların attığı pasa ayağını çekip izin veren takımlara gol attıkları için herkes bunları futbolcu sanıyor.
Kalıbımı basarım ki Skriniar denen futbol katilinin sarı kart pozisyonuna kartı bırak faul verecek hakem bu ligde yok. Her pozisyonda yerlere atladılar ama Avrupalı hakem madara etti bunları.
Zaten gerçekten elit bir teknik direktör olsaydı, Belçika Millî Futbol Takımı gibi üst düzey oyunculara sahip bir kadroyla daha somut bir başarı yakalardı. O kadro bireysel kaliteyle maç kazanır ama büyük turnuva, büyük hedef dediğin şey karakter ve liderlik ister.
Futbol sadece taktik tahtası değil, iletişim, karizma ve oyuncuya güven aşılamak işi. Büyük hoca farkı da tam burada ortaya çıkar.