• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Asensio masensio alayı çöp. Bu akşam maçı açtım, ilk 45 dakika ne Kante ne Guendozi ne Asensio hiçbirinin ismini duymadım. İkinci yarı da adamlar vites düşürüp yaslandığı için 2 pas yapabildiler. Bu lig öyle iğrenç bir lig ki , bu oyuncuların attığı pasa ayağını çekip izin veren takımlara gol attıkları için herkes bunları futbolcu sanıyor.
Kalıbımı basarım ki Skriniar denen futbol katilinin sarı kart pozisyonuna kartı bırak faul verecek hakem bu ligde yok. Her pozisyonda yerlere atladılar ama Avrupalı hakem madara etti bunları.
Oyuncular çöp değil ama başlarındaki Domenico Tedesco futbolcuları oyuna ve sisteme inandıramıyor. Ben bunu hep savundum: Tedesco hiçbir zaman büyük takım hocası olamaz. Büyük hoca dediğin, yıldız oyuncuyu da yönetir, kriz anında takımı ayağa kaldırır.

Zaten gerçekten elit bir teknik direktör olsaydı, Belçika Millî Futbol Takımı gibi üst düzey oyunculara sahip bir kadroyla daha somut bir başarı yakalardı. O kadro bireysel kaliteyle maç kazanır ama büyük turnuva, büyük hedef dediğin şey karakter ve liderlik ister.

Futbol sadece taktik tahtası değil, iletişim, karizma ve oyuncuya güven aşılamak işi. Büyük hoca farkı da tam burada ortaya çıkar.

O da çöp de , hakem ittirmesiyle hala yarışta. Asıl transfer stratejileri çok çok kötü. Modası geçmiş oyunculara deli dehşet rekor paralar bayılıp getiriyorlar. Keramet Ali Koç'ta diyordum da yok, gelen gideni aratıyormuş. Nato kafa nato mermer...

Kante, Ederson, Guendozi, Kerem, Sherif, Nene, Duran, Nesyri ve sadece Anadolu takımlarına gol atan Talisca ile Asensio... Hepsinin sadece 1 senelik toplam maliyeti 150-200 milyon vardır en az. İyi kötü yaşı geçmemiş, satabileceğin forvetini Araplara yollayıp, ihtiyacın olmayan ve asla satamayacağın emekli 35'lik adama çuvalla para döküyorsun.

Açık konuşayım; Lookman ihtimali ufaktan can sıkıyordu da, son anda Kante'nin gelmesi sevindirdi. Özlerine döndüler tekrar.

Şöyle sorayım ya da ;

Bunların kadrodan bizim takıma almak istediğimiz bir oyuncu var mı ? Bizdeki şu oyuncuyu gönderelim, onlardan şunu alalım daha güçlü oluruz diyeceğimiz ?

Geri