Muhammet Aydın
[ ]
Asla ibret almazlar. Bu yüzden hep böyle tokat yiyorlar.
Ayrıca hepsini de Yalçın Çetin anlatmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aylar sonra ve her ay olduğu gibi; bir kere daha teşekkür Başkana... Davinson da muhtemelen kaleye giden o topu Skriniar kağnısı yerine rövaşata ile bir şekilde çıkarırdı.Yaz boyunca olmaması içime sinen 2 transfer var. Birincisi dünyanın en salakça mantalitesi olan ''ayakları iyi kaleci'' safsatasıyla rekor maaşla kulübe kilitlenecek olan Ederson vasatı. Dursun Özbek'e taraftarı dinlemediği için teşekkür ediyorum.
İkincisi , kağnı balon stoper Skriniar'ı adam sanıp stopere almak için girişimde bulunmaktı.
Unutmadan, bir kez daha teşekkürler Dursun Özbek ! Bu safsatayı bir daha görmek istemiyorum. Kaleci dediğinin eli iyi olacak. Ayağı iyiyse forvet oynasın.Yaz boyunca olmaması içime sinen 2 transfer var. Birincisi dünyanın en salakça mantalitesi olan ''ayakları iyi kaleci'' safsatasıyla rekor maaşla kulübe kilitlenecek olan Ederson vasatı. Dursun Özbek'e taraftarı dinlemediği için teşekkür ediyorum.
İkincisi , kağnı balon stoper Skriniar'ı adam sanıp stopere almak için girişimde bulunmaktı.
Ağzına sağlık.Unutmadan, bir kez daha teşekkürler Dursun Özbek ! Bu safsatayı bir daha görmek istemiyorum. Kaleci dediğinin eli iyi olacak. Ayağı iyiyse forvet oynasın.
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.Aziz Yıldırım gibi efsane başkanları var mesela bizim camia Dursun Özbek yönetiminde adeta ittifak yaptı ve başarılı olundu.Neden Aziz Yıldırım başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturmuyorlar anlamıyorum.Onlara moral verecek yegane şey Aziz Yıldırım'ın başkanlığa dönmesi olur.Zaten sorunları psikolojik ve bu psikolojik zayıflığa ilaç olabilecek isim Aziz Yıldırım.