#21 Pietro Aradori

Dinleyebildiğim kadarıyla Murat Özyer Aradori için kesin konuşmadı, "görüşmeler devam ediyor" gibisinden bir şeyler dedi. 300 bin euroya Aradori'den iyisini bulamayız. Umarım bir terslik yoktur...

Milli takimimizin italya ile oynadigi macta cok canimizi yakmisti özellikle 3.ceyrek performansi ile maci kirmisti, tam bir takim oyuncusu gerektiginde sorumluluk alir marko gittiginde cok uzulmustum ama aradori ayni karakteri ve enerjiyi sahaya koyacaktir ozellikle ic saha maclarinda taraftarla beraber cosacaktir.
Kendimden alinti yapayim:) Baya sevinmistim gelecek diye markonun boslugunu ne pocius ne micov dolduramaz aradori tam bize göre bir oyuncu insallah resmi aciklama tez zamanda yapilir.

Kendimden alinti yapayim:) Baya sevinmistim gelecek diye markonun boslugunu ne pocius ne micov dolduramaz aradori tam bize göre bir oyuncu insallah resmi aciklama tez zamanda yapilir.

Arroyo'yu en iyi dinlendirecek oyuncu kendisi. Arroyo yokken takıma rahatlıkla liderlik yapabilecek kapasitede kendisi. Umarım bu transfer gerçekleşir...

Şu şampiyonada olmamaları çok üzücü bir durum. Aradori'ye yakışırdı, İtalya'nın maçlarını ayrı izlerdik. Neyse artık Litvanya-PortoRiko-Sıristan maçlarına bakarız biz de.

Senelerdir beğenerek takip ettiğim Pietro Aradori' nin Galatasaray' a transfer olması gayet sevindirici :)
Adamın eski formasını bile satın alıp giymişliğim vardır ;)

aradori.jpg

En heyecanlandıran transfer kendi açımdan.Micov kağıt üzerinde daha kaliteli olsa da daha düzen adamı ama Aradori daha sürprizlerle dolu birisi.İtalyada yaptığı sükseyi bizde de devam ettirmesi dileğiyle.

[h=1]Pietro Aradori Galatasaray Liv Hospital'da[/h]
Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori ile 1 senelik anlaşmaya varmıştır.

Pietro Aradori

1988 doğumlu İtalyan oyuncu son olarak Cantu forması giydi. Geçtiğimiz sezon Eurocup'ta mücadele eden Aradori 13,8 sayı 4,5 ribaund 2,9 asist ortalamalarıyla oynadı. Çok genç yaşta Emporio Armani ile Euroleague organizasyonuna adım atan Aradori, Biella takımında 16,7 sayı ortalamasıyla dikkatleri iyice üzerine çekip ligin 22 yaş altı en değerli oyuncusu olarak gösterildi ve İtalyanın güçlü temsilcisi Siena'nın yolunu tutmuştu. Prokom karşısında 33 indeks reytingine ulaşan ve kariyer rekorunu elde eden Aradori son Avrupa Şampiyonasında İtalya Milli Takımında yer aldı ve Türkiye potasına 23 sayı bırakmıştı. Gentile, Datome, Belinelli ile müthiş bir uyum yakalayan Aradori turnuvayı 12,4 sayı ortalamasıyla tamamladı. 1,94 metre boyundaki oyuncu şutör guard pozisyonunda görev alıyor.

Hayırlı olsun.

Bu sene bizimle birlikte ligde şampiyonluk kupasını kaldırsın,gerisini sonra düşünürüz.:)Önemli bir oyuncu.Manu gibi seviye atlayabilir bizde.

Hoşgeldin Aradori.

Bu sezon kısa rotasyonumuz çok sağlam oldu. Aradori-Micov-Pocius üçlüsü yüzümüzü güldürecek diye düşünüyorum.

Sakatlık, kaza bela uzak olsun, nazar değmesin.

Aradori ve Pocius'un yüksek hücum yetenekleriyle Arroyo'nun en iyi iki yardımcısı olacaktır ve hücumda sorumluluk alacaklardır. Micov gibi de güçlü fiziği olan Sırp ekollü sert savunmacı ve ceza atışlarını affetmeyen bir seçeneğimiz de var. İnşallah bir sakatlık çıkmazsa 5 numara dışındaki diğer pozisyonlardaki rotasyonumuzu güzel oturttuk gibi duruyor. Ancak 5 numara transferi özellikle savunmada rakibin iç-dış dengesini bozabilmemiz için çok önemli. Güçlü ve atletik yapılı bir 5 numara, veya daha old-fashioned avrupa pivotları tarzı kalıplı bir pivota ihtiyacımız var.