#22 Nolan Smith

Çok kötü guard gördüm ama bunun kadar kötüsünü az gördüm.daha zadar hazırlık maçından sonra yazmıştım Eylül'de gönderip hemen düzgün bir oyun kurucu alınması gerektiğini.görünen köy kılavuz istemez.artık bir mucize bekleyip,oyunu öğrenmesini umut edicez.yabancı tercihler inmiz büyük oranda fiyasko gibi.
 
Her anlamda yetersiz bir oyuncu. Hatta uzun süredir galatasarayda oynayan en kötü guard diyebilirim. Hucumu geçtim savunma olarak ender bile perdelerde bu kadar dağılmıyo. Yani komple kötü oyuncu.
 
Bu karakterde bir oyuncuya daha fazla sabretmemeli Ergin Hoca.
Tez zamanda sözleşmesi feshedilmeli.
Savruk,dengesiz ve karakter yoksunu sıradan bir kolej oyuncusunun bu Arma altında yeri yok.
 
Ergin Ataman'ın Nolan Smith hakkındaki açıklamaları...


[video=youtube_share;Z3ANZ-gfwVU]http://youtu.be/Z3ANZ-gfwVU[/video]
 
Adam sanki çok büyük oyuncuymuş gibi bir de kapris yapıp şekillere giriyor. Kimsin arkadaş sen, kaç paralık oyuncusun da bu triplerdesin.

Zaten ilk andan beri zerre içime sinmemişti, hazır fırsatını bulmuşken sepetlemek lazım.
 
Bence bu adam Krzyewski torpiliyle bir şekilde draft edilmiş, zaten nba'de tutunamamış avrupaya gelmiş ama Galatasaray için yolu buraya kadar olsun, zararın neresinden dönsek kardır. Ne sayı opsiyonu, ne oyun kurucu, topu bile taşıyamıyor, bu adamı kullanmak Sinanı geçtim Göktürk'e haksızlık. İsabet oldu bu hareketi, Gordon-vari bir adam almak lazım, en kötü Aradori'ye lisans çıkartılır.
 
Hayır abi bunu Arroyo yapsa anlarımda daha ilk Euroleague sezonunu geçiren adamsın sen abi bu afra tafra nedir? Twitterda Kolej zamanında bile kamp yoktu yazmayı biliyon Kolejde koça böyle yapsan okula bir daha adımını sokmazlar.
 
Belki hatasını analyıp hoca dan, camiadan yada en önemlisi dün iyi basketbol oynamasalar da maçın sonuna kadar mücadele eden emek koyan takım arkadaşlarından bir şekilde özür diler belki diye adamın twitter hesbına baktım. Görünen oki herifin hiç umrunda deil. Adam hala gecenin bir saati duke mezunlarının toplanma gününe geleceğinden bahsediyor. Bu terbiyesiz ve kendidni beğenmiş adamı ben şahsen bir daha bu forma altında görmek istemiyorum. Daha önce kötü basketbolcu olduğunu yazmıştım, ama aynı zaman karakter olarak da zayıf bi adam mış.
 
Tavırları ve Banvit maçındaki hareketi yüzünden taraftar ve Ergin Ataman tarafından eleştiri ve yaptırımlara maruz kalan Nolan Smith, kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulundu:
“Bugün oynanan maçta olanlar için Galatasaray’dan ve taraftarlardan özür dilerim. Basketbola olan sevgim ve tutkum, kontrolümün dışında olanlar yüzünden yaşadığım hayal kırıklığı ile birleşince, yere bir havlu atmama neden oldu. Bu hareketim, havluyu Coach’a atmışım gibi anlaşıldı, ancak beni tanıyanlar böyle bir şeyi asla yapmayacağımı bilir. Yaşananların, Coach’a havlu atmışım gibi gözüktüğü için özür dilerim. Tekrar düşününce, ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşarsam yaşayayım, yere asla bir havlu atmamam gerekirdi, nokta. Bu bir profesyonel için hiç uygun bir dışa vurum değildi. Tekrarlıyorum, yaptıklarımın bütün sorumluluğunu kabul ediyorum.”
 
Maç kamerasında, "hoca seni takmıyorum" bakışı sezdim.
Maç sonunda aklı başına gelmiş olmalı. Yine de twitter hesabındaki mesajında bile Ergin Ataman için ayrı özür dilememiş olması, otoriteyi takmıyorum mesajı mı veriyor sizce de?

Şu ana kadar sokak basketbolu gibi, takımdan uyumsuz gidiyor.
 
En iyisini Ergin hoca bilir, bu tür kaos durumlarından başarı da çıkarmayı sever hoca ama bilemiyorum.

İkinci ciddi hatası bu Nolan Smith'in, disiplinsizliğe tahammül kalmadı artık.
 
Buraya yazdığım yazıdan bi yarım saat sonra bir açıklama ve özür sayılabilecek bir metin yazmış. Ama metnin ingilizcesinde hala bir kendini beğenmişlik hissediyorum. Takımını ve emek veren arkadaşlarını satan adam dan bir halt olmaz. Ergin hocanın dediği gibi yollasınlar gitsin.
 

Üst