GS'lılık nasıl bir değermiş arkadaş önüne gelenden GS'lılık dersleri alacağız. Orhun Ene'yemi kalmış yani GS'lılık dersleri vermek. E madem GS'lı, GS'ın play offlara kalması için esas kadrosunu çıkarması gerekmezmi Bornova maçına? Esas bu maça motive etmesi gerekmezmi oyuncularını? Trabzon geçen sene FB maçında benim için önemli maç değil gençleri kazanayım diyip yedek kadro ile çıksaydı ne düşünürdünüz? Biz ligin son haftası futbolda gene bir Trabzon maçına esas kadromuzla çıkmadık mı? Bu kadar kolay mı? Bahaneye bak Play offlar için takım dinlendirilmişmiş. Yahu GS basketbolu ile bu kadar alakalı sizler söylüyorsunuz bunu. O zaman FB'de, 3 gün sonra 30 sayı fark attığı Bornova'ya yenilirken haklıymış gidelim özür dileyelim. Olmadı buradan başlık açalım, herkes gönlünden ne koparsa özür dilesin. Darius Wahington'un nedne sakat olmadığı halde sakat raporu verildiğini bile sorgulamadık bizler bu yüzden. Aaa olur tabi play offlara banvit dinç girmek için ligin hem de 28. haftası yedek kadrolarını sürdü sahaya, doğru. Ligin son haftası olsa anlayacağım. Sanırsın ki banvitte lig lideri açık ara.
Şu Kerem Tunçeri dosyasını da açın da bilelim. Siteye girdim gireli Kerem Tunçeri dedimmi hemen bir tepki geliyor neden diyorum kimsenin bişi dediği, bildiği yok. Bir anlatın da bizde bilelim ona göre Kerem'e tavır alalım. İşin garip yanı ondan sonra ben GS değerlerini ezmiş oluyorum. Yahu GS'da oynamış hangi oyuncuyu saysak aaaa o böyle şu şöyle diyen sizmisiniz benmiyim?