24 Saniye Programı GSTV ?

Kerem Seçer' Alıntı:
Burada yazılanların sanal ortamda Galatasaraylı olmayanlarca eleştirilmesi, üstüne aleyhimize propaganda yapılması kimsenin haddine değildir. Galatasaray taraftarının isteklerine siz ne karışıyorsunuz? Size ne?
Budur.Koskoca Galatasaray üzerinden prim yapmaya çalışan insanlar gitgide küçülüyorsunuz. ;)
 
Basketboldan anlamayan insanların yaptığı programlardan ne bekliyorsunuzki anlamadım?Basketbol terimlerini ve hatta oyuncu isimlerini bile bilmeyen insanlar maç anlatıyor şaka gibi.Birde kalkmış gelen eleştirilere lafmı ediyorlar kendilerine çeki düzen verecekleri yerde?Babalarının çiftliğimi orası?Bu işte kesin birilerinin bir kazancı vardır yoksa bu tip insanların böyle bir kanalda maç anlatması,program yapması normal birşey degil.Şu forumdan bile bu işi iyi yapabilecek bir dolu insan çıkar hemde beş kuruş para istemden.
 
Galatasaraylı olmayanlar diye az demişim. Galatasaraylı olup da kompleks ve kıskançlık tavan yapmış insanlar da var. Hayır özne GSBasket olunca neden bu Galatasaraylılar havlıyor anlamıyorum. :)
 
GS TV Digiturk'te değilken de Veli Yiğit, Can Erbesler, Mustafa Muratoğlu gibi spikerler ellerinden geldiği kadarı ile basketbol programı yapmaya çalışıyorlardı. Örneğin GS CC'nin Eurocup'ta F8' e kaldığı dönemde BJK CT maçı sonrasında Mustafa Muratoğlu o seneki takımımızın Badalona'yı bile ezip geçeceğini falan söylüyordu ki sonraki turlarda ne olduğunu gördük. Demek istediğim benim yukarıda saydığım isimler ile yapılan programların kalitesi ile şu anda yükselişte olan bir kanalın yaptığı basketbol programı arasındaki hiç bir farkın olmaması çok üzücü. Bütçe yoktu, kalite yoktu. Bütçe var kalite yok. Veli Yiğit Twitter'dan dopdolu içeriğiyle yeni basketbol programları yapacağız diyor. Ben bunu 3 sene öncede onun ağzından duymuştum. Ne Can Erbesler ne Veli Yiğit ne de bir başkası GSTV'de basketbol program yapabilecek kapasitede değil. İyi niyetli insanlar olabilirler o konuda bir şey söyleyemem fakat Basketbol öyle herkesin üzerinde konuşabileceği, yorum yapabileceği bir spor değil. GSTV'ye bir öneri. NtvSpor'da ki Yenilsen de Yensen de tadında bir basketbol programı yapılabilir. Bu forumda bu işi layıkıyla yapabilecek sayısız insan var.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Can İşbakan son anlattığı lig maçında Sylvia yerine Melisa, Currie yerine Hodges dedi.

Zaten bildiğim kadarıyla Galatasaraylı biri değil.

24 Saniye'de gönül ister ki sadece Erkek Takımımız, Bayan Takımımız ve ENGELSİZ ASLANLAR konuşulsun.

Diğer takımların bizim için önemi yok. Sadece o hafta oynayacağımız takımlar değerlendirilse yeter.
Can İşbakan'a twitter dan sorduğumda GALATASARAYLI değilim demişti. Böyle birini zaten programa çıkarmak sorunun baştan olduğunu gösteriyor zaten.
 
Maçlar dışında Gstv izlemiyorum. Maçları anlatan spikerlerin hali de ortada, basketbolu bilmeyen hatta oyuncuları bile tanımayıp isimlerini yalnış söyleyen kişiler. Ne yazık ki kalitesiz bir televizyonumuz var. Milyonlarca Galatasaraylı var ve kullanmayı bilmiyoruz. Şu ortamda bile maçları adam gibi anlatabilecek, yorum yapabilecek üstelik bunun için para bile istemeyecek bir sürü insan vardır.
 
Orhun Ene'ye bağlanacaklarmış sanırım GS TV'den.

Bunun mantığını biri açıklasın bize.

Hiç mi haberi yok kimsenin Banvit'in bize yaptıklarından? Geçmişi hatırlamayanlar, geçen sene küme düşürmeye çalıştıklarına baksa bile yeterli.

Orhun Ene gibi Galatasaraylı da olmaz olsun zaten.
 
GS TV izleme fırsatım pek olmuyor da, Can İşbakan programdaki görevine devam ediyor mu?

Eğer devam ediyorsa, eleştirilerin ardından kendine biraz çeki düzen verdi mi?
 
Murat İNAL' Alıntı:
Nasıl yani ? Yok cidden ben yanlış okuyorum değil mi ?

[quote="Gazanfer Tosun":31zd3qqi]Orhun Ene gibi Galatasaraylı da olmaz olsun zaten.
[/quote:31zd3qqi]

Doğru okudun abi.

Küme düşmemiz için maç sattığı gün Galatasaraylı kimliğini de kaybetti bu adam.

Önceleri saymıyorum...
 
Yaşayan adı Galatasaray Basketbolla anılan kim var denilse
1-Yalçın Granit
2-Orhun Ene
çıkar dudaklardan. Cidden ilginç bir topluluk oluşuyor gittikçe.
 
Semih Ural' Alıntı:
Orhun Ene ne zaman maç satmış küme düşmemiz için. Dalga mı geciyorsun Gazanfer?

Semih Abi geçen seneyi hatırlamıyor musun gerçekten?

Fenerbahçe Ülker ve Banvit Bornova'ya 20 küsür farklarla yenilirken kimse böyle demiyordu, hesaplaşırız elbet Banvit diyordu?

Beko Basketbol Ligi 2009-2010'a açın bakın, son haftalardaki sonuçlardan sonra Banvit'e yazılanlara..

O Banvit'in başında kim vardı?

Bunların hepsini geçtim, Banvit'e sempati duyan Galatasaraylı var mıdır? 4-5 sene önce yaşananları benden daha iyi bilmeniz lazım.
 
Galatasaraylı olarak değil ama basketbolsever olarak sempati duyuyorum kesinlikle.

Ayrıca Orhun Ene çıkıp Banvit oyuncularına Galatasaray düşmanlığı nedeniyle kaybedin mi dedi sence ?
 
4-5 sene önceki olaydan dolayı mı Orhun Eneye yüklenelim şimdi. Geçen sene de Banvitli oyuncular farzedelim böyle bişey yaptılar hoca mı dedi oynamayın diye sence? Çok ciddi soruyorum.

Nasıl oluyo bilmiyorum ama değerlerini bu kadar kolay harcayan hayatımda ikinci bir klüp görmedim. Siz Orhun Eneyle oturup hiç Galatasaray hakkında konuştunuz mu? Ben 16 yaşındayken konuştum. Onun gibi Galatasaraylının nası oldugunu çok iyi biliyorum. Bi gün sizde denersiniz hayatta geri çevirmez. Hatta evinize kadar bile bırakabilir saat gec olduysa. İstediğiniz soruyu da sorabilirsiniz aklınızdaki.
 
Feodal ilişkilerinizle var olan süreci bir tutmayın. Orhun ile konuşmuş olman tanıyor olman Orhun'un bu oyunun içinde olmadığı anlamına gelmez. Banvit'in bornova maçına çıkan süre alan oyuncualrıan bakın. Kadro hemen hemen aynı ama esas beş süre almadı maçta. Bizim maçta ise hatırlarsınız balına giren bir üçlük ile maç uzatmaya gitti o maçta oynayan oyuncualrın aldığı süreye bakın birde.

Ha buna dersinizki e tabii GS'ı yenmek her insanın en büyük arzusudır. Buna bişi demem ama Bornova'yı yenmek de aynı değerde olmalı. Banvit Bornova'ya hemde kendi evinde yenildikten sonra bizim play off umutlarımız azalmıştı zaten. Ben Banvit'i FB'nin ligdeki devamı gibi görüyorum.

Yani Orhun size oturduğunda çok güzel GS'lılıktan bahsedebilir ama değeri yoktur artık gözümde. Koray mincinözlü hatta Okan Çevikte çok güzel GS'lılıktan bahsedebilir buyrun onları da dinleyin. Koray hocayı bilmem ama Okan hoca evinize de bırakır hatta evinde de ağırlar mevzuu oysa eğer.
 
Sühan seninle bu konuda herhangi bir tartışmaya girmeyi düşünmüyorum. Okan Çevikle Orhun Eneyi bir tutabilmişsen zaten bunu yazmamın bile bi anlamı yok. Senin gözündeki Orhun Ene kadar hem de.
 
Vallah dostum ben Orhun Ene konusunda çok detay biliyorum. Sırf bu banvit olayı değil. Orhun'un GS'lılığı lise ile bağlantılı oalbilir ama bence daha fazla İTÜ'lüdür Orhun. Bizimle oynadığı sene Kerem Tunçeri neden Efes'e gitmiş? Orhun, 2000'de neden bırakmış basketbolu acaba?
 
Belli ki tam olarak bilmiyorsun. Orhun Ene denilince kafasını öne eğen insanlarla doludur Galatasaray tarafı.

Ayrıca kendi işini kendin göreceksin öncelikle. Sonrasında da son haftalarda hangi takım yedekleriyle oynamıyor ? Helede yeri garanti olan bir takım için.
Sonraki hafta Oyağada kaybettikleri gerçeği de çok uzakta değil googledan.

Son olarak,

Esas 5 süre almadı demişsin. Bende hatırlıyorum kimin oynadığını tekrar bakayım dedim emin olmak için. Sadece Simmons ve Barış Ermiş dinlendirilmiş.


Orhun'un İTÜlü olması başka bir şey, Galatasaraylılığını sorgulamak başka bir şey.
Ne kadar kolay sorgular oldu bu millet böyle değerleri. Kerem Tunçeri' yi örnek göstererek karalamakta hakarettir Orhun Ene'ye. Yazık.
 
GS'lılık nasıl bir değermiş arkadaş önüne gelenden GS'lılık dersleri alacağız. Orhun Ene'yemi kalmış yani GS'lılık dersleri vermek. E madem GS'lı, GS'ın play offlara kalması için esas kadrosunu çıkarması gerekmezmi Bornova maçına? Esas bu maça motive etmesi gerekmezmi oyuncularını? Trabzon geçen sene FB maçında benim için önemli maç değil gençleri kazanayım diyip yedek kadro ile çıksaydı ne düşünürdünüz? Biz ligin son haftası futbolda gene bir Trabzon maçına esas kadromuzla çıkmadık mı? Bu kadar kolay mı? Bahaneye bak Play offlar için takım dinlendirilmişmiş. Yahu GS basketbolu ile bu kadar alakalı sizler söylüyorsunuz bunu. O zaman FB'de, 3 gün sonra 30 sayı fark attığı Bornova'ya yenilirken haklıymış gidelim özür dileyelim. Olmadı buradan başlık açalım, herkes gönlünden ne koparsa özür dilesin. Darius Wahington'un nedne sakat olmadığı halde sakat raporu verildiğini bile sorgulamadık bizler bu yüzden. Aaa olur tabi play offlara banvit dinç girmek için ligin hem de 28. haftası yedek kadrolarını sürdü sahaya, doğru. Ligin son haftası olsa anlayacağım. Sanırsın ki banvitte lig lideri açık ara.

Şu Kerem Tunçeri dosyasını da açın da bilelim. Siteye girdim gireli Kerem Tunçeri dedimmi hemen bir tepki geliyor neden diyorum kimsenin bişi dediği, bildiği yok. Bir anlatın da bizde bilelim ona göre Kerem'e tavır alalım. İşin garip yanı ondan sonra ben GS değerlerini ezmiş oluyorum. Yahu GS'da oynamış hangi oyuncuyu saysak aaaa o böyle şu şöyle diyen sizmisiniz benmiyim?
 

Üst