24 Saniye Programı GSTV ?

Sonunda zaten belirticem asıl görüşümü. Madde madde uzatmadan bir kaç şey söyliyim önce.

1-Dinlendirilmiş dedim, play off için demedim. Sakatlıkları vardır o vardır bu vardır. Kendi tercihi kimseyi ilgilendirmez.
2-Koçluk profosyonel bir işti en son baktığımda. Her koç kendi tercihini yapar. Başkasının yaptığı örnek teşkil etmez.
3-Oyak maçında kime karaktersizlik yaptı
4-Esas 5 süre almadı maçta tamamen yalan bir bilgilendirmedir.
5-Bizlere topic önerirken, kendinde gidip eski Efes maçlarına bakabilirsin Keremle ilgili neden insanların sinirlendiğine.
6-İtham altında bırakmak yerine kesin gözünüzle gördüğünüz şeylerle konuşursanız ciddiye alabilirim.
7-Ben kendi adıma konuşuyorum. Başkalarının ne dediğide ilgilendirmiyor beni.

Başta söylediğim gibi son olarak bir şey söylemek istiyorum zaten. Orhun Ene ye mi kalmış Galatasaraylılık dersi vermek diye bir soru sormuşsun.

Orhun Ene nin Galatasaray Basketbol tarihindeki yerini de bilmeyenler var oldukça anlaşılan. Herhangi bir kaynaktan inceleyebilirsiniz.

Böylece gelip Galatasaraylılık konusunda Orhun Ene ye laf etme cüretinde bulunmaz kimse. Ayıptır şunları açıklamak zorunda kalmam bile. Ne hale geldik.
 
Sen hala anlatmamışsın Kerem Tunçeri olayını? Gene her zamanki gibi es geçilmiş. Ne zaman sorulsa bu olay aynı kelimelerle es geçiliyor.


GS MAÇI
İbrahim Yıldırım 3 (3 ribaund- 2 asist), Lance Williams 21 (8 ribaund- 5 asist), Charles Davis 21 (15 ribaund- 4 asist), Yiğitcan Turna 13 (4 ribaund- 2 asist), Barış Özcan 13 (3 ribaund- 5 asist), Keith Simmons 19 (3 ribaund- 3 asist), Goran Cakic 9 (2 ribaund), Yunus Çankaya 3 (1 ribaund- 3 asist)

BORNOVA MAÇI
İbrahim Yıldırım 11 (6 ribaund), Ufuk Gürgen 9, Lance Williams 8 (1 ribaund), Charles Davis 11, Yiğitcan Turna 13 (2 ribaund), Barış Özcan (1 ribaund- 1 asist), Barış Hersek 6 (5 ribaund- 2 asist), Goran Cakic 7, Yunus Çankaya 6 (3 ribaund- 2 asist)

Örnek olsun diye DAÇKA maçı.
Barış Ermiş 11 (6 ribaund- 10 asist), Lance Williams 13 (1 ribaund- 1 asist), Charles Edward Davis 9 (6 ribaund- 2 asist), Yiğitcan Turna (1 asist), Barış Özcan 21 (4 ribaund- 1 asist), Barış Hersek 5 (2 ribaunt), Keith M Simmons 17 (6 ribaund), Goran Cakic 2 (3 ribaund), Yunus Çankaya 8 (3 ribaund- 2 asist)


OYAK Reno

Barış Ermiş 3 (1 ribaund- 6 asist), Lance Williams 18 (6 ribaund), Charles Davis 11 (3 ribaund- 6 asist), Yiğitcan Turna 5 (4 ribaund- 1 asist), Barış Özcan 18 (2 ribaund- 3 asist), Barış Hersek 8 (2 ribaunt), Goran Cakic 5, Yunus Çankaya 14 (3 ribaund- 1 asist)

Buda ligin son maçı KEPEZ maçı.

İbrahim Yıldırım 7 (5 ribaund- 1 asist), Barış Ermiş 17 (4 ribaund- 5 asist), Lance Williams 3 (4 ribaund- 1 asist), Charles Edward Davis 16 (6 ribaund- 2 asist), Yiğitcan Turna 2 (1 asist), Barış Hersek (2 ribaund-), Keith M Simmons 11 (5 ribaund), Goran Cakic 5 (1 ribaund), Yunus Çankaya 16 (2 ribaund- 3 asist)

periyotları da şöyle . GS'ın Bornova'yı yenmesi garantileşince maç kopmuş gitmiş.
1.PERİYOT: 19-14
2.PERİYOT: 7-19
3.PERİYOT: 28-14
4.PERİYOT: 23-14

Şimdi bak bakalım Lance Williams, Charles Davids ve Barış Özcan kaç dakika süre almış. OYAK maçınd ayenilmezdi o zaman diyorsun. OYAK maçında Barış Özcan sakatlanmadı mı? Kolumu kırılmıştı bacağımı neyse işte takım moralman çöktü o yenilginin sebebi odur. Bornova yenilgisi ile aynı kefede değildir.

ORHUN'a gelince. Sen rahat ol Murat o zamanlar tribünlerde biz Orhun'a destek çıkmıştık. Millet UEFA'ya giden yolda bayrak sallarken biz Faruk Süren'e dert yanıyorduk. Ama Orhun'un GS takımı için yaptıkalrını bir yana koyacaz GS için yapıp yapmadıklarını ayrıca konuşacağız. Orhun GS için değerli bir oyuncu olmuştur ama GS'lılığı konusunda net bir akçem yok.

Dinlendirilmiş olayının safsata olduğunun sende farkındasın laf ola beri gele konuşayım demişsin. ligin 28. haftası. Hafta arası kupa maçı yok neyin dinlendirmesi bu?

Koçluk evet profesyonel iştir. Bu yüzdende rakibine saygı gösterirsin her zaman. Maçın analizini yaparsın hazırlıklarını yaparsın. Gönül bağın olursa bunu o maçta yansıtmazsın. Sen duydunmu benim ağzımdan "Orhun Ene bizi yendi yahu!!!" gibi bir laf? Profesyonel adam yenecek tabi gücü yetiyorsa. Ama bana değil bornova'ya da profesyonel olacak. Bir araştır bakalım o ünlü google'den Orhun ne zaman milli takıma alınmış (teknik kadroya) ve memlekette bir çok hoca varken nedne Orhun ene seçilmiş ne pazarlıklar dönmüş? Google dan bak Murat sağa sola karıştırma.

Bu arada nerede topik önerdim ben? O yazımı bir alıntıla da önerdiğim topici bende okuyayım bakayım. Böyle dezenformasyon ile bana yanıt verme..

Kerem Tunçeri olayını bir daha hatırlatayım belki bu kez yazarsın. Bakalım bu kez ne taraftan sallayacanda Kerem Tunçeri olayını atlayacaksın. Bizi bilgilendirmeyeceksin.


GS basketbol tarihini bilmiyorsan da susacaksın Murat. Orhun ne yapmış da GS basketbol tarihine yazılmış? Mehmet Şenova'nın daha çok yeri vardır o tarihte. Ki duygu sömürüsü olmasın diye Cem Akdağ falan demiyorum.
 
Kerem Tunçeri olayından kasıt nedir anlamadım ama Kerem Tunçeri bizim bütçemizi zorlamamıza rağmen Galatasaray'da oynamayı kabul etmedi 2 sene önce. Sanırım daha az bir paraya veya denk bir paraya gitti Efes'e. Bu yüzden de tepki alıyor abi.
 
Tamam ben susuyorum :) Cidden tartışacak bir şey yok çünkü. Komplo teorilerine cevap vermekle zaten uğraşamamda Orhun Ene'nin Galatasaraylılık değerlerini öğretemeyecek olması yeterli zaten.

Ha bir de rahat olayım sen tribündeymişsin neyse ki.

Orhun Hoca gelirse bir gün Galatasaraya ki kolay kolay gelmez, verirsin tepkini kendince. Tribünüde alırsın yanına bizlerde okuruz buradan.

Kerem Tunçeri içinde yazayımda bir taraftan bir tarafa.
1- Gittikten sonra Galatasarayla ilgili ifadelerden hep uzak durdu.
2- Taraftar kendisine bağırırken dönüp bir gülümsemeyi bile çok gördü
3- Kerem diğer bir konuyu belirtmiş zaten.

Ha bir de Galatasaraylılığını unutup bize karşı şut filan soktu.

Ben gidip biraz Galatasaray tarihi filan çalışayım şimdi.
 
Çalış tabii Murat. GS basketbol tarihinde o kadar çok isim var ki Orhun ene'ye sıra gelmez. Mehmet Şenova'yı bilmiyorsun mesela aynı takımdan Mehmet Altıoklar diyim sana mesela.

Neyse Orhun nefret edilecek bir adam değildir ama öyle GS'lılık öğretecek bir adam da değildir. Milli takım hocalığı konusunda birden isminin ortaya çıkmadığı da bilinen gerçek.

Kerem Tunçeri için dediklerin sie komik. Bunların arasınd akızılacak bir durum yok. Kerem'in (Seçer) dediği biraz mide burkan cinsden doğru ama aynı kerem Tunçeri'nin Real Madrid'de iken basketbolu GS'da noktalamak istiyorum diye röportajı da vardı. Ordan bir takıma daha gitti sanırım. sonra ülkeye geldi aynı demeçleri burada da söyledi. O arada ne gibi pazarlıkalr döndü ne verildi ne alındı bilmediğimden orası bende muallak. Taraftar bağırırken gülmesi gülmemesi zaten gereksiz cümleler. taraftara gülse bu kezde GS taraftarına kimse gülemez!!! diyebilridin belki de.

Tribünde olmama gelince rahat olmanı söylediğim tarih sene 99 yada 2000 Orhun'un GS yönetimi ve şube hakkında sıkıntıalrını söylediği zamanalrdan bahsediyorum. Evet rahat ol o zaman ben tribündeydim Şu an için bahsetmiyorum. Artık benim tribünde olmama gerek yok sağolsun bir çok insan o tribünleri sahip çıkmış durumda. Orhun GS'a hoca olursa kaç kişi sindirir kaç kişi sindirmez umruumda değil. bunun için kampanya yapacak değilim. Ama yönetimlerin farkına varması gereken bir durum var. GS hocalığın zirve noktası olmalı. Oktay Mahmudi dışında yerli bir hoca ile çalışılacaksa ilk isim herkesin hem fikir olacağı GS'da hiç oynamamasına rağmen GS'lılığı bilinen Erman Kunter dir.

Konunun özünü dağıtmadan devam edersem eğer. 2 sene önce yada 3 sene önce hatırlamıyorum Antalya'nın hocası iken Orhun'u alkışlamıştık. Ben bu maçta Orhun'u alkışlamam. Banvit'i de sevmeyeceğim.
 
Orhun Ene yi eskiden severdim ama artık degil. Banvite karşı ise hiçbir sempatim olamaz ve olayların bilen Galatasaraylı hiçkimsenin de sempatisi olmasını mantıklı karşılayamam.
 
Biraz önce yayınlandı program, seyrettim tamamını. Bu programı beğendim. GS erkek ve Bayan takımlarının, lig ve avrupa maçları konusunda değerlendirme yapıldı. Tek eleştirim olacak. Klübün aslan parçaları TS basketbol takımının maçına GSTV kamera gönderip maç sonu oyunculardan bir ikisi ile röportaj yapıp o röportajları da bu programda yayınlayabilirlerdi. Sonuçta insanlar, GS Basketbolu hakkında bilgilendiriliyorsa onların atlanmaması gerekirdi.
 
Can işbakan gibi basketboldan birhaber birisinin bu programda olması gerçekten ayıptır...koskoca galatasaray camiasında basketbolu bu adam mı yorumluycak??? şahsen bir kere seyrettim daha da seyretmem...keşke basketbolu doğru düzgün takip eden birisi olsa bu programda...
 
Gerçekten GStvde severek ve begenerek izlediginiz basketbol programı varmı? O kadar kalitesiz, yetersiz ve soğuk ki programlar izlemek gelmiyor insanın içinden. Zaten maç anlatımları berbat oraya hiç girmiyorum.
 
Gizem Boztay' Alıntı:
Gerçekten GStvde severek ve begenerek izlediginiz basketbol programı varmı? O kadar kalitesiz, yetersiz ve soğuk ki programlar izlemek gelmiyor insanın içinden. Zaten maç anlatımları berbat oraya hiç girmiyorum.

diyorum ya saka gibi..koskoca galatasaray camiasinda basketbol yorumcularina bak...ayiptir yahu...bu can isbakan kimdir acaba? ne gibi bir basketbol backgroundu var cok merak ettim...zerre basketboldan anladigina inanmiyorum ...sacma sapan yorum yapiyor...
 

Üst