Aydın Yılmaz demişken şu Kazım'a her türlü tercih ederim herşeye rağmen...
Yapmayanı bulun getirin yapanları boğazdan atın
Şu yorum yapanlar kime söylediğini belirtirse ya da alıntı yaparak yazarsa sevinirim. Ona göre üzerime alınıp cevap vereceğim.
Edit: Benden önceki en son yorum Aralık 2011 olduğuna göre bana heralde.
Şu fanatizmden gözünüzü seveyim kurtulun artık. Birine hakaret etmediğim sürece ve art niyetli olmadığım sürece istediğimi söyleyebilirim. Size uymayan bir şey söylendiğinde karşınızdakinin ağzından çıkmamış, hatta tam tersi çıkmış gibi yazıyorsunuz.
Ben Semih kötü mü dedim? Hata yapmamalı mı dedim? Semih'e güvenilmez mi dedim? Tabi ki yapacak, ben sadece Fenerbahçe maçından beri çok ciddi hatalar yapıyor diyorum. Ondan önce böyle değildi. Olanı söylüyorum adamı kötülemiyorum. Üstelik bu hatalar umarım tecrübe kazandırır uzun yıllar hizmet eder demişim. Hala Servet-Gökhan, ne var bunda, yeri ve zamanı değil muhabbetleri yapılıyor.
Olayları hemen uçlara çekmeyin. Ayrıca şu yeri zamanı olayı eğer işler iyi gidiyor diye ise(öyle ise diyorum) kötü giderken herkes eleştirir zaten, iyi giderken şimdi zamanı mı herşey böyle iyi giderken..Ee ne zaman eleştireceğiz acaba? Daha iyi işte ortam minimum gerginlikteyken gördüğüm bir durumu yazıyorum. Kendi açımdan. Katılırsın katılmazsın ama hemen saldırı pozisyonuna geçenleri de ben anlayamıyorum.