#26 Semih Kaya

yediği haksız sarı karta rağmen çok iyi oynadı. paf takımdayken tekmeye kafa uzatıp uzun süre sakatlık geçirmişti. Gerçek GalataSaraylı!
 
Servet gibi bir ismi kestiği için ayrı bir değer haline geldi bizi için. Bu süreçte sergilediği başarım da muazzam olunca daha değerli hale geliyor.

Bir an önce sözleşmesi uzatılmalı .

Sözleşmesi sezon sonu biten bir oyuncumuz. Kararı kendisi versin. Verilen teklif çok düşük (henüz yapılmışbir teklif ve rakam yok bildiğim kadarıyla), ben bu paraya imza atmam derse de paşa gönlü bilir. Önünde Cafercan gibi bir örnek var...
 
İnşallah artık fomayı bırakmaz aslan parçası.Çalışmaya devam edecektir,gördüğüm kadarı ile şımaracak,havalanacak bir oyuncu değil.

Bizi Servet ve Gökhan'dan kurtarması da ayrı bir güzel zaten.Servet'e de yol görünüyor bence.Onun yedek kulubesinde ki o sevimsiz,negatif surat ifadesini görmeye dayanamıyorum artık.
 
Semih verilen paraya burun kıvırıp gidecek birisi değildir diye düşünüyorum. Yani elbette çok iyi tanımadan karar veremeyiz ama çalışma azmini görünce varolduğu kulüp için herşeyi yapacak bir yüreğe,vicdana sahip olduğunu rahatça anlayabiliriz.

Takdir edilmesi gereken bir performans gösterdi. Şu hali ile sağlam Gökhan ve Servet'e karşı daima bir adım hatta iki adım öndedir.

Hadi be koçum, defansın geleceği senin işte. İleride çok büyük bir futbolcu ol hatta kaptanımız ol ama başkaları gibi olma..
Harbi ol, dürüst ol, açık ol. Başımızın üstünde yerin var.
 
Semih çok büyük bir kazançtır. 5 yıllık güzel bir sözleşme yapılıp gelecekteki kaptanımızı yetiştirmeye devam etmeliyiz.

Savunmanın gelecek yıllardaki stoper ikilisi Ömer Toprak- Semih Kaya olmaması için tek bir sebep yoktur şu devamlılıkla.
 
Aslında önceki yıllarda göz kırpmıştı ilk 11'in değişilmezi olmak için. O zaman, geldi artık. Güzel günler bekliyor kendisini.
 
Bülent Korkmaz zamanında kendisine duyulan güveni Semih'e duyabilseydi, Kewell yerine Semih stoper oynasaydı, Semih zaten banko oyuncumuz olacaktı. Ama kader böyleymiş, olması gereken belki de hayırlı olan böyleymiş. Geç oldu ama bundan sonra artık her şey yoluna girer, umarım.

Ujfa sonrası da Ömer&Semih ikilisi cidden çok hoş olur, Ujfa da gidene kadar işin inceliğini onlara gösterir.
 
Bülent Korkmaz zamanında kendisine duyulan güveni Semih'e duyabilseydi, Kewell yerine Semih stoper oynasaydı, Semih zaten banko oyuncumuz olacaktı. Ama kader böyleymiş, olması gereken belki de hayırlı olan böyleymiş. Geç oldu ama bundan sonra artık her şey yoluna girer, umarım.

Ujfa sonrası da Ömer&Semih ikilisi cidden çok hoş olur, Ujfa da gidene kadar işin inceliğini onlara gösterir.

Kesinlikle haklısın hatta bir UEFA kupamız daha olurdu belki.
 
Umarım sonu "diğerleri" gibi olmaz. Florya'dan çok kişi parladı böyle ama bir çoğunun gözünü ilk 11 ve para bürüdüğü için şimdi esameleri bile okunmuyor. Herşeyin bir zamanı var, yavaş yavaş olacak herşey. Yüzümüzü ve alnımızı kara çıkarma aslanım!
 
Yıllar sonra pas atabilen bir yerli stoperimiz oldu ya hem de alt yapımızdan inanılmaz mutlu oluyorum. Inanılmaz soğukkanlı, yıllardır ilk on bir oynuyormuş gibi. Allah bozmasın.
 
Semih Kaya ile Sözleşme İmzalandı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama göndererek futbolcumuz Semih Kaya ile 2015-16 sezonu sonuna kadar Profesyonel Futbol Sözleşmesi imzalandığını bildirdi.

Açıklama şöyle:

Futbol akademi oyuncularımızdan Semih Kaya ile 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için sırasıyla yıllık 355.000 TL, 450.000 TL,530.000 TL, 600.000 TL ve 660.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL, 12.000 TL, 13.000 TL, 14.000 TL ve 15.000 TL maçbaşı ücreti ödenmesi koşuluyla sözleşme imzalanmıştır.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Hayırlı uğurlu olsun hem Semih'i hem bizi tatmin eden bir kontrat olmuş umarım karakter olarak kazandığı paraya da, giydiği formaya da layık olmayı sürdürür Semih.
 
Bellıkı bu formayı bırakacaga benzemıyor. Her mac ustune koyarak devam edıyor artık guvenıde kendıne geldı. Dunku macta basıt bır kademe hatasıyla golu yedık ama ınsallah tekrarlanmaz bu yıl onun ıcın cok onemlı kendı ozguvenı acısından.
 
Sivas maçının görüntülerini alsın 7/24 izlesin dursun. Yapmaması gereken ne varsa yaptı bu maçta, golde adamı zorla önüne attı, oyun kurarken topu kaptırdı, 65'ten sonraki tüm hava toplarında ezildi, vs vs.

Bunlar tabiki olacaktı Semih oynasın derken bunları göze alarak söyledik, yapılan bir hata tecrübeyi edinmenin en kısa ve etkili yoludur ancak altını çizmek istediğim durum yaptığı her hatayı, her pozisyonu, tekrar, tekrar izlemeli, analiz etmeli, özellikle Ujfalusi'den nasıl olması gerektiği konusunda tevsiyeler almalı. Bunu yaparsa büyük oyuncu olur yapmazsa bu senenin gazı biter Aydın Yılmazlar kervanına katılır, bu 2. ihtimali en başında bu yıl kesip atmak için biraz yorulucak , yorulmalı Semih ama değecektir.
 

Üst