• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

29 Mart Fenerbahçe Maç Biletleri Hediye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
F8 de 29 mart günü oynayacağımız Fenerbahçe maçı için buradan bilet hediye edeceğiz. Bilet isteyenler için tek şartımız Yenilmez Armada tshirtü ile maça gelmesi ve takımı sonuna kadar destekleyecek olmasıdır. İsteyenler adlarını yazabilirler.

Not: Durumu iyi olup bilet hediye etmek isteyenler lütfen bizimle irtibata geçsin. Ne kadar çok biletin doğru ellere geçmesini sağlarsak takımımız adına o kadar iyi olacaktır. Teşekkürler..

admin@gsbasket.org

ben alabilirimiyim ...

ben de alabilirsem sevinirim

Bende istiyorum mümkünse 30'una ve 1 Nisana almıştım biletleri..

Mümkünse bende isterim.

Ben de çok isterim.

Ben de istiyorum

Ben bilet alamadım bu gidişle de zor görünüyor ama alacaklar elini çabuk tutsun çok az sayıda bilet kalmış

GS basket çok olumlu bir düşünce tebrik ediyorum. Yönetimin düşünemediğini bizler düşünüyoruz

Bende isterim gerçekten çokta sevinirim tişörtümde hazır .

Ne zaman sonuçlanacak? Kime verileceği belli olacak?

Bu maca bılet alamadım ama gercekten ınanılmaz derecede ıstıyorum bıletı yardımcı olursanız cok sevınırım

Ben ve arkadaşım Konya'dan geleceğiz maça. Hatta ben şuan İstanbul'dayım. Arkadaşım da turnuva öncesi gelecek.
Bilet rica ediyoruz. Bileti kazansakta kazanmasakta organizasyon için teşekkürler. Sevgiler. Saygılar.

Okan Alaşalvaroğlu

ben de istiyorum.bilet alırım almam önemli değil ama düşünce çok güzelmiş

Ben de isterim valla.

Mert Necati Nalbantoğlu

Mehmet Kıvanç Yaşar
Kaan Horuzoğlu
Okan Alaşalvaroğlu
Erdoğan Ümit Kovancı
Onu Salim Karakuzu
Hüseyin Uysal
Pınar Filiz
İlker Çağdaş Çiçek
Mert Necati Nalbantoğlu

Biletlerinizi Saat 19.30 - 19.45 arası bizim giriş kapısından alabilirsiniz. Özel mesaj ile irtibat telefonunu gönderiyoruz.

Bi kerede bize çıkmazki şu biletler tamda bugün boştum :(
Gelemeyecek arkadaşlar olursa ben gelebilirim..

Telefonu kapalı verdiğiniz kişinin sıkıntı olmasın

Geri