• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#30 Caleb Green

Sezon başında rotasyonun 6. yabancısı olarak gördüğümüz halde takımın çevresinde şekillendiği oyuncuya evriliyordu. Garip şekilde kaybedilen deplasmanlar şimdi ayağımıza dolanacak işte.

Geçmiş olsun aslan parçası...

Bir ay sonra görüşmek üzere, daha formda dönmen ümidiyle.

Her sene iyi form tutan oyuncularımızın sakatlanma kontenjanını kendisi ile doldururuz umarım. Büyük şanssızlık.

Durumu belli mi, ne zaman katılacak takıma?

2 Hafta sonra takıma dönüyor

arkadaşlar son durum nedir calebb de karşıyaka maçlarına yetişecek mi acaba

Türkiye kupasında yok diyor eyüp yıldız

Caleb Green iyileşti oynayacak durumda mı yabancı sınırından mı dışarıda kalıyor net bir bilgi yok şu anda

Sent from my iPhone using Tapatalk

dön artık green reyiz dön

Adamin bacagi kopsa yerine bacak cikardi, ne zaman donecek net bilgi var mi?

Geçen gün antreman fotoğraflarında green da vardı. Umarım Karşıyaka maçı ile geri döner ve elimizi biraz daha güçlendirir.

Eyüp yildiz green sakatlığı tam olarak geçmediği için ksk serisinde de yok demiş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp yildiz green sakatlığı tam olarak geçmediği için ksk serisinde de yok demiş

Haydaa ne oldu bu adama arkadaş ya? Kaç ay oldu

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mccollum bundan sonra sakatlandi hemde kırık vardı geri döndü .Ulan green fast break sayilarimizi özledim

FIAT Türkiye Kupası’na Banvit’e elenen Galatasaray Odeabank, gözünü Eurocup’ta oynayacağı Pınar Karşıyaka maçına çevirdi.

Sarı-Kırmızılılar zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray Odeabank’ta sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Caleb Green, tamamen iyileşti.

Green, Başantrenör Ergin Ataman’ın görev vermesi halinde Pınar Karşıyaka maçında forma giyebilecek.

basketdergisi.org 22 Şubat 2016

FIAT Türkiye Kupası’na Banvit’e elenen Galatasaray Odeabank, gözünü Eurocup’ta oynayacağı Pınar Karşıyaka maçına çevirdi.

Sarı-Kırmızılılar zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray Odeabank’ta sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Caleb Green, tamamen iyileşti.

Green, Başantrenör Ergin Ataman’ın görev vermesi halinde Pınar Karşıyaka maçında forma giyebilecek.

basketdergisi.org 22 Şubat 2016

Muallak bir durum varsa gerekirse 2. mac oynasin, 1 hafta daha dinlensin. Ne sakatligi yasamisti tam bilmiyorum ama adele falansa tekrarlamasi bizim icin felaket olur.

Muallak bir durum varsa gerekirse 2. mac oynasin, 1 hafta daha dinlensin. Ne sakatligi yasamisti tam bilmiyorum ama adele falansa tekrarlamasi bizim icin felaket olur.

Ayak bileğini burktu diye hatırlıyorum. 2-3 haftadır bu hafta dönüyor haberleri yapılıyordu. Sanırım bu sefer netleşti durumu.

Sakatlıktan hala tam kurtulmuş değil ufak ufak da olsa takıma yavaş yavaş dönmeli. Lige iyi başlamıştı o performansına ulaşırsa biz de ulaşırız.

FB maçının kadrosunda olacak mı?

Geri