#30 Caleb Green

Uzun bir aradan sonra KSK maçında 17 dk süre aldı ve 13 sayı, 3 rebound, 1 asist, 1 blok üretti. 5/5 serbest atış ve 2/7 üçlük isabeti kaydetti.

Benim bu seneki transferler içinde en sevdiğim oyuncu. KSK maçında da anlaşıldıki hakikaten Green'i 2 ayda özlemişiz. Umarım seneyede kalır...

attachment.php
attachment.php

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    48.3 KB · Görüntüleme: 181
  • 2.jpg
    2.jpg
    36.3 KB · Görüntüleme: 185
Atlet ama sadece atlet değil, sadece 3 lük için oynamıyor, sadece ribaund için de oyunda değil... Kısacası bütün pis işleri yaptığı için joker oyuncumuz konumunda. Değişik bir adam almışız, Ergin hocama bravo.

Ayaklar guard çabukluğunda.Sanki 4 numara değil de uzun boylu 2-3 numara,biz de missmatch yaratmak için 4e kaydırmışız gibi oyun tarzı.Enteresan bir oyuncu
Ama cidden özlemişiz

Komple bir takım oyuncusu . Usak macını izlerken sık sık aklımdan gecirdim ' önümüzdeki sezon bu takımda olmamasi icin hic bir sebep yok '
Herkesden önce sahanin en ön alanina koşup attigi fast break sayilari , oyun görüşü , zekası ve dış şut yüzdesi fark yaratiyor .
Her sezon sil baştan kadro kurmanin bir espirisi yok . Önümüzdeki sezon Lasme ve Micov'dan sonra ismi yazilacak kisi ..

Bu kadar iyi dönmesini beklemiyordum açıkçası. Bargnani transferini istediğim halde Green'i böyle görünce acaba gelmese mi diyorum. Çünkü tahminimce şut konusunda biraz duygusal bir oyuncu ve ritminin bozulmasını istemem açıkçası.
Ayrıca bana göre önümüzdeki sezon ismi ilk yazılacak isim Green olmalı. Seneye potaya yakın oynayan atletik bir 4 numarayla birlikte müthiş bir 4 numara rotasyonu oluştururlar.

İçine bir ara Curry kaçtı bu akşam.
Babam bu adam nerden çıktı dedi.
Müthiş bir yüreği var.
İş ahlakı olan adamı seviyorum...

Bugün ona kullandırdığımız toplarda maalesef sonuç alamadık. Her oyuna girdiğinde havuza düşen toplarda Bryant'ın sanırım en az 3 tane basket faula sebep oldu ama haftaya tribünle birleşi atacağı üçlükler çok önemli. Bu turu bize sen getireceksin Caleb Green.

Şutu inanılmaz istikrarsız. 10 maçın 9unda ortalaması epey düşük kalıyor ve ilginç şut tercihleri de yapıyor bazen. Takımda en sevdiğim oyuncu benim ama ciddi soru işareti uyandırıyor bazı maçlarda. Umarım Canariaya karşı gene 1/5 1/6 gibi yüzdelerle oynamaz. Zira serinin Schilble beraber kilit ismi olabilir

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi