4-6 Mayıs Tarihlerinde Sinan Erdem'deyiz! (Biletler Ücretsiz)

Arkadaşlar turnuva için Ernoyan arkadaşımız birkaç gün içinde bize güzel yazılar hazırlayacak, biraz daha bilgi sahibi olacağız ama yazıları beklemeden organize olmakta da fayda var diye düşünüyoruz.

Bugüne kadar hep veremediğimiz destek için özür diledik durduk, havaalanında karşılama dışında pek sevindiremedik onları ama fırsat ayağımıza geldi. Bu sefer de yeterli desteği veremezsek adamlar bize küfür etseler iyidir valla. Twitter'da TT yapmak veya sadece tebrik etmek dışında dolu bir salonla onlara daha çok Avrupa'da gurbetçilerin yaşattığı ambiyansı bu sefer biz yaşatmalıyız.

Herkesten ricam 4-6 Mayıs tarihleri arasındaki tüm işlerini ertelemesi, biletlerin çıkması ve organizasyonun eksik kalmaması için kulübe uyarıda bulunması ve Sinan Erdem'de yaratılacak müthiş ambiyans için salonda yerini almasıdır.

Ben 7 Mayıs tarihinden başlayacak üniversite sınavlarım olmasına rağmen bu tarihler arasında salonda yerimi alacağımı, belki kendimi onlara affettirebilirim. Lütfen herkes işlerini ayarlasın ve salondaki yerini alsın.

Takıma bugüne kadar çok gösteremediğimiz desteği bu turnuvada gösterelim.

Ne demiştik;

"Engelsiz Aslanlar, Dünya Şampiyonu! Galatasaray'ın işte gerçek ruhu, işte gerçek ruhu."

Kimler geliyor bakalım?
 
Dünya Şampiyonası´nın her zaman Japonya´da oynandığını dikkate alırsak en büyük organizasyon ayağımıza kadar geliyor. Kerem´in de dile getirdiği gibi hep eleştirdik, neden ev sahipliği yapamıyoruz bu organizasyona diye. IWBF endamınızı görelim diyor, göstermek de boyun borcumuz!

Bu sıralarda 3 gün boyunca İstanbul´da olmam mümkün değil ama en azından son gün salondaki yerimi alacağım. "Engelsiz Aslanlar, Dünya Şampiyonu! Galatasaray'ın işte gerçek ruhu, işte gerçek ruhu."

Gerçek ruhu parkeye yansıtanlar, sanal olmayan -gerçek- taraftarı salonda görmek istiyor!..
 
Değerli arkadaşlar,

İnşallah kısa süre sonra şampiyona ile alakalı en detaylı çalışmalarla karşınızda olacağız. Birkaç yazı daha hazırladıktan ve gerekli prosedür tamamlandıktan sonra yayına geçeriz.

Engelsiz Aslanlar'ımıza yakışır bir çalışma olması için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Bu arada bizlere düşen bir görev daha var.

Başta sayın Sinan Kalpakçıoğlu, Abdurrahman Güven ve Koçumuz Sedat İncesu olmak üzere, tüm oyuncularımız ve teknik ekibimiz bu şampiyonayı iple çekiyorlar. Bugün ligde son maçımızı da kazanarak tamamen şampiyonaya odaklanmış durumdayız.

Bugüne kadar kendilerine pek çok kez ayıp ettik. Ses etmediler. Yeri geldi 5-6 kişi önünde çıktılar maçlara.

Şimdi 2005 yılından bu yana bize yaşattıkları için teşekkür etme zamanı. Senelerdir gurbet ellerde kazandığımız kupayı, bu sefer kendi evimizde kazanma zamanı... Şimdi onlar için daha coşkulu bağırma zamanı...

4-6 Mayıs, onlar için ayıracağımız 3 tam gün. Bahanelere sığınmadan, sadece Aslanlarımızın yanında olma zamanı.

Herhangi bir spor dalında gerçekleşmesi zor dominasyonu gerçekleştirmiş insanlara nasıl inandığımızı bir kez daha gösterme zamanı.

Hep beraber, organize biçimde Aslanlarımızın yanında olalım.

Tarihe bir kez de yerinde şahitlik edelim.
 
ben mi görmüyorum yoksa yeteri kadar tanıtım yapılmıyor mu, umarım kadınlar f8 de olduğu gibi hayal kırıklığı yaşamayız, facebook, twitter, forumlar, her yerde sık sık organizasyon paylaşılmalı, taraftarlar çağırılmalı
 
Bu organizasyonla ilgili doğru düzgün tanıtım yapılmıyor, yani sadece sen değil hiç birimiz görmüyoruz Ayşe. Ernoyan'ın yazısını ve kuracağı fan sitesini merakla bekliyoruz. Gelişmeleri en güzel anlatacak kişi Ernoyan çünkü, bu arada her defasında zorunlu sebeplerle ertelediğim İstanbul ziyaretini bu turnuvaya denk getirmeye çalışıyorum. Bir insan 5 kez niyet edip, hazırlık yapıyorsa ve gidemiyorsa bir şey engel oluyordur. Umarım bu defa bir sorun çıkmaz da, Engelsiz Aslanar'ı bu büyük turnuva da izleme fırsatı yakalarım. Devamlı şikayet ediyorduk çünkü, şimdi ise turnuva ayağamıza geldi.
 
Sabırsızlıkla beklediğim bu 3 gün hem biz taraftarlar açısından hem bizim takım hem de diğer takımlar açısından çok doyurucu geçecektir buna inanıyorum.Dilerim herkes bir şekilde fırsat yaratıp bu turnuvaya bizzat katılıp Engelsiz Aslanlarımızı desteklemeye gelebilir.Şahsen ben gerekirse 1 ay izin kullanmamayı bile göze aldım bu organizasyon için gerisi patronumun insafına kaldı :)
 
"Sinan Erdem´de antreman yaparken aramızda konuşuyoruz ve hayal ediyoruz salon dolar mı acaba diye 4-6 Mayıs tarihleri arasında."

Engelsiz Aslanlar´dan İsmail AR Twitter´da yansıtmış hayalini...
 
Geleceklerse versinler Can, çok da önemli değil ama Pazar günü erken bir saatte final maçına davetiye ile kim gelir emin değilim. Hele hele Cuma, Cumartesi maçlarına hiç emin değilim.

Pazar 19:00'da büyük ihtimalle Galatasaray-Beşiktaş maçı da olacak. O maça gelecek taraftar için de mutlaka bir organizasyon yapılmalı kulüp tarafından.
 
Kerem olay keşke sadece VIP bölümünden davetiye vermek olsa.

Burada negatif enerji yaymamak adına bu kısmı turnuva sonrasına bırakıyorum.
 
Bence bildiklerini söylersen belki birileri daha fazla gelme ihtiyacı duyar Ernoyan. Her şeyi güllük gülistanlık göstermemek gerekiyor. Geçen turnuva için de geç uyandık ve turnuva sonuna bıraktık eleştirilerimizi ama değişen bir şey olmadı malesef.
 
#10 - İsmail Ar : ‎"Sinan Erdem´de antreman yaparken aramızda konuşuyoruz ve hayal ediyoruz salon dolar mı acaba diye 4-6 Mayıs tarihleri arasında."

Yok arkadaş, işi olmadığı halde o gün o salona gelmeyen, Galatasaray'lı falan değildir...
 
Maçlar ücretsiz olarak izlenebilecekmiş. Bu maçlarda özellikle de finalde dolduramazsak yuh bize.
 
Şu anda oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçının kadın ve çocuklu dolu tribünlere oynandığı bir ortamda tribündeki boşluklar bize yakışmaz.
 

Üst